Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bende 1,93 boy 79 kilo var bende sırıtırım ozman ama umrumda değil ben kendime yakıştırıyorum içimede siniyo o yüzden bunlara takılma derim ben kendi zevkini kendi tarzını bırakmana değmez ağzı olanda konuşur durur ayrıca hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.

usta ben harbi niyeti bozdm alcam bi tane honda cbr 125 de ben de 1 90 boyundayım bana da olmaz gibime gelio bi de benim alacağım motor 10,000 de falan olcak cok dağılmış olur mu acaba daha az mı kullanılmısını arasam ne dersiniz_? bu aletlerin edirnede bakacak adam yok diolar bozulursa ne aparz

usta ben harbi niyeti bozdm alcam bi tane honda cbr 125 de ben de 1 90 boyundayım bana da olmaz gibime gelio bi de benim alacağım motor 10,000 de falan olcak cok dağılmış olur mu acaba daha az mı kullanılmısını arasam ne dersiniz_? bu aletlerin edirnede bakacak adam yok diolar bozulursa ne aparz

eğer bakarsan 10.000 değil 100.000 gider sen merak etme

arkadaşlar motorumu 06.04.2008 tarihinde satmış bulunmaktayım alan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun kazasız belsaız kullan sın
merak eden arkadaşlar için yazıyorum

motorum 2005 model

2006 4. ayda 1000 km deyken satın almıştım
15.850 km de sattım

aksesuar olarak uzaktan çalıştırmalı alarm , tankpad , ngk iridyum buji , 110 / 70 / 17 duro arka lastik vardı

3000 tl na hemen devri almak kaydıyla sattım

motorum 3 yıl boyunca bana zevkten başka bi duygu yaşatmadı onunla dünyanın yolunu yaptık,

1.80 boyum vardı ve 90 kg dım hiç sürerken bu zaman zarfında rahatsız olmadım

sadece artık tecrübeme yetersiz kaldığı kanısına vardığım için 600 lük yine bir honda almak için sattım

allah hepinizin kalbine göre versin

tüm cbr 125 ci arkadaşlara duyrulur

mrb arkadaşlar bende cbr almayı düşünüyorum boyum 1.80 75 kiloyum sizce bana ufakmı gelir yoksa normalmi yada honda twister almayı düşünüyorum tabi ikisi arasında hem bg hemde tarz olarak fark var sizin tecrubeniz vardır zaten cbr hakkında yardımcı olursanız sevinirim eksileri artıları nelerdirdir? bide bi tane buldum cbr 5000kmde 2008 model kırmızı 4250 istior.bide yıne kırmızı honda twıster var 12000 de 2005 model

Son düzenleme:
CBR için 4250 Cok fazla ; sıfırları bazı dükkanlarda 4500 e satılıyor...

ikinci eli en temizi için 3750 TL eder...

CBR İYİ motordur hos motordur ; Ama kendini üzerinde görmen gerekiyor...

Ybr 125 kullanıyorsan bundan sonra Cbf250 daha mantıklı bir seçim olacaktır.

Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım :) Darısı başımıza (amin) :queen:

Başka seçenek yoksa cıbırla devam usta :) Ama aklıma bişi geldi motorun renginde pantolon giyersen belki daha az sırıtır diye düşündüm bi an için hiç denedin mi acaba yani siyah bi pantolonla falan :mrgreen:

Evet arkadaşa katılıyorum motor zaten açık renk sayılır ki açık renk büyük gösterir , koyu renkler ufak gösterir derler. (zenciler için geçerli değil..) :)

Evet arkadaşlar malesef bende cıbırı satmaya karar verdim.. yazın burda değilim motorumu burda bırakmak istemedim..
yakında sahibinden. com a koyucam ilgilenenler ordan takip edbilir..

Son düzenleme:
selamlar =)
motoruma leovince egsoz alıcam ara borusuyla beraber , anes motorda biri ara borusu olan motora KN hava filtresi takarsam dahada iyi olcagını soledı . acaba takmamda fayda varmı (ses, çok azda olsa performans) ? kac kmde fıltre degısıo?

lutfen bilgisi olanlar yazsın...

Son düzenleme:
arka lastigimi takdim camurlugumu deişdirdim wee plakami alta koydum buyrun bakin nasil olmus
sezon baslaingici bakimlari tamam

motodrag arkadaşım ii olmuşta,ufak bi suya girdiğin zaman keşke dersin....en azından bu sitedeki keser nick li arkadaşımızın plakalığı gibi yapabilirdin...neyse zevkler tartışılmaz diyorum... :)

arkadaşım polis durdurunca buna sorun çıkarmasın.. plaka normal sartlarda görünmüyor.. hadi onu geçtim sırtın en ufak yagısta çamur olur yinede senin zevkin..

ARKADAŞLAR BEN CBR 125 R HASTASIYIM KAYSERİDEYİM AMA HİÇ KIMSEYEDE SORMADIM EN UYGUN FİYAT 2.EL KAC YTL OLUR YADA TAKSITLE FLN AİLEMLE KAVGALIYIM:d:d:d CVP BEKLİYORUM TŞKLER
AMA 2006 FLN FARKETMEZ
:d

Arkadaşlar 15000 inci mesaj hayırlı uğurlu olsun tüm cbr125 kullanıcılarına bilgi paylaştıkça değerlenir :bestmt:::haapppy:::haapppy:::tutkuy::::sapka::

ARKADAŞLAR BEN CBR 125 R HASTASIYIM KAYSERİDEYİM AMA HİÇ KIMSEYEDE SORMADIM EN UYGUN FİYAT 2.EL KAC YTL OLUR YADA TAKSITLE FLN AİLEMLE KAVGALIYIM:d:d:d CVP BEKLİYORUM TŞKLER
AMA 2006 FLN FARKETMEZ
:d

slm bnde kayserideyim ve cbr hastasıyıım alıcam yazın sonuna dogru ıkıncı el bişiey bulabilirsem inş..

Motorcuların Hayatında Iki Aşama Vardır.. Cıbırdan .ncesi Ve Sonrası:)))
Arkadaşlar Lütfen Bana Ve Diğer Ilgili Arkadailara Yardımcı Olun Ve Sıralamanın Devamını Getirin Lütfen...

1- Cıbır Başlangıç Için En Ideal Motordur..
2- Cıbır üzmez, Benzini Koklar
3- Fiyatından Beklediğinden Fazlasını Yapar..
4- Cc' Sinin üzerinde Hız Yapabilir...
5- Kim Ne Derse Desin Görünümü Harikadır..
.
.
.
Devamını Sizden Bekliyorum Motorsiklet.net... Hadiii..

Super Moderator
Motorcuların Hayatında Iki Aşama Vardır.. Cıbırdan .ncesi Ve Sonrası:)))
Arkadaşlar Lütfen Bana Ve Diğer Ilgili Arkadailara Yardımcı Olun Ve Sıralamanın Devamını Getirin Lütfen...

1- Cıbır Başlangıç Için En Ideal Motordur..
2- Cıbır üzmez, Benzini Koklar
3- Fiyatından Beklediğinden Fazlasını Yapar..
4- Cc' Sinin üzerinde Hız Yapabilir...
5- Kim Ne Derse Desin Görünümü Harikadır..
.
.
.
Devamını Sizden Bekliyorum Motorsiklet.net... Hadiii..
6-Motorsiklet.net'te değilizdir..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar