evet görkem abi
senden bılgı alıs verısım cok olucak gıbı gorunuyo sımdıden hersey ıcın tesekkur ederım 
Yeschim
Çok güzel olmuş![]()
Blacklove16
Öncelikle cbr'ın alet çantasında şöyle birşey bulmalısınız. Hiç merak ettiniz mi ne işe yarıyor diye :silent: :sunny:
Bulamazsanız başka bir motorun alet çantasını karıştırın ::shifty2:
Ya da benim gibi Özgür'den araklayın ::shhh::
Işte anahtar
![]()
Gerisini halledersinizBujiyi sök , yenisini tak... Bu kadar ::146::
Sakın diş kaptırmayın ha ::yanliss:
[ek]Aleti kullanmak içinP), altıgen ağzı buji yuvasına doğru sokun. Size doğru olan ucundaki delikten sağlam bir çubuk geçirin. Bu çevirmenize yarayacaktır. Buji zor sökülebilir. Gevşetmek için geçirdiğiniz çubuğun ucuna sert bir nesneyle vurarak yardım alabilirsiniz. [/ek]
Arkadaşlar cbr 125 için maksimum kaç boy ve kilo lazım.Çünkü biryerden sonra sırıtır?
ya arkadaşlar honda cbf 150 almaya karar verdim ama ruhsat ve plaka maliyeti ne kadar olur bilgisi olan varmı bi de bakımı nasıl yapılmalı yağ egzos falan kaç kilometrede neyi kontrol ettirmeliyim???
Burası CBF değil ki CBR topiği arkadasım yanlış yerdesin![]()
evet yeşilköydenim fakat tahmin ettiğin sevan değilim.o benim arkadaşben repsollu sevanım ve henuz daha 2 haftalık.sende yeşilköydesin sanırım hayret hiç görmedim yeşilköyde başka cbr:cat:
ya arkadaşlar buji yi nasıl değiştiricem ..hiç yapmadığım bişi bu , bilgisi olan biri kısaca bi anlatabilir mi ...

Burada resimli buji değişimi var isteyen baka bilir .Arkadaşlar hepsini buraya yüklemek isterdim ama okadar çok bakım notu varki mecburen bunları bir yerde toplamaya çalışıyorum .Bilgi paylaştıkça büyür :cat:
http://site.mynet.com/cbr_125/cbr/id3.htm
Arkadaşlar geçen gösterdiğim cbr 150R stop lambası'na benzer bir uygulama yapmaya çalıştım ama daha tam bitiremedim sadece ön izlenim olması açısından resimleri gönderiyorum bu arada öneri verebilirsiniz.Tamamen bittiğinde açıklamalı gönderirim fakat bayaa bir uğraştırıyor :mrgreen: daa çokk yol katedmeliyim
r:
![]()