Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Yaka Maka Farkedermi bilader. GEl yarın Fatihe Ben karşılıyım seni kahvaltı edelim hem Benim canavarın Yeni halini gör.:cat: İstanbulda olan herkez gelebilir
Gelicekler için Programımda Kırmızı jant şeridi Servisim + disk fren temizleyici + zincir yağı + Cila Mevcuttur Gelmek isteyenlerle beraber Yapabiliriz Saygılar :rendeer::queen:

Şu an takdir ettim seni dostum :cat:

yarın malesef çalışıyorum ama sizlere şöyle diyim arkadaşlar hemen hemen hergün caddedeyim migros arkası maltepe sahildeyim

Şu an takdir ettim seni dostum :cat:

:silent::p Eywallah Dostum Hepimiz Kardeşiz 3-5 jestle Ne fakirleşiriz nede zenginleşirim elimde aşınmaz Daha çok gencim 3 kişiden Allah Rağzı olsun Kelimesini Duydummu Daha büyük bir mutluluk Olamaz Benim için. FAzladan Var neden Paylaşmıyımki. Hiçbir iyilik karşılıksız kalmaz :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:14 ----------

Bu arada Mustafa Duy sesimi telefonun kapalı Motorunu hala satıyorsan Ara beni Alıcı buldum 3800 den aşşağı vermez dedim. bana bile okadar yaptı dedim. yarın arıcam dedi. ona göre :wiinkk:

Selam CBR kardeşliği !!!

CBR'ımı Çokk Özledimm :salut:

O yokken buraya giresim de gelmedi aylardır uzak kaldım hepinizden....:pale:

Yeniden Merhaba Dostlar CBR'sız CBR-125 :silent:

vay anasını ya nasıl oluyorda çok rahat görüyorsun anlamış değilim abi ya hem 130 luk lastik ve çok rahat 120 km yatmıyorsun dimi? ben 100 e gelene kadar 1 dk geçiyor anam ağlıyor sizler ne kadarda rahat görüyorsunz yaa? benim bu motorda sorunmu var yaa anlamış değilim 0 aldım 2650 km de:(:(:( bakıma götürdüğüm zmaan ne yaptırayım

senin motorda hiç sorunu yok merak etme dostum

arkadaşlar lastikler harbiden farkettiriyor.

artık 8ple girdigim viraja 110 ile girdim cidden banamısın demiyor şiddetle tavsiye ediyorum :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:silent::p Eywallah Dostum Hepimiz Kardeşiz 3-5 jestle Ne fakirleşiriz nede zenginleşirim elimde aşınmaz Daha çok gencim 3 kişiden Allah Rağzı olsun Kelimesini Duydummu Daha büyük bir mutluluk Olamaz Benim için. FAzladan Var neden Paylaşmıyımki. Hiçbir iyilik karşılıksız kalmaz :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:14 ----------

Bu arada Mustafa Duy sesimi telefonun kapalı Motorunu hala satıyorsan Ara beni Alıcı buldum 3800 den aşşağı vermez dedim. bana bile okadar yaptı dedim. yarın arıcam dedi. ona göre :wiinkk:

yok be cihanım,ayrılmak istemiyorum motorumdan,satmak istersem seni haberdar ederim,mayıs ayını bekliyorum

Merhaba. Kafama bişey takıldı, google images te CBR 125 die arama yaptığımda çıkan motorların 2 tane ayrı ayrı fara sahip olduğunu fark ettim. Açıkcası tasarım bakımından böylesi çok daha etkileyici duruyor ama gelin görün ki Honda'nın kendi sitesindeki CBR 125 R resimlerinde, motorun farı tek parça. Bu arada google imageste çıkan resimlerden birini örnek olarak koyim;

2008-Honda-CBR125Rd.jpg

Honda'nın sitesindeki resim ise bu ;

cbr125r_3_05_1024.jpg

Bu konuda beni aydınlatabilicek olan biri ? : )

İlk resimdeki 2011 kasa... Bildiğim kadarıyla. Çünkü en son izlediğim İngiliz bir firmanın yaptığı 2011 modellerin test vidyosunda bu kasa vardı ve ben R125 sanmıştım ;)

Son düzenleme:
o parayı kimse vermez bence 3-5 kuruş koya 0 alır riske atmaz adam niye satıyosun yeni motoru diye sorar

isteyen istediğini yapsın. kimseye zorla satma niyetınde deyilim isteyen alır istemeyen almaz. serbest pisyasa ekonomisi var istegim fiyatta satarım.

hem ben sadece nabız yoklamak için koydum o ilanı satma niyeytınde deilim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:55 ----------

Merhaba. Kafama bişey takıldı, google images te CBR 125 die arama yaptığımda çıkan motorların 2 tane ayrı ayrı fara sahip olduğunu fark ettim. Açıkcası tasarım bakımından böylesi çok daha etkileyici duruyor ama gelin görün ki Honda'nın kendi sitesindeki CBR 125 R resimlerinde, motorun farı tek parça. Bu arada google imageste çıkan resimlerden birini örnek olarak koyim;

2008-Honda-CBR125Rd.jpg

cbr125r_3_05_1024.jpg

dostum o motor 2007 yılında dunya capında satısa cıkarıldı ama honda tr eskı kasadan cok fazla aldıgı ıcın gumrukde kalan motorları bıze satıyor. yanı bizim motorlar aslında diger ulkelerde 2007 model
ama trde 2009 diye satıyorlar

2008-Honda-CBR125Rd.jpg

cbr125r_3_05_1024.jpg

siyah olan şu anda avrupada var.youtube'te bazı videolarda var ama Türkiye'de bundan yok.2010 kasa böyle olur sanırım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:07 ----------

ön çamurlukla kafa grenajı arası biraz fazla açık gibi geldi bana kazalı mı bu acaba ?

Arkadaşlar bugun bir cukura girmem sonucu yolda kaldım, motorda bir bogulma oldu ve durdu.

aküyüde yedik bi cok şey denedm ancak çalşmadı buyuk ıhtımal o sarsntı ıle brlkte karburatore pislik pompalandı.allahtan arkadaşın pickup vardı eve kadar getrtdk.

yarın nasıl götrcem onu düşünmekteyim

Arkadaşlar bugun bir cukura girmem sonucu yolda kaldım, motorda bir bogulma oldu ve durdu.

aküyüde yedik bi cok şey denedm ancak çalşmadı buyuk ıhtımal o sarsntı ıle brlkte karburatore pislik pompalandı.allahtan arkadaşın pickup vardı eve kadar getrtdk.

yarın nasıl götrcem onu düşünmekteyim

geçmiş olsun utku inş önemli bişey deildir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar