Arkadaşlar dün bir kaza geçirdim ve motorun sağ ve sol arka kısım grenajları kırıldı stop lambası dahil hepsi mahvoldu. Parçaları nasıl bulabilirim yardımcı olur musunuz? Ben konu olarak bulamadım ya da aramasını beceremedim. Servise götürmeyi düşünmüyorum. Ayıptır söylemesi kazıklı bir şekilde iteliyorlar ve hizmetleri hiç hoşuma gitmiyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim
ya peki nbasıl kullanmalıyım bu motoru yani hemen devirini yükseltiyor bu alet ya hemen vites istiyor anlamadım gitti 3 sene today sürdüm şimdi bu bir yardımcı olun? ortalama 80 le gidiorum kaçıncı vites kaçıncı devirde gidiyim bir tane usta bi cıbırcı yokki sitede anasını satimm
ya peki nbasıl kullanmalıyım bu motoru yani hemen devirini yükseltiyor bu alet ya hemen vites istiyor anlamadım gitti 3 sene today sürdüm şimdi bu bir yardımcı olun? ortalama 80 le gidiorum kaçıncı vites kaçıncı devirde gidiyim bir tane usta bi cıbırcı yokki sitede anasını satimm
deniycem bakalımnm valla bugun topu topu 30 km yol yapdım 10 milyonm gittibenzin göstergesi geldi kırmızının tam ortasına?hadi byur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:51 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:47 AM ----------
o zaman o nasıl olucak blionmuustam 50 de giderken vites olcak 4 de
böyle film yok ya
![]()
bu laf yakışmadı ben biyerlermi yırtıyorum katılım olsun paylaşım olsun diye benim paylaşımlarımı umarım görüyorsundur.
o motoru bi göster bakalım aldıgın yere karburatorunde falan bir olay olmasın cok yakması karburatorndekı ayardan kaynaklanır yada hava filtresnden hava filtresi imkansız karburator olablir rodajla ilglide olablir.
motoru boş depo ile fulle bakalm ne kadar gidicek tekrardan eger ilk benzin alışın ise buda farklıdır habern olsun:cat:
Evet paylaşımların hat safada.1 haftadır fotoğrafları bekliyoruz.:cherry: