mert hiç buralara gelmez oldun :cherry:
bekir geçen gördüm seni aslında realden bir önceki kavşakta en sağ şeritte bekliyordun kırmızı ışıkta artçın olarak nişanlın vardı sanırım bende ceyhana geliyordum ordan otobana çıktım acelem vardı dönemedim kardeş borçlu olan sensin senın gelmen gerek ben geldim bir defa
hiç öğreten olmadığından çevremde kendim öğreniyorum ve forumdan okuduklarımı uygulamaya çalışıyorum mümkün mertebe.
Bende farkettim 2 3 vites düşürünce öyle bişi olabileceğini.
Dururken de vites düşürmeye alışamadım daha.durunca bianda 1 e alana kadar basıyorum vitese.
Bir zararaı var mı 3. , 4. ,5. viteste falan durup durduğumuz yerde vitesi 1 e getirmenin?
sor usta sor sormak değil öğrenmemek ayıp böyleydi herhalde
mesela durmaya karar verdiğinde ufak ufak küçül vitesi hem motor freni olur hem vitesleri öğrenmen falan daha kolay olur diye düşünüyorum
sağol sarsılmaz.soralım ki kafamız rahat olsun.sürerken acaba demiyelim dimiahh ahhh daha 2 hafta adapazarındayım motorum istanbulda öyle bekliyor
bitse okul da gitsem sürsem.Kask siparişini de verdim.lazer tornado onyx aldım 205 tl ye.piyasada 450 lira.
Kask alacak arkadaş varsa özelden tıklatsın bana sitenin adresi vereyim.yada isterseniz buraya da verebilirm adresi.yüzde 50 indirimli satıyorlar.ellerindekileri bitirmek için.Her model ve her beden yok ama.az kask kalmıştı.Lazer vertigo vardı mavi L beden.125 tl idi.bana M beden lazımdı o yüzden tornadoyu aldım.kask alacak olan varsa 125 tl lik olanı kaçırmasın piyasada 250-280 tl
beykurt bir zahmet banada atarmsın o linki kardeşim kask alacaktı çok iyi oldu bu