Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bende olmasa anında alırdım :)

ancak genede bi kontrol etmeye çalışın bi türlü arkadaşlar

valla o katkıyı ben deil motorunu orjinal olarak kullananlar anlayabilir.

bende K&N + kalın lastikler falan var ondan standart lastikler ile denemek lazım.

ha böyle varmı derseniz bence yok :)

ya arkadaşlar wd 40 sıktım ve başka pas sökücü sıktım 1 saatten fazla oldu tekrar denedim açılmıyo... şifreleri mi gitti acaba...ne yapçam ben yaa :(

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar hazır bütün cbr 125 ciler burdayken
2001 model gilera runner 180 im war vitesliye geçmek istiyorum
takas düşünen olursa
[email protected] detayları konuşuruz

yok dostum motor kitler falan işin yoksa bide onunla uğraş 10000 devir neyime yetmiyo :D

kesiciyi iptal eden cdi lar var 14bin devir çeviriyır onu alırsan kitleyebelilir:cherry:

basın korkmayın redline a da girin boşuna o kadar izin vermemişler:cherry: bozulacaksa üretmeyin kardeşim:p

5 senelik cbr lar daha bir kişiden duymadım yok yağ yakıyor yok subap kesti yok krank kırdı bozulmuyor mübarek:mrgreen:

arkadaşlar hazır bütün cbr 125 ciler burdayken
2001 model gilera runner 180 im war vitesliye geçmek istiyorum
takas düşünen olursa
[email protected] detayları konuşuruz

dostum kusura bakma ama bu takası yapmazlare maddi sıkıntısı olmaktan sonra attan eşşeğe binilmez diye bi atasözümüz var ama sen şansını dene :)
motoru bodruma kapadım memlekete gidiom gelince sokayım kesiciye bişey olursa günahı boynuna :)

dostum kusura bakma ama bu takası yapmazlare maddi sıkıntısı olmaktan sonra attan eşşeğe binilmez diye bi atasözümüz var ama sen şansını dene :)
motoru bodruma kapadım memlekete gidiom gelince sokayım kesiciye bişey olursa günahı boynuna :)

tamam ben kefilim:queen:

sok kesiciye 2-3 saniye dinle.5 saniye de olur zanten oldukça uzun bir süre. yok 30 saniye dururum dersen karışmam. durduğu yerde boşta fazla hararet yaptırma. 3-5 saniye çok bile.

bozulursa beddua etme bak:cherry:

bi şey olmaz için rahat olsun dene çık

tamam ben kefilim:queen:

sok kesiciye 2-3 saniye dinle.5 saniye de olur zanten oldukça uzun bir süre. yok 30 saniye dururum dersen karışmam. durduğu yerde boşta fazla hararet yaptırma. 3-5 saniye çok bile.

bozulursa beddua etme bak:cherry:

bi şey olmaz için rahat olsun dene çık

dostum lafı çok uzatmışın be kulaklarını çınlatmamak için kaç saniye tutatım son gazda :rendeer:

dostum lafı çok uzatmışın be kulaklarını çınlatmamak için kaç saniye tutatım son gazda :rendeer:

viteste giderken zaten redline a girdikten sonra kesiciye 1-2 saiyeden fazla tutmayız vites atarız. son viteste de redline a girer fakat kesiciye hızlı girmiyor son viteste.

yani boşta 1-2 dakika kesiciye girmek mantıklı değil. denemek lazım bozuluyor mu diye:queen:

kısaca 10 saniyeyi geçmediğin sürece sorun yok. ben en fazla 10 sn tuttum. onun haricinde genelde 3-5 sn giderken maneti çekip bir öttürürüm ara ara:p

hızlanırken de kesiciye anlık değdirebiliyorum bazen. henüz bir sakıncası yok bozulana kadar devam:cherry:

bu daha da uzun oldu :rendeer:

Bu arada 18bininci msjımız hayırlı olsun :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:28 ----------

Runner dedinizde Bugün beyazıt otobüs durağının ordaki ışıklarda duruyordum baktım yanıma bir runer yaklaştı malossi lemiş her tarafını full + full baktım lastik yakıyor. tmm edim iş çığrından çıktı canı yarış istiyor ben lastiği ısıtmama rağmen 1. viteste tokatladım 2 de yetiş 3-4-5 aynı gittik hatta benim lastik biraz öndeydi. 400 metrelik bir yarış oldu ve diğer ışıklar geldi. çocuk çıkardı kaskını birader Tek yenemediğim cbr sendin biliomusun dedi. Biliyorum dedim ben sağa döndüm o sola kudurdu Dana :mrgreen:

Bu arada 18bininci msjımız hayırlı olsun :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:28 ----------

Runner dedinizde Bugün beyazıt otobüs durağının ordaki ışıklarda duruyordum baktım yanıma bir runer yaklaştı malossi lemiş her tarafını full + full baktım lastik yakıyor. tmm edim iş çığrından çıktı canı yarış istiyor ben lastiği ısıtmama rağmen 1. viteste tokatladım 2 de yetiş 3-4-5 aynı gittik hatta benim lastik biraz öndeydi. 400 metrelik bir yarış oldu ve diğer ışıklar geldi. çocuk çıkardı kaskını birader Tek yenemediğim cbr sendin biliomusun dedi. Biliyorum dedim ben sağa döndüm o sola kudurdu Dana :mrgreen:

bazen sadece bu yüzden büyük moto istemiyorum.

arkadaşlar tekrar soruyorum..kontak açılmıyor kilitli kaldı..honda servisi yok olduğum yerde.. kendim birşey yapamaz mıyım ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar