Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Öncelikle ACND ve Mertka'ya teşekkür ederim. Motoru 2. El satın aldım. Topuzlar üzerindeydi. İzmir'de Kahramanlardaki tüm motorcular taıkıyor yalnız, onu biliyorum.

Son düzenleme:
Arkadaslar merhaba ben cbr 125 imi sattım lazım olanlar ıcın elımde 2 ad orjınal koruma topuzu ve 1 ad orjınal ayna 2000 km kullanılmıs hava fıltresı 1 ad yan granaj touzların ıcıne takılan demır ısmınİ bılmırum ufak tefek bırkac sey mevcut lazım olan varsa ozelden yazsın kaza gecırdım motoru topladım sattım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:09 ----------

686. Sayfa

Selamlar sayın abiler motoruma plaka iptali yapıcam nasıl yapabiliirm arkadaki plastiği çıklarmak istiyorum?? nasıl becerebilirim?? ama sinyaller hariç

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dün radyatörü değiştirdim,motorun sesi baya bi tok gelmeye başladı,eskisinden daha iyi,hatta en iyisi,bi de şu arka tekerleri değiştirebilseydim yaaa offf

durmadan hararet yapıyodu,rampalardada boğulma yapıyodu

baktım ama en iyisi problemi kökünden halletmek:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:44 ----------

şimdi gayet verimli

repsolün S si çizilmiş,benim motorum yaaaaa

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:07 ----------

ya arkadaş kimse sevmiyor,küçük müçük diyorlar ama vallahi de billahi de güzel motor yaaa,kıskananlar çattır çattır çatlasın patlasın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar