Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

repsolün S si çizilmiş,benim motorum yaaaaa

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:07 ----------

ya arkadaş kimse sevmiyor,küçük müçük diyorlar ama vallahi de billahi de güzel motor yaaa,kıskananlar çattır çattır çatlasın patlasın

kedi ulaşamağı ciğere mındar dermiş :D:cherry:

temiz duruyor fakat detayli fotoları yok işte.

her motor temız gorunur ozellikle kaza yapmış motor yada boyası değişenı olan sahıbı daha elbenılı yapar ki rahat satılsın fakat dediğin gibi motor iyi gibi pek birşey goremedım ama km'nın orjinal olacagını dusunmuyorum eger ki motor temız km orjinal ise kacırılmayacak bi motor bence yakınsan motoru gormeye git orda siteden motordan anlayan kişiler var onlarla irtibata gecıp tam sonuc alabilirsin

en iyisi tanıdıkatan almak motoru ama öyle bi motorbulmakta bazen çok zor oluyo satıcının söylediklerine ister istemez inanmak zorunda kalıyoruz

Buraya bişeyler yazmam gerekiyor anlaşılan.:)

Koruma topuzu diye bişey yoktur arkadaşlar.
Koruma demiri vardır.

O koruma topuzu diye bahsettiğiniz şeyin ne olduğunu daha önce anlatmıştık.
Gergerli ve Ketchup size anlatmaya çalışmışlar ama kafa sabit bir yöne doğru çalıştığı için anlamamakta ısrar ediliyor.

Şimdi biraz mantıklı düşünelim.
O koruma topuzu dediğiniz şey(tampon diye geçer) gidondan daha kısa bir konumdadır.
Yani yana düştüğünüzde ilk darbe aslında gidona gelir.(Ya da aynaya)
Artı olarak yattığınız yöndeki ayağınız bile o aletten daha ileride olacaktır.
Koruma topuzuna gelene kadar, gidonun darbenin etkisiyle ters yöne doğru yatması gibi bir süreç vardır.
O zamana kadar zaten olan olur.
Yani o topuz sizin hiç bir şeyinizi kurtarmaz.

Amacı motosikleti sizden uzaklaştırmaktır.

Ben diğere başlıkta çok fazla detaya girmemiştim.

Burada tercih etmeniz gereken şey şudur.

Bu zamazingoyu motosikletinizin karenajlarını kurtarmak için takacaksanız, unutun gitsin.
Daha çok zarar verir.

Ama yüksek hızlarda yol almayı ve riski seviyorsanız ve de canınız motosikletten kıymetli ise olası bir yüksek hızda kaza anında, motosikletin size vereceği zararı minimuma indireceği için takın.
Fakat kaza anında motoru unutun.
Pert olacaktır.

Seçenek budur.

Bir diğer konu,
motorunuz yana doğru devrildiğinde, bırakın darbeyi karenaj emsin.
Yoksa komple gidon değiştirmekten, ön takım değiştirmeye kadar seçenekleriniz mevcut...

Emin olun karenaj daha ucuz....

arkadaslar forumda boyle bişeyle karsılasdım ne derece dogrudur..?

dogruysa almaya ve takmaya hiçççççç gerek yok

arkadaşlar direksiyonu bugün açamadım... hergün ki gibi kilitlemiştim bugün indim aşağı.. açılmıyo kaldı öyle lütfen yardım

dostum bayramdan sonra düşünebilirim.motorun 200 liralık borcu var onu yatırınca alırız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar