Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

saol ama 6oo lükte henüz gözüm yok 250cc olsun benim olsun:cherry:istanbulda motor çok diye fiyatlar da öyle bu yüzden söyledim yanlış anlaşılmadı umarım:cyclopsan

Hazır alışverişten konu açılmışken Emre sana bir şey sormak istedim :)
Daha önce den tavsiye ettiğin Excelite Premium Xenon White 4500K - HS2 12V 35/35W ampul vardı. İnternetten satın alabileceğim bir firma var mı bildiğin?

Beyaz Motor ya da 7tepe üniversitesinin ordaki Yedpa'da da var. Önce beyaz otomotiv ile konuşun derim. - http://www.beyazotomotiv.com/

Son düzenleme:
ama 8 milyarcık werilmezki tek ön farlarında makyaz war:) onu sende yaptıra bilirsin o kadar başka bi yerinde bişey yoq ki:cat:

Enjeksiyon?
İstersen yeni kasanın özelliklerine bir kez daha bak.
Yanlış anlaşılmasın, 8 milyar bir kafa grenajı ve enjeksiyon sistemine verilmez.Bence de uçuk bir rakam..!

ama 8 milyarcık werilmezki tek ön farlarında makyaz war:) onu sende yaptıra bilirsin o kadar başka bi yerinde bişey yoq ki:cat:

haklısın tabi ki ben de vermem de ben söyleyenlerin yalancısıyım vallahi öyle diyolar forumda :wiinkk: onun yerine gider o paraya hyo alırım :p

ben hondanın tr sitesinden baktığımda 5450tl olarak gorddum fıyatı son model olması gerekır sonucta guncellenıyordur tahmınımce,ve o parayı asla bu motora vermem 4000tl saydım ama 1000 daha koyup hyoya gecıcem ben kastı bu makına:S

bu kanunininde 125 cclik olanı var o nası bi makine hakında bişey bilen varmı hondanın yerini tutmazda kullanılmazmı???:silent:silent:silent:

Bugün cıbırın kullanım kılavuzuna bakarken birşey gördüm.Palaka aydınlatması.Sadece 2 vida ile çıkıyo_Orjinal sarı renk ampul yerine değişik renk bir ampul takarsam nasıl olur.Bahsi geçen ampul.

Bugün istediğim kırmızı elcikten buldum ve siparişi verdim.Onları takma konusunda bana yardım edebilecek olan var mı?

Son düzenleme:
Bende manetleri,levyeleri ve arka ayaklıkları metail kırmızıya boyatıyorum 1 hafta içinde resimleri atarım.

cırt olmaycaak bir şeklde boyatacagım cok şekil durcak gibi gelıyor :)

Enjeksiyon?
İstersen yeni kasanın özelliklerine bir kez daha bak.
Yanlış anlaşılmasın, 8 milyar bir kafa grenajı ve enjeksiyon sistemine verilmez.Bence de uçuk bir rakam..!

ewet öyle ilk bende duyun ca şaşırdım hondanın kendi sitesinde daha 2009 model cbr komamışlar özelliğine bakamadım daha
:cat:

Arkadaşlar öncelikle slmlar :)

Cbr 125 le max yapacağım nedir? Sıfır veya ikinci el almam konusunda fikriniiz nedir.Sizde doğru bir tercih midir 125 likler arasında ? Sorun çıkartırmı diye sormuyorum ... (kullananlar memnunmuş bayağı?)

Arkadaşlar öncelikle slmlar :)

Cbr 125 le max yapacağım nedir? Sıfır veya ikinci el almam konusunda fikriniiz nedir.Sizde doğru bir tercih midir 125 likler arasında ? Sorun çıkartırmı diye sormuyorum ... (kullananlar memnunmuş bayağı?)

Abi 600 rr'ın var.Niye hız konusuna takıyosun ki.125 likler arasında fiyat/performans açısından en iyisi bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar