Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Eyvallah olabilir. Şimdi çalışmaya başladı. :wiinkk:

Ayrıca, Bu hafta beyaz philips far ampüllerinden almayı ve servise götürüp taktırmayı planlıyorum. Bana CBR için uygun beyaz philips alabileceğim yerler söyler misiniz? (Sanırım bizim duy S2'ymiş ve H serisi takamıyor muşuz, ne derece doğrudur? )

Bu ampüller sanırım piyasada yokmuş. Olsam'ın da 35liği yok.. :pr:

İnanamıyorum ; Tuğper vefat etmiş.. Basımız sağolsun ; Daha gecen lerde CBR Muhabbeti ediyorduk...

yuz yuze gorusmesekte cok yakın bi arkdasımı kaybetmiş gibi oldum kazanın (trafik canavarı serefsizlerin) ölümün nerede nezman cıkıcağının belli olamadığını tekrar hatırladım.Mekanın cennet olsun tuber kardeşim..

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim motora bi abimin kullanmak için verdiği egzozu taktım.. İnanamadm CBR dan böyle bir ses.. Gürlüyor motor resmen... Nası söyleyeyim ; Peugeot 106 GTI sesi gibi bi ses veriyor egzoz..
Markasını sormayın ; özel imalat...
Yakında hava acarsa video cekeceğim...

Bu ampüller sanırım piyasada yokmuş. Olsam'ın da 35liği yok.. :pr:

Arkadaşlar epey bir araştırma sonucu, Philips'in distribütörü ile görüştüm. Philips'in 35W'lik ampulu olmadığını ancak yine Philips üretimiyle 2. bir marka olan E.... light firmasının bir ürünü olduğunu söylediler. Sanırım bundan alacağım. Ayrıca bizim CBR125'lerin soket tipi S2'ymiş. Bunu unutmayın.

Motorumun garantisi devam ettiğinden üzerinde herhangi bir modifiye yapmak istemiyorum. yoksa aküyü güçlendirip, 55W'lık ta takabilirdim.

İsteyenler şu adresten öğrenebilir:

http://www.beyazotomotiv.com/iletisim.htm

Melo ; Senin hız ne durumda haLa bir aÇıKLık getirmedin...

Bu arada ben egzoz taktırdım nikelaj değil hatta azcık paslanmıs ama harika bir sesi var...

geçenlerde honda bayisine gittim yeni cbr125r gelmez diyorlar ama ellerinde sadece repsol rengi kalmış ve de başka renk getiremiyorlarmış bence bu yeni modelin geleceğinin sinyalleridir yeni model hakkında yeni bi bilgiye sahip olan biri varsa lütfen söylesin...

Arkadaşlar egzozu tlfn um ile videoya cektim ; ama ses güzel çıkmadı.. Neise ; Buraya nası yüklicem ...

Arkadaşlar epey bir araştırma sonucu, Philips'in distribütörü ile görüştüm. Philips'in 35W'lik ampulu olmadığını ancak yine Philips üretimiyle 2. bir marka olan E.... light firmasının bir ürünü olduğunu söylediler. Sanırım bundan alacağım. Ayrıca bizim CBR125'lerin soket tipi S2'ymiş. Bunu unutmayın.

Motorumun garantisi devam ettiğinden üzerinde herhangi bir modifiye yapmak istemiyorum. yoksa aküyü güçlendirip, 55W'lık ta takabilirdim.

Sağol, yakında benim de bir çift ampüle ihtiyacım olacak öyle görünüyor:)

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam aranızda EGZOZ DESİBEL ÖLÇÜMÜ yapan, yaptıran yaptırmış tandığı olan yada bu konuda bilgisi olan varmı lütfen varsa yazsın !!!
Benim CBR a sanırım bu uygulama yapılacak ama henüz nasıl yapılacağı ile bir bilgiye ulaşamadım....

Sağol, yakında benim de bir çift ampüle ihtiyacım olacak öyle görünüyor:)

Ampülleri 20 ytl ye aldım. Servisin verdiği normal sarı olsam'larda 20 ytl'ye satıldığını düşündüğümde, karlı bir iş yaptığımı düşünüyorum.

Ampüllerin özellikleri ve modeli şu şekilde;

Excelite Premium Xenon White 4500K - HS2 12V 35/35W.

Excelite Premium Xenon White 4500K - HS2 12V 35/35W e şey dicekdim bu aldınz ampul benim todaye takabilirmiyim? uyarmı? 35 35 şuyanki farda öle narvanın aynı waat

aküyü nasıl güclendiriceksiniz???

aküyü güçlendirmiyorlar bildiğim kadarıyla konjektör değiştiriliyor bu tarz elektrik işlemlerinde bilginize

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar