Hazır alışverişten konu açılmışken Emre sana bir şey sormak istedim
Daha önce den tavsiye ettiğin Excelite Premium Xenon White 4500K - HS2 12V 35/35W ampul vardı. İnternetten satın alabileceğim bir firma var mı bildiğin?
2010model cbr fiyatını duyddunuz mu![]()
8 milyarCIK diye bi söylenti var ortada:cherry:
ama 8 milyarcık werilmezki tek ön farlarında makyaz waronu sende yaptıra bilirsin o kadar başka bi yerinde bişey yoq ki:cat:
ama 8 milyarcık werilmezki tek ön farlarında makyaz waronu sende yaptıra bilirsin o kadar başka bi yerinde bişey yoq ki:cat:
:cat:ben bu arada serkan da şimdi motoruna baktım alla hı war çok temiz :cat:ama sana tawsiyem motorunu koduğun sitede güncenleştir yani tekrar ilan werçünkü motorun temiz alıcısı çıka bilir kardeş:cat:
Yeni ilan: http://tinyurl.com/hondacbr125R
İmzada da mevcut.

beyaz tak mavi tak mor tak![]()
Bende manetleri,levyeleri ve arka ayaklıkları metail kırmızıya boyatıyorum 1 hafta içinde resimleri atarım.
cırt olmaycaak bir şeklde boyatacagım cok şekil durcak gibi gelıyor![]()
Enjeksiyon?
İstersen yeni kasanın özelliklerine bir kez daha bak.
Yanlış anlaşılmasın, 8 milyar bir kafa grenajı ve enjeksiyon sistemine verilmez.Bence de uçuk bir rakam..!
Arkadaşlar öncelikle slmlar
Cbr 125 le max yapacağım nedir? Sıfır veya ikinci el almam konusunda fikriniiz nedir.Sizde doğru bir tercih midir 125 likler arasında ? Sorun çıkartırmı diye sormuyorum ... (kullananlar memnunmuş bayağı?)