bende olmasa anında alırdım
ancak genede bi kontrol etmeye çalışın bi türlü arkadaşlar
bi katkısı oldu motora ?
kesiciye hiç sokmadım kaçta giriyo ?
ya arkadaşlar wd 40 sıktım ve başka pas sökücü sıktım 1 saatten fazla oldu tekrar denedim açılmıyo... şifreleri mi gitti acaba...ne yapçam ben yaa![]()
12000-12500 gibi kesiciye girip girip çıkıyor
ama alışkanlık yapabilir çıkan ses:cherry:
yok dostum motor kitler falan işin yoksa bide onunla uğraş 10000 devir neyime yetmiyo![]()
arkadaşlar hazır bütün cbr 125 ciler burdayken
2001 model gilera runner 180 im war vitesliye geçmek istiyorum
takas düşünen olursa
[email protected] detayları konuşuruz
dostum kusura bakma ama bu takası yapmazlare maddi sıkıntısı olmaktan sonra attan eşşeğe binilmez diye bi atasözümüz var ama sen şansını dene
motoru bodruma kapadım memlekete gidiom gelince sokayım kesiciye bişey olursa günahı boynuna![]()
tamam ben kefilim:queen:
sok kesiciye 2-3 saniye dinle.5 saniye de olur zanten oldukça uzun bir süre. yok 30 saniye dururum dersen karışmam. durduğu yerde boşta fazla hararet yaptırma. 3-5 saniye çok bile.
bozulursa beddua etme bak:cherry:
bi şey olmaz için rahat olsun dene çık
dostum lafı çok uzatmışın be kulaklarını çınlatmamak için kaç saniye tutatım son gazda :rendeer:
ama yüksek hacimli diyo ilanda bizimkilere uyar mı?
Bu arada 18bininci msjımız hayırlı olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:28 ----------
Runner dedinizde Bugün beyazıt otobüs durağının ordaki ışıklarda duruyordum baktım yanıma bir runer yaklaştı malossi lemiş her tarafını full + full baktım lastik yakıyor. tmm edim iş çığrından çıktı canı yarış istiyor ben lastiği ısıtmama rağmen 1. viteste tokatladım 2 de yetiş 3-4-5 aynı gittik hatta benim lastik biraz öndeydi. 400 metrelik bir yarış oldu ve diğer ışıklar geldi. çocuk çıkardı kaskını birader Tek yenemediğim cbr sendin biliomusun dedi. Biliyorum dedim ben sağa döndüm o sola kudurdu Dana :mrgreen: