Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar dün bir kaza geçirdim ve motorun sağ ve sol arka kısım grenajları kırıldı stop lambası dahil hepsi mahvoldu. Parçaları nasıl bulabilirim yardımcı olur musunuz? Ben konu olarak bulamadım ya da aramasını beceremedim. Servise götürmeyi düşünmüyorum. Ayıptır söylemesi kazıklı bir şekilde iteliyorlar ve hizmetleri hiç hoşuma gitmiyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim

Arkadaşlar dün bir kaza geçirdim ve motorun sağ ve sol arka kısım grenajları kırıldı stop lambası dahil hepsi mahvoldu. Parçaları nasıl bulabilirim yardımcı olur musunuz? Ben konu olarak bulamadım ya da aramasını beceremedim. Servise götürmeyi düşünmüyorum. Ayıptır söylemesi kazıklı bir şekilde iteliyorlar ve hizmetleri hiç hoşuma gitmiyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim

Geçmiş olsun.

http://motomarketim.sahibinden.com/

Linkte stop lambasıda granaj da var bizim motorlar için. Ben hiç alışveriş yapmadım burdan. Yapan arkadaşlar varsa fikir verir.

Teşekkürler lacivert. Parçaları orjinalmi acaba :) bilgisi olan arkadaşlar varmı buradan alışveriş yapan?

ahmet93 kardeşim arşive baktım bu fotografları bulabildim yardımcı olur inş

Sanırım artçı tutamağını söküp ara demiri oraya takmak daha mantıklı.Son fotoğrafa bakarsak o tutamağın orda hiç bir işlevselliği yok.Oraya artık bir şekilde bir demir uydururuz.(babam ve ben)

ya abi nedir bu benzinden çektiğim yaa:(:( 243 km 40 milyon benzin yaktı yaa? 7-8 binde bir vites atıyorum? nasıl gideyim arkadaşlar anlamadım? nasıl kullanmalıyım bunu rodajda ama

ya peki nbasıl kullanmalıyım bu motoru yani hemen devirini yükseltiyor bu alet ya hemen vites istiyor anlamadım gitti 3 sene today sürdüm şimdi bu bir yardımcı olun? ortalama 80 le gidiorum kaçıncı vites kaçıncı devirde gidiyim bir tane usta bi cıbırcı yokki sitede anasını satimm

ya peki nbasıl kullanmalıyım bu motoru yani hemen devirini yükseltiyor bu alet ya hemen vites istiyor anlamadım gitti 3 sene today sürdüm şimdi bu bir yardımcı olun? ortalama 80 le gidiorum kaçıncı vites kaçıncı devirde gidiyim bir tane usta bi cıbırcı yokki sitede anasını satimm

gaza getirme milleti usta cıbırcı yok diye.:p

gerçekten çok yakmışsın

vites istedikçe at sürekli 2. viteste tutup 7000 de gitmiyorsundıur demi. at 3 e at 4e bekleme çok devirlenmesini

samimi söylüyorum yok şu hızda şu devirde şu vitesde gitcen bi yok abi şunu yapmalasın etmelsin diyen yk cbr 125 de şunlara dikkat edilmesi gereknler neelr flan hiç diyen yok.D olmayoe

bu laf yakışmadı ben biyerlermi yırtıyorum katılım olsun paylaşım olsun diye benim paylaşımlarımı umarım görüyorsundur.

o motoru bi göster bakalım aldıgın yere karburatorunde falan bir olay olmasın cok yakması karburatorndekı ayardan kaynaklanır yada hava filtresnden hava filtresi imkansız karburator olablir rodajla ilglide olablir.

motoru boş depo ile fulle bakalm ne kadar gidicek tekrardan eger ilk benzin alışın ise buda farklıdır habern olsun:cat:

arkadaşım vitesi 4-5bin devirleri arasında değiştir ve o devirleri fazla geçmemeye çalış 13bin devirlibir motorsiklet için idealyakıt tüketimi o devirler arasında olur. düşün mesela bir araba kullanırken vites değişimini 2-3bin devirleri arasında yaparız ve çoğu sürücü de bilir ki bu devirler arası motor çok fazla zorlanmadığı için yakıt tüketimi az olur aynı şekilde motorsiklet için de bu geçerlidir fakat motorsiklette daha fazla devir olduğu için bu aralı 4-5bine çıkar ve şu an rodaj süresinde olduğun için biraz fazla yakması gayet normal çünkü rodaj süresinde sürekli vites değiştirerek kullanıyorsun motorsikleti ve bu da yakıt tüketimini arttırabilir. benim düşüncelerim ve bildiklerim bunlar yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar

deniycem bakalımnm valla bugun topu topu 30 km yol yapdım 10 milyonm gitti:(:( benzin göstergesi geldi kırmızının tam ortasına?hadi byur

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:51 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:47 AM ----------

o zaman o nasıl olucak blionmu :D ustam 50 de giderken vites olcak 4 de:D:D böyle film yok ya:D

deniycem bakalımnm valla bugun topu topu 30 km yol yapdım 10 milyonm gitti:(:( benzin göstergesi geldi kırmızının tam ortasına?hadi byur

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:51 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:47 AM ----------

o zaman o nasıl olucak blionmu :D ustam 50 de giderken vites olcak 4 de:D:D böyle film yok ya:D

ne alaka arkadaşım bi dene gör bakalım kaçla gidiyon

cbr 125le bu kadar debelenen de ilk defa görüyorum arkadaş...pes valla:silent:
R1 alsan yandık ki ne yandık:cyclopsan

valla hayabusa bu kadar yakmaz hepinizden allah razı olsun bakalım hele şu rodaj bi bitsin kendinize ii bakın

bu laf yakışmadı ben biyerlermi yırtıyorum katılım olsun paylaşım olsun diye benim paylaşımlarımı umarım görüyorsundur.

o motoru bi göster bakalım aldıgın yere karburatorunde falan bir olay olmasın cok yakması karburatorndekı ayardan kaynaklanır yada hava filtresnden hava filtresi imkansız karburator olablir rodajla ilglide olablir.

motoru boş depo ile fulle bakalm ne kadar gidicek tekrardan eger ilk benzin alışın ise buda farklıdır habern olsun:cat:

Evet paylaşımların hat safada.1 haftadır fotoğrafları bekliyoruz.:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar