Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

5 yaşından beri sürekli bisiklet sürüyorum....

ama hiçbir zaman bisikletle 80 km hız yaparak bisikleti yatırmaya çalışıp viraj almayı denememiştim....

ve ben eleştiri değil de yardım önerisi bekliyorum arkadaşlardan virajları yatarak dönmek için...

uzmantv.com da bununla ilgili motosiklet videoları var. belki işine yarayabilir.

arkadaşlar motorumun hararet ibresi 2. çizgiye gelmeden yola çıkarsam rolantideyken stop ediyor beklesem ısınmasını ısınmasıda çok uzun sürüyor bide ısındıktan sonrada trafikte ibre 3. çizgiye kadar dayanıyor bu normal mi hava filitresi bujiyi yağı filan değiştirdim ama acaba problem karbüratördemidir

aslında hyo gt 250 alcaktm ama 0 cbr 125 almaya karar verdim ama 0 alırsam 5400 motor fiyatının haricinde ne kadar para vercem plaka ruhsat falan ve ne yapmam lazım neler gerek son olarak kredi ile veriyomu bayiler biliyomusunuz acaba (kask ehliyet falan hariç)

dostum cok temiz 2.eller var 125cc de heleki cbr125 lerde 2. el piyasası gayet iyi :cat:

250-350 arası bi rakam tutar tahminimce..2.ellerine bakman daha iyi olur çok temiz motorlar var ve uygun fiyat...

arkadaşlar motorumun hararet ibresi 2. çizgiye gelmeden yola çıkarsam rolantideyken stop ediyor beklesem ısınmasını ısınmasıda çok uzun sürüyor bide ısındıktan sonrada trafikte ibre 3. çizgiye kadar dayanıyor bu normal mi hava filitresi bujiyi yağı filan değiştirdim ama acaba problem karbüratördemidir

Bana anormal gibi geldi ben çalıştırdıktan sonraen fazla 1 dakika içinde normal rolanti devrine geliyo ve stop etme gibi bir şey yok..

iş yerim evimde uzaklıgı 6 km işe varıyorum yinede ısınmıyor
ısındıktan sonra çok güzel gidyor ama

kapaga kadar dolu olması kotu deılmı :S
2 cızgı arasında olması lazım dıe bılıom low hıgh gıbısınden bısı vardı sankı

hararetgstergesi.jpg

ben yarıdan yukarı çıktığını hiç görmedim ama çok sıcaklarda ve düşük viteste belki çıkabilir , radyatorde vantilatör var ama .Yinede bu faktörler göz önüne alınarak yorum yapmak lazım

yaa çok pardon ama bi sorum olcak bu 2005 yılındaki cbr 125r ile 2008 kasa olan arasında ne fark var sadece renk seceneğimi yoksa ekstra bişeyler daha varmı

hararetgstergesi.jpg

ben yarıdan yukarı çıktığını hiç görmedim ama çok sıcaklarda ve düşük viteste belki çıkabilir , radyatorde vantilatör var ama .Yinede bu faktörler göz önüne alınarak yorum yapmak lazım

benimkisi işte normal olması gereken çizginin milim altında olsun rolantide stop ediyor ikinci işaretledigin çizgide ise tarafikte az biraz onu geçiyor

arkadaşlar ben aranızda yeniyim ve motor hakkında daha bilgili arkadaşlardan bazı konularda yardım bekliyorum,bazı sorularım var cevap verebilecek olan olursa çok sevinirim çünkü bu motoru kullanandan daha iyi kimse bilemez...öncelikle forum baya bi uzun olduğundan dolayı her sayfayı okumam uzun zaman alacaktır belkı o zamana kadar cbr 1100lere biniyor olacağımdan kestirmeden ufak tefek bilgi vermenizi isterim...motorumda leovince performans egzoz var etkisini başka bi cbr li arkadaşımın motora binerek az çok anladım fakat bu motora ek bişeyler daha ne yapabiliriz...net ortamında performans hava filtreleri filan bahsediliyor etkisi olur mu kullanan var mı?farları zenon vb yapmak istiyorum önerileriniz nedir?yaşadığım yerde cbr pek yok ve görenler de ibretle motora bakıyorlar özelden bilgi verebilecek olursa acayip sevinirim motora aşık oldum abartmadan süslemek istiyorum saygılarımla...
böyle bi msj yazmıştım ilgilenen olursa sevinirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar