1.83 sizce ben çok sırıtıyo muyum??
Bence evet ama cıbırdan başka bir seçeneğim yok..
sen memnunsan gerisi hiç önemli deil:cat:
1.83 sizce ben çok sırıtıyo muyum??
Bence evet ama cıbırdan başka bir seçeneğim yok..
usta ben harbi niyeti bozdm alcam bi tane honda cbr 125 de ben de 1 90 boyundayım bana da olmaz gibime gelio bi de benim alacağım motor 10,000 de falan olcak cok dağılmış olur mu acaba daha az mı kullanılmısını arasam ne dersiniz_? bu aletlerin edirnede bakacak adam yok diolar bozulursa ne aparz
arkadaşlar motorumu 06.04.2008 tarihinde satmış bulunmaktayım alan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun kazasız belsaız kullan sın
merak eden arkadaşlar için yazıyorum
motorum 2005 model
2006 4. ayda 1000 km deyken satın almıştım
15.850 km de sattım
aksesuar olarak uzaktan çalıştırmalı alarm , tankpad , ngk iridyum buji , 110 / 70 / 17 duro arka lastik vardı
3000 tl na hemen devri almak kaydıyla sattım
motorum 3 yıl boyunca bana zevkten başka bi duygu yaşatmadı onunla dünyanın yolunu yaptık,
1.80 boyum vardı ve 90 kg dım hiç sürerken bu zaman zarfında rahatsız olmadım
sadece artık tecrübeme yetersiz kaldığı kanısına vardığım için 600 lük yine bir honda almak için sattım
allah hepinizin kalbine göre versin
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşımDarısı başımıza (amin) :queen:
Başka seçenek yoksa cıbırla devam ustaAma aklıma bişi geldi motorun renginde pantolon giyersen belki daha az sırıtır diye düşündüm bi an için hiç denedin mi acaba yani siyah bi pantolonla falan :mrgreen:
Arkadaşlar 15000 inci mesaj hayırlı uğurlu olsun tüm cbr125 kullanıcılarına bilgi paylaştıkça değerlenir :bestmt:::haapppy:::haapppy:::tutkuy::::sapka::
ARKADAŞLAR BEN CBR 125 R HASTASIYIM KAYSERİDEYİM AMA HİÇ KIMSEYEDE SORMADIM EN UYGUN FİYAT 2.EL KAC YTL OLUR YADA TAKSITLE FLN AİLEMLE KAVGALIYIM:d:d:d CVP BEKLİYORUM TŞKLER
AMA 2006 FLN FARKETMEZ
:d
6-Motorsiklet.net'te değilizdir..Motorcuların Hayatında Iki Aşama Vardır.. Cıbırdan .ncesi Ve Sonrası))
Arkadaşlar Lütfen Bana Ve Diğer Ilgili Arkadailara Yardımcı Olun Ve Sıralamanın Devamını Getirin Lütfen...
1- Cıbır Başlangıç Için En Ideal Motordur..
2- Cıbır üzmez, Benzini Koklar
3- Fiyatından Beklediğinden Fazlasını Yapar..
4- Cc' Sinin üzerinde Hız Yapabilir...
5- Kim Ne Derse Desin Görünümü Harikadır..
.
.
.
Devamını Sizden Bekliyorum Motorsiklet.net... Hadiii..