Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle herkeze selam.henüz 1 haftalık cbr cıyım.forumu 150 li sayfalara kadar okudum fakat galiba 700 lere ulaşamiycam.biraz araştırdım xenon takan arkadaşlar var fakat çok az galiba.oysaki bizi motorlara muhteşem olur fakat ampul tipinden dolayı orjinal olarak bizim motora uyan xenon ampul tipi yok diye biliyorum ama yinede takanlar olmuş.son zamanlarda xenon takan varmı varsa hehangi bi şikayeti olan varmı akü bitmesi gibi.aydınlatırsanız sevinirim.

Bende 150 lerde bırakmıştım xenonlar bizim cıbırdaki ampul çıkışına uymuyor görkem biliyodur kesin ama beyaz ampul takanlarda var maaliyetide 15-20 ytl gibi bişey

Ordu da Honda Servsinde 200 YTL karsılığında takıyorlar ; ampül değil Xenon !

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar cbr 125 için maksimum kaç boy ve kilo lazım.Çünkü biryerden sonra sırıtır?

Yaptım bile :) valla ben 1.76 yım azcık sırıtıyor :) ama zayıfım ordan kurtarıyorum :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende 1.74 üm ama uzuyorum zamanla :D Yaza cbr düşünüyorum bakıcaz artık :)

slm cbrcılar bayramınızz kutlu olsunn

bujiyi değiştirecem hangı türden alayım ssizcee bi fikir verebilirmisinizz

CR9E
CR8E

sizce hangısı

Son düzenleme:
herkese merhaba aranıza yenı katıldım subatta allah nasıp ederse cbr 125r motosıkletımı teslım alıcam size danısacagım cok sey var özellıklede görkem abıye :) adını cok duydum ozaktası abı senınlede tanısmak ısterım bende kilisliyim

arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle herkeze selam.henüz 1 haftalık cbr cıyım.forumu 150 li sayfalara kadar okudum fakat galiba 700 lere ulaşamiycam.biraz araştırdım xenon takan arkadaşlar var fakat çok az galiba.oysaki bizi motorlara muhteşem olur fakat ampul tipinden dolayı orjinal olarak bizim motora uyan xenon ampul tipi yok diye biliyorum ama yinede takanlar olmuş.son zamanlarda xenon takan varmı varsa hehangi bi şikayeti olan varmı akü bitmesi gibi.aydınlatırsanız sevinirim.

sevvan abi sen yeşilköydenmisin :) turuncu cbr :)

Bugün çerkezköy kapaklıdan geçen turuncu cıbır mt den miydi hiç selam bile vermedi ama komik olan bir şey sürücüde kask dahi yoktu fakat artçıda kask mont eldiven herşey vardı

benimde motorun buji değişimine ihtiyacı var acilen..ilk alındığından itibaren hiç değişmedi..ve motor 13.800 de...bu bilgiyi öğrendiğim ii oldu..kitapçık yok bakamadım da....neyse herkese selamlar

slm cbrcılar bayramınızz kutlu olsunn

bujiyi değiştirecem hangı türden alayım ssizcee bi fikir verebilirmisinizz

CR9E
CR8E

sizce hangısı

Varsa Cr9e. Yoksa Cr8e ... farketmez. Veyahutta Denso U24ESR-N

herkese merhaba aranıza yenı katıldım subatta allah nasıp ederse cbr 125r motosıkletımı teslım alıcam size danısacagım cok sey var özellıklede görkem abıye :) adını cok duydum ozaktası abı senınlede tanısmak ısterım bende kilisliyim

Hayırlısı olsun :)
Adı duyulması gereken onca adam varken benimkini mi duydun :p

ya arkadaşlar buji yi nasıl değiştiricem ..hiç yapmadığım bişi bu , bilgisi olan biri kısaca bi anlatabilir mi ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar