yoqmu alıcııı =)
3100 tl de benden...
yoqmu alıcııı =)
Akü kutuplarını sök, yoksa sennkide 1 ay çalışmaz ise ciddi oranda zayıflar marş basmaz![]()
3100 tl de benden...
onların ne şuçu var sen kendin hatalısın madem trafiye cıkacaksın yaptır sigortanı bağlamasınlar motorunu :wiinkk:
git hakkını ara hukuki yollardan ama burada görevlerini bizim için canlarını orataya koyarak yapan insanlara laf söyleme ve söyleyemezsin zaten buna hakkın yok:farao:
Alla hic sanmam sarj olmasi gerekir sen genede kutuplari sok zor bisey deil arka seleyi ac ordan orta seleye bi vida var anahtarla ac tak aku karsinda plastgni cikatlr ve ilk - sonrada + kutubu sok ve kapat toz dolmustur tozunuda al![]()
Hepinize selam arkadaslar...Eskiler hatırlarlar uzun zamandır yazmıyordum..Biçok yeni kişi katılmış aramıza...MAvi boncuk'tan ayrıldığımın haberini vemek istedim...Şimdi yola KaRRakıZ devam ediyorum...
yok farketmez kısa devre olmaması için ilk - yi sök derim ama cok min ihtimal ondan pek farketmez aslnda arabalrda farketmıodu sen genede dediimi yap![]()
Aküyü sökerken - kutup başını çıkar sonrada + kutup başını...Takarkende önce + yı tak sonra - yi... Karıştırma ihtimaline karşıda aklında bulunsun her zaman - de olay biter..Çıkartırken - yi çıkarırsam bel kemiği olduğu için akım kesilir die düşün...Takarkende önce + yı takayım nasıl olsa - yi takmadığım için akım yolu tamamlayamaz die düşünebilirsin...
yaa demek sen de RR cılara katıldın hadi hayırlısı kazasız belasız kullan :rendeer:
arkadaşlar benm bi sorum var ben cbr alalı 1 ay oldu daha önce deneyimim yoktu ve motoru aldığım gün virajda hafiften yatarak dönmeye çalışmam sonucunda kaza yapmıştım... o günden beridir virajlarda çok dikkatli oluyorum yatarak dönmeyi denemiyorum gibi bişey , ve viraj döneceğim zaman aşırı yavaşlıyorum. virajları dönmek konusunda bana bilgi verebilirseniz çok sevinirim
bisiklet sürmeyide bilmiyorsun galiba:cherry:
bisiklet sürmeyi biliyor olsaydın aynı gun cözerdin motor işini:cat:
5 yaşından beri sürekli bisiklet sürüyorum....
ama hiçbir zaman bisikletle 80 km hız yaparak bisikleti yatırmaya çalışıp viraj almayı denememiştim....
ve ben eleştiri değil de yardım önerisi bekliyorum arkadaşlardan virajları yatarak dönmek için...