bende 91liyim dogun gunumden 1gun sonra kayıt yaptırdım
sende yaptırırsın ınsallah
Beyler ben bugun motoru biraz gezdim ara sokaklarda falan ama caddeye cıkmam gerekti ahanda polis (trafik) durduk yanında arkamdada eleman var hatta,kask yok dedi abicim kask evde benzin alıp getiricez oyuzden bu soğukta cıkardık dedim.iyi ehliyet varmı dedi,var tabi ehliyet dedim elimi cebimin üstüne koydum gayet kendimden emin bir şekilde ve yedi.Ama bir daha göze alamam bunu.sorum şu; b sınıfı ehliyetim var ama maalesef arabam yok.şimdi ben bu b yi a yapsam oynasam üzerinde olurmu.zamanı gelincede a ehliyetimi aldığım zaman siler düzeltirim.nasıl fikir?
bende 91liyim dogun gunumden 1gun sonra kayıt yaptırdımsende yaptırırsın ınsallah
sakın deneme adamı duman ederlerBeyler ben bugun motoru biraz gezdim ara sokaklarda falan ama caddeye cıkmam gerekti ahanda polis (trafik) durduk yanında arkamdada eleman var hatta,kask yok dedi abicim kask evde benzin alıp getiricez oyuzden bu soğukta cıkardık dedim.iyi ehliyet varmı dedi,var tabi ehliyet dedim elimi cebimin üstüne koydum gayet kendimden emin bir şekilde ve yedi.Ama bir daha göze alamam bunu.sorum şu; b sınıfı ehliyetim var ama maalesef arabam yok.şimdi ben bu b yi a yapsam oynasam üzerinde olurmu.zamanı gelincede a ehliyetimi aldığım zaman siler düzeltirim.nasıl fikir?
:cat::cat::cat:yanniz yakalanirsan resmi evrakta sahtecilikten hapse girersin..