Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkdaslar bişi sorucam 1 aya ehliyetımı alıyorum ve tek isteğim bi cbr 125

babamada söledım böle böle diye motor kaliteli oldugu ıcın ve fiyat olarak 125 lıklere göre yüksek oldugu ıcın hırsızlar ıcın en ideal motorlardan biri diyo para ettiği için hırsızların daha cok böle motorlara yönelicegini söyluyo

benım sorum şu böle sağlam kırılmaz kesılmez felan bi kilit yokmu varsa ne kadardır

1169132.jpg

Kaliteli çelik zincir halat kilit. 60-70 Tl civarı. 1.5 metre alırsan Cbr bagajına sığıyor , istediğin yere götürebilirsin...

Diğer kıvrılmayan kilitlerden alma , bagaja girmez. Ayrıca dışı plastik malzeme kaplı bazı tel kilitler var , onlar kolayca kesilebiliyor.

Ek olarak , alarmlı disk kilidi. 130 Tl civarındadır.

arkadaşlar cbr 125 buldum bir yerde siyah 2008model 40 kmde fiyatı 4500 lira diyorlar sizce fiyatı nasıl uygunmu garantisi devam ediyor bilgi verirseniz sevinirim ???

arkadaşım sıfırı dururken 40 km felan uğraşma.. neden 40 km de satılıyo??
iyice araştır.. burdan alacağın bilginin sana faydası olmaz.. makinayı incelet sen!!

arkadaşlar selam hepinize... cbr 125 alıp pişman olan varmı aranızda..? 2 kişi rahat binebiliyomusunuz mesela..? ben 80 kiloyum mesela, atıyorum arkama 80 90 kiloluk bi yolcu alabilirmiyim?:silent:

burda cıbır dan pişman olan adam bulamazsın arkadaşım... ben cıbırdan şikeyetçi olan varmı bilmem ama bu motor.. seni de taşır bi 70 kiloluk artçıyıda çok rahat taşır..

Ben kendim 65 kiloyum ,aldığım en kilolu artcı 98 kiloydu ben motorla ilgili bir problem yaşamadım ama frenlerde biraz ezildim dene bilir :mrgreen: . Birde kasislerde amortisor biraz ses yapabilir .

Son düzenleme:
mrb arkadaslar uzun suredır gıremıyodum foruma bugune kısmetmıs yıne cbr125sendromu basladı bende :D ıstanbulda 4250 ye 0 satılıyo repsol.2.el yerıne bu motoru alamyı dusunuyorum fıyatıda 2.ele gore ıyı gibi.gıcır gıcır motor.sızce 2007 den beri yatan 0 bı motor alınırmı? fıyatı sızce nasıl???

suan 19 yasındayım,araba ehlıyetı var ama motor ehlıyetım ve motor tecrubemde yok zorlanırmıyım kullanırken???eğer bu motoru yazın almaya karar verırısem ıstanbuldan bu motoru kendım getırebılırmıyım(viteslı motor tecrubesı yok!!! scooter en fazla 5 kere surdum) ben banka kredisi ıle almayı dusunuyorum aylık maaş 600tl. 5000 tl ceksem bana uygun olarak aylık kaç para öderım? kredi bılgsi olan varmı? ılk defa kredi işlemim olucak

http://www.sahibinden.com/sok_fiyat_cbr_125_r_repsol_4_250_tl-61WQQaXQQ11843832WQQpXQQdisplayitem

mrb arkadaslar uzun suredır gıremıyodum foruma bugune kısmetmıs yıne cbr125sendromu basladı bende :D ıstanbulda 4250 ye 0 satılıyo repsol.2.el yerıne bu motoru alamyı dusunuyorum fıyatıda 2.ele gore ıyı gibi.gıcır gıcır motor.sızce 2007 den beri yatan 0 bı motor alınırmı? fıyatı sızce nasıl???

suan 19 yasındayım,araba ehlıyetı var ama motor ehlıyetım ve motor tecrubemde yok zorlanırmıyım kullanırken???eğer bu motoru yazın almaya karar verırısem ıstanbuldan bu motoru kendım getırebılırmıyım(viteslı motor tecrubesı yok!!! scooter en fazla 5 kere surdum) ben banka kredisi ıle almayı dusunuyorum aylık maaş 600tl. 5000 tl ceksem bana uygun olarak aylık kaç para öderım? kredi bılgsi olan varmı? ılk defa kredi işlemim olucak

http://www.sahibinden.com/sok_fiyat_cbr_125_r_repsol_4_250_tl-61WQQaXQQ11843832WQQpXQQdisplayitem

AYLIK 300TL'YE YAKIN BİR MİKTARDA ÖDERSİN GERİ ÖDEMESİ İSE ÜZERİNE BİNEN FAİZLE BİRLİKTE 6,600TL CİVARI SEYREDER. ÖNCE EHLİYETİNİ AL MOTORU ALDIKDAN SONRA ZATEN İLK BİR HAFTA KULLANIRSAN ALIŞIRSIN FAZLA ZORLANMAZSIN ÖNEMLİ OLAN DA DENGE SAĞLAMAK ZATEN SCOOTER KULLANIYOSAN DENGE İŞİNİDE ÇÖZERSİN FAZLA SIKINTIYA GİRME ÜLKENİN VE DÜNYANIN DURUMU BELLİ MALİ KRİZ HERŞEYİ ETKİLİYO BENİM FİKRİM EHLİYETİ ALANA KADAR BEKLE DURUMLAR İNŞ. DÜZELİR BANKANIN VERMİŞ OLDUĞU FAİZLERDE DÜŞEBİLİR.

slm arkadaşlar bnde uzun zamandır foruma giremiyorum bnm cbr 8 bin km bakıma girmesi gerekiyor antalya merkezde tavsiye ettiğiniz honda servisi ve fiyatı ne kadar olur yardımlarınız bekliyorum.

slm arkadaşlar bnde uzun zamandır foruma giremiyorum bnm cbr 8 bin km bakıma girmesi gerekiyor antalya merkezde tavsiye ettiğiniz honda servisi ve fiyatı ne kadar olur yardımlarınız bekliyorum.

istanbul d&b motorda ben iki gün önce 106 tl ye yaptırdım fiyatın içinde bir tana de balata sipreyi var bana onun fiyatı 12.5tl demişlerdi. değişen parçalar buji,hava filitresi,15-50 motor yağı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar selam hepinize... cbr 125 alıp pişman olan varmı aranızda..? 2 kişi rahat binebiliyomusunuz mesela..? ben 80 kiloyum mesela, atıyorum arkama 80 90 kiloluk bi yolcu alabilirmiyim?:silent:

eşim 80 kg ben de 50kg çok rahat biniyoruz hatta uçuyoruz :p rahat rahat taşır alabilirsin :cat:

öncelikele herkeze selamlar benim mondial 125lik motor vardı sattım paramda hazır 2 hafta içinde alcam bi cbr ama nelere dikkat etmem lazım 8500kmde daha buldum bitane daha almadan neler yaptırcağımı biliorm iyi bir hava filtresi sonra Yoshimura egzoz kaln lastikler cant eşridleri :D acayip hevesliyim günler gecmio nerden anlarım temimi değilmi sonra dama 8000 bakımı yaplmadı daha dedi bunun için neler yapılo nekadar masraf oluyor bana yardımcı olursanız sewinirim şimdiden teşekür ederim

öncelikele herkeze selamlar benim mondial 125lik motor vardı sattım paramda hazır 2 hafta içinde alcam bi cbr ama nelere dikkat etmem lazım 8500kmde daha buldum bitane daha almadan neler yaptırcağımı biliorm iyi bir hava filtresi sonra Yoshimura egzoz kaln lastikler cant eşridleri :D acayip hevesliyim günler gecmio nerden anlarım temimi değilmi sonra dama 8000 bakımı yaplmadı daha dedi bunun için neler yapılo nekadar masraf oluyor bana yardımcı olursanız sewinirim şimdiden teşekür ederim

bence egsoz takma motor güçten düşer..ve kalın lastikler de hızdan düşürür motoru...temiz mi değil mi olduğunu , anlayan birini götür baksın...8500..km si de iimiş...3.250-3.500 gider eğer temizse..

bence egsoz takma motor güçten düşer..ve kalın lastikler de hızdan düşürür motoru...temiz mi değil mi olduğunu , anlayan birini götür baksın...8500..km si de iimiş...3.250-3.500 gider eğer temizse..

KATILIYORUM VE AYRICA BEN SADELİKTEN YANAYIM OLDUĞU GİBİ KULLANMAK EN GÜZELİ Kİ BU MOTORLARI YAPAN İNSANLAR KENDİLERİNİ AŞMIŞLAR DOĞRUSUNU ONDAN BİLİYOLAR

Orjinalligi bozmamak gerek ; Kendimden biliyorum ; 20 km kadar hızımı düşürdü sadece lastikler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar