ilahi...bende haksızsın dıye baslayınca tamam bı degısıklık vardır dıye dusunmustum.fayda malıyet analizi yaparsak o kadar para verıp arow takacan ama ses gene tor tor tor...sankı racıng sesımı alıyosun dostum ayrıca 140 km yapan arkadas alınmasın yolda egım vardır denk gelmıstır arkadan ruzgar esmıstır felan bendekı motor cok temız ılk sahıbıyım motorcuyum ama ne yazıkkı max 125...
ybr lerde 125 goruyo zaten ne anladık bu ısten 6 vıtes su sogutmalı racıngten
Hız hız hız hız,Hey yavrum hey hız istiyen şu motoru almasın arkadaşım ya,bu motorda 140 basanda var 150 basanda ama şu bir gerçektir ki bu motorda 125ten sonraki hızlar motosikletin aerodinamiğiğ olsun frenleme mekanizması olsun tehlikelidir bunu herkes bilsin.Bu motoruda hız yapmak için almayın akradaşım hız istiyorsan ya 2 zamanlı 125lik alırsın yada buyuk cc li bir alet.
Ben 148 gördüm ancak bi daha da asla görmek istemedim,nedeni ise belli güvencen yok motor zaten hafif o hızlar bile cok tehlikeli.
arkdaslar hazır hız konusu acılmısken:mrgreen: araya soru yapıstırıyım
motorun duz yolda rahatca gıttıgı son hız kac acaa ?
arkdaslar hazır hız konusu acılmısken:mrgreen: araya soru yapıstırıyım
6 vitestede ağırlık çöküyor kendi kendine 90 80 70 km hızlara iniyor sizdede öylemi? 100 km hızla gidiyorum 6 ya attığım zaman vitesi kendi kendine hız iniyor ?
6 vitestede ağırlık çöküyor kendi kendine 90 80 70 km hızlara iniyor sizdede öylemi? 100 km hızla gidiyorum 6 ya attığım zaman vitesi kendi kendine hız iniyor ?
slm arkadaslarrr 15000 km bakımm ne kadara patlar bana biliyormusunuzz
Alıntı:
yigido_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkdaslar hazır hız konusu acılmısken araya soru yapıstırıyım
yukarıda yazıldı ne kadar gittiği baksaydın bi
Alıntı:
yigido_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkdaslar hazır hız konusu acılmısken araya soru yapıstırıyım
yukarıda yazıldı ne kadar gittiği baksaydın b