Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bakalım inş tahmin ettigim sorundurda karburatorun temzlenmesı ıle hallolur.

ah be kardeş senin motora nazar deydi valla,büyük bi ihtimalle kablolardan biri darbe almıştır,ondan çalışmıyodur,inşallah bidiya başına gelmez

utku geçmiş olsun kardeşim allahtan kendine bişey olmamış beterinden korusun....( hepimizi ) bu arada ön lastik hava kaçırıyor demiştim tamirciye gittim lastiği söktürdüm nasıl olduysa jantın içi kum pilik vs dolmuş bunlarda kanal yapmış lastikle jant arasında düzeldi sanırım sabah belli olcak son durumu

ah be kardeş senin motora nazar deydi valla,büyük bi ihtimalle kablolardan biri darbe almıştır,ondan çalışmıyodur,inşallah bidiya başına gelmez

saolsun dostum.

Sabah hiçbişey olmamış gibi motor çalıştı, karburatorun tahlyesni temzledk su an tıkır tıkır ilginç valla :cat:

arkadaşlar bugun bir cukura girmem sonucu yolda kaldım, motorda bir bogulma oldu ve durdu.

Aküyüde yedik bi cok şey denedm ancak çalşmadı buyuk ıhtımal o sarsntı ıle brlkte karburatore pislik pompalandı.allahtan arkadaşın pickup vardı eve kadar getrtdk.

Yarın nasıl götrcem onu düşünmekteyim

geçmiş olsun

granajlarda repsol yazmıyor mu,yoksa benim dikizler mi sağlam çalışmıyor

eleman sağlam düşmüş anlaşılan

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:52 ----------

benim anlamadığım nokta bu insanlar parayı sokaktan toplanıyo sanıyo sanırım taka fiyatı 3250 miş bu nedir yaaaa

geçmiş olsun dynner o nasıl bir çukursa çaat diye motor söndü derin bir çukura girdiğin kesin tekrar geçmiş olsun usta.

Merhaba arkadaşlar;
Bu benim scoter'dan sonraki ilk motorum. Başlangıç için en ideal motor olduğunu yazılarınızdan öğrendim ve düşünmeden aldım.
Bir kaç eklemeler yaptım aldıktan sonra ve sizinle paylaşmak istedim.

Son düzenleme:
hayırlısı bakalım,ama bi ustaya göster,hatta birden fazla ustaya göster,işin sağlam olsun,

Sağolasın ufak tefek sorunları sorun olmaz.:)

Merhaba arkadaşlar;
Bu benim scoter'dan sonraki ilk motorum. Başlangıç için en ideal motor olduğunu yazılarınızdan öğrendim ve düşünmeden aldım.
Bir kaç eklemeler yaptım aldıktan sonra ve sizinle paylaşmak istedim.

Motor çok güzel sıfır mı aldınız?

alemci 11 haıyrlı olsun motor çok temiz maşallahı var allah kaza bela göstermesin o topuzları nasıl temin ettinz acaba

yeni yılda cbr'da teknik iyileştirme yapılacak mı acaba?bilenler mesaj yazarsa sevinirim...

BENDE YAGINI KENDİM DEĞİŞTİRİYORUM CASTROL KULLANIYORUM SER BİR BAKIMA NE KADAR ÜCRET ALIYOR :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:23 ----------

BENDE YAGINI KENDİM DEĞİŞTİRİYORUM CASTROL KULLANIYORUM SERVİSİ BİR BAKIMA NE KADAR ÜCRET ALIYOR :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar