Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

evet görkem abi :) senden bılgı alıs verısım cok olucak gıbı gorunuyo sımdıden hersey ıcın tesekkur ederım :)

arkadaşlar benim boyum 1.90 honda cbr 125 siyah almak istiyorum ama küçük kalır diyolar bayisine gittim cbf 150 çok heybetli kalıyo cbr 125e göre ikisinin de vibrasyonu yokmuş sizce hangisini almalıyım bana yardım edin

bence cbr 125 cbf 150 ye göre daha ihtişamli görünüyo :D tabi fikir senın sahsen ben param yeterse cbr yetmezse cbf alıcam =)

Blacklove16
Öncelikle cbr'ın alet çantasında şöyle birşey bulmalısınız. Hiç merak ettiniz mi ne işe yarıyor diye :silent: :sunny:
Bulamazsanız başka bir motorun alet çantasını karıştırın ::shifty2:
Ya da benim gibi Özgür'den araklayın ::shhh::

Işte anahtar
9f04228ca14ab58ec46c49cabfc1d9ff.jpg

Gerisini halledersiniz :p Bujiyi sök , yenisini tak... Bu kadar ::146::
Sakın diş kaptırmayın ha ::yanliss:

[ek]Aleti kullanmak için :)P), altıgen ağzı buji yuvasına doğru sokun. Size doğru olan ucundaki delikten sağlam bir çubuk geçirin. Bu çevirmenize yarayacaktır. Buji zor sökülebilir. Gevşetmek için geçirdiğiniz çubuğun ucuna sert bir nesneyle vurarak yardım alabilirsiniz. [/ek]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yeschim

Çok güzel olmuş :)

::sm_smile teşekkür ederim :mrgreen:

Blacklove16
Öncelikle cbr'ın alet çantasında şöyle birşey bulmalısınız. Hiç merak ettiniz mi ne işe yarıyor diye :silent: :sunny:
Bulamazsanız başka bir motorun alet çantasını karıştırın ::shifty2:
Ya da benim gibi Özgür'den araklayın ::shhh::

Işte anahtar
9f04228ca14ab58ec46c49cabfc1d9ff.jpg

Gerisini halledersiniz :p Bujiyi sök , yenisini tak... Bu kadar ::146::
Sakın diş kaptırmayın ha ::yanliss:

[ek]Aleti kullanmak için :)P), altıgen ağzı buji yuvasına doğru sokun. Size doğru olan ucundaki delikten sağlam bir çubuk geçirin. Bu çevirmenize yarayacaktır. Buji zor sökülebilir. Gevşetmek için geçirdiğiniz çubuğun ucuna sert bir nesneyle vurarak yardım alabilirsiniz. [/ek]

Sahiden zor gücüm yetmedi benim spora gitmem gerek :queen:

Arkadaşlar cbr 125 için maksimum kaç boy ve kilo lazım.Çünkü biryerden sonra sırıtır?

Anladığım kadarıyla yaşın ufak ve hala uzuyosun cıbır sana ufak kalır cbf almanı tavsiye edrim ayrıca cbr cbf den kalıplı değil bence bizim cıbır şeklli birazcık, afilli yani o kadar :mrgreen:

Son düzenleme:
ya arkadaşlar honda cbf 150 almaya karar verdim ama ruhsat ve plaka maliyeti ne kadar olur bilgisi olan varmı bi de bakımı nasıl yapılmalı yağ egzos falan kaç kilometrede neyi kontrol ettirmeliyim???

Ya arkadaşlar benim bir sorum olucak ama motosiklet üzerine değil görkem konuyu 5. ayın 18 inde açmış ama kendisinin üyeliği 6. ayın 10 unda başlamış üye olmadan konuyu nasıl açmışki..Çok esrarengiz bir olay:cherry::p

evet yeşilköydenim fakat tahmin ettiğin sevan değilim.o benim arkadaş:) ben repsollu sevanım ve henuz daha 2 haftalık.sende yeşilköydesin sanırım hayret hiç görmedim yeşilköyde başka cbr:cat:

Bende Florya dayım turuncu Cbr benim yeşilköy taraflarında başka turuncu cbr 125 yok 600rr var bi tane turuncu o kadar.Görürseniz atlayın önüme sellektör yapın korna çalın üstünüze yürürsem mtdenim diyin tanışalım:cherry:Ben olduğumu nerden anlarsınız 1.95 im tekerlekli elektrik direği izlenimi veriyorum:pr:

eskiden bu konuyu baskasi acmisti,sora takilmamaya basladi siteye..
gorkemde yonetimden rica etti aldi ilk sayfayi..
ama o gelmeden once dutluktu buralar kimseler yoktu:)ilk sayfayi fln o duzenledi..

:bounce:Herkese merhaba,:rendeer: bu topiki açtım baktım,bi ben yokum,,üye oldum hemen..

aranızda yeniyim,bu sezon ehliyeti alırsam cBr 125 almayı düşünüorm küçük gelmezse boyuma posuma...:pr: herkes minik felan diyor bakalım hayırlısı.. Kolay gelsin herkesee....

ya arkadaşlar buji yi nasıl değiştiricem ..hiç yapmadığım bişi bu , bilgisi olan biri kısaca bi anlatabilir mi ...

Burada resimli buji değişimi var isteyen baka bilir .Arkadaşlar hepsini buraya yüklemek isterdim ama okadar çok bakım notu varki mecburen bunları bir yerde toplamaya çalışıyorum .Bilgi paylaştıkça büyür :cat:
http://site.mynet.com/cbr_125/cbr/id3.htm

Arkadaşlar geçen gösterdiğim cbr 150R stop lambası'na benzer bir uygulama yapmaya çalıştım ama daha tam bitiremedim sadece ön izlenim olması açısından resimleri gönderiyorum bu arada öneri verebilirsiniz :) .Tamamen bittiğinde açıklamalı gönderirim fakat bayaa bir uğraştırıyor :mrgreen: daa çokk yol katedmeliyim :pr:

buraya kısa video koydum
[GV]-8271277048855886631&hl=en[/GV]

Son düzenleme:
Burada resimli buji değişimi var isteyen baka bilir .Arkadaşlar hepsini buraya yüklemek isterdim ama okadar çok bakım notu varki mecburen bunları bir yerde toplamaya çalışıyorum .Bilgi paylaştıkça büyür :cat:
http://site.mynet.com/cbr_125/cbr/id3.htm

Arkadaşlar geçen gösterdiğim cbr 150R stop lambası'na benzer bir uygulama yapmaya çalıştım ama daha tam bitiremedim sadece ön izlenim olması açısından resimleri gönderiyorum bu arada öneri verebilirsiniz :) .Tamamen bittiğinde açıklamalı gönderirim fakat bayaa bir uğraştırıyor :mrgreen: daa çokk yol katedmeliyim :pr:

Degişik ve aynı zamanda guzel bır calısma :) bilgiler için tesekkurler yaptıgınız calısmada basarılar :) bitmişini görmek dilegiyle:p:cat::cat:

Arkadaşlar merhaba.Bugun ankara efe honda plaza ya gittim ve kendime turuncu siyah bir cbr ayırttım.Kısmetse onumuzdeki haftaya kadar alıyorum motorumu cok mutluyum.İlk defa motor sahibi olucam,motor ehliyetimde yok ama en yakın zamanda alıcam onuda.motoru 2. el buldum 500 km. de temiz 2008 model bi motor.kaporasını verdim ayırttım falab filan derken motorun anahtar teslimi için extra yapacaklarım nelerdir.ruhsat,plaka vs nasıl olacak bir fikir verirmisiniz bana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar