3 bini geçemem gözüm yada daha uygun bi tane çinli mi alsam..?
maddi durumunuz iyi ise aprillia alın demişsin ama aprilia da cok ucuz değil kardeş. bakıyorum deminden beri cbr ile aynı fiyat.. ben pek tecrübeli değilim bu konuda bir aprilia yı kaça bulabilirim..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:16 ----------
bir de arkadaşlar 2. el 1.5 a falan kanuni racer 200 ler var pişman olurmuyuz ondan alsak.. ne sorunu vardır onun..
tamamdır kardeş sağolasın. aprilia çok güzel ama fiyat bizi aşar zaten. heralde çinli olacak bizim motorumuz o da para geçerse elimize..
aman deyim ucuz diye çinli almayın bas bas bağırıyoruz burdan:queen:uzun vadede aldığın kadar masraf çıkartacak sana iş yine aynı yere dönecek biraz daha biriktirin cbr alın olmadı ybr alın ybrde kaliteli bir motor cbrdan daha konforlu ama biraz daha yavaş ama kaliteden şaşmatın:wiinkk:
fatih yanlış okudun galiba ben daha konforlu yazdım ve konfor konusunda sonuna kadar arkasında dururum daha kaliteli demedim ama cbr kadar kaliteli orasıda bir gerçek...demek istediğim cbr ya da ybr gibi kaliteli motorlar alın:wiinkk:
slmlar bi ara sormuştum ama düzgün yazamadım gene soruyım , bi ara soğukta motorumla bi yere gidiyim, dedim bi türlü çalıştıramadım üst üste basa basa o sinirle, marşa bişeler oldu motora daha doğrusu tak tük sesler gelior farlar falan çalışıor aküde bi sorun yok sanırım, gücü başlatamadım marşmı artık her neyse nolabilir acaba..