Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

2006 model 4000 km civarlarında ilk alındığında şanzımandan problem çıkarıp garantiden değişen bir motor alınır mı arkadaşlar?(fiyatı 3300 civarı)Ben böyle giderse hiç motor alamayacağım gibi.Bari 1-2 ay binmelik cbr 125 alayım diyorum.Yorumlarınız nelerdir?

avcılarda 3000 ytl ama 2750 ye bırako 18.000 lacivert-siyah cıbır temiz gozukuo bn anlamam fazla ama kazasıda yokmus şekilli motor ilgileniirsen numarasını alırım /adamın satma sebebı 600 luk almakmıs kıs gelmeden elden cıkarmak ıstıo he buarada 2005 model

Son düzenleme:
Hocam model önemli değil de km olarak 10.000 altı olsun istiyorum.Satışta da fazla zarar ettirmez hem kolay gider.Bir motor buldum gibi.Bunda adam sıfır aldıktan sonra şanzuman ayarlarında sorun çıkmış 1-2 kere yapılmış düzelmemeş sonrasında da garantiden komple şanzıman değişmiş.
İlginiz için tekrar teşekkürler...
Bu arada lacivert-siyah cbr nasıl oluyor??Gri-siyah olmasın:silent:

Arkadaşlar ben plakayı iptal etmek istiyorum ama garantiden çıkmasınıda istemiyorum nasıl yapıcam elinizde bikaç foto filan yok mu ya da tekirdağ çorlu tarafında iyi bir usta filan servis dışında ama sinyal filan canımı sıkıyo valla sırf bu yüzden motora binmez oldum zaten artık ufak geliyo

Hocam model önemli değil de km olarak 10.000 altı olsun istiyorum.Satışta da fazla zarar ettirmez hem kolay gider.Bir motor buldum gibi.Bunda adam sıfır aldıktan sonra şanzuman ayarlarında sorun çıkmış 1-2 kere yapılmış düzelmemeş sonrasında da garantiden komple şanzıman değişmiş.
İlginiz için tekrar teşekkürler...
Bu arada lacivert-siyah cbr nasıl oluyor??Gri-siyah olmasın:silent:

ya motorun gıdonları fılanda modfıyelı benzzın deposunun ustu fılanda şekilli derken onu dıodum bak spawnem (turgut abı) de gordu motoru.
gri siyah olabılme ıhtımalıde war ama gunde ıkı kere onunden gecıyorum heralde yanlıs gormemısımdır :)

YAMAHA 5VL SİYAH EGZOS​

MG-42 namlusuna benzeyen siyah ve müthiş bir egzos.

Motora zararı yok ve 8000-9000 devire kadar cırlamıyor o devirlere kadar çok tok bi sesi var.

Ben ise rölanti sesine hastayım :cat:

yaw yarı rodajı e 5e cıkmadan tamamladım 13 gunde yakınnda 1000 bakımına gıdıcem o arada egzos lastık taktırmayı dusunuyorum nedir bu bahsettıgınız egsoz un fıyatı/bugun bdy hocaası bı abının ynndaydım 900 luk nınja war adamda yolda gectıgı yerdekı tum arabaların alarmı otuo hahaha- bnde cok kıskandım onu alıcam egzosu:bounce:

Son düzenleme:
egzoz olarak sadece tiger ı duydum 300 ytl civarına takılıyo tatmin ediciydi..neye göre derseniz yolda gördüğüm yanımdan geçen kurye motorları ybr lere göre

daha yeni kayıt oldm bnde... motor hastasıım ama ailem motora karşı tehlikeli die yaşım 17 sizce de erken mi ailem böle dioda=)=(

öncelikle hoşgeldiniz.
Ailenizin endişesini kabullenin çünki;motor kazsalarında ölüm oranı çok daha fazladır araba kazalarına göre.aileler işin bu kısmındadır ve hiç bir ana baba yavrusuna bir şey olsun istemez!!!

Mental olarak gelişmiş ise kişi,yani gaza gelme hız yapma hava atma gibi unsurları bir kenara bırakıp güvenli bir şekilde gideceği yere ulaşmayı hedefliyorsa yaşın bir önemi yoktur.

standartlara göre belirlenen yaş ise 17-18 dir (olgunluk yaşı).Ama kimi kişilerde görürüz ki 35 yaş bile yeterli değildir...

2 gün önce yarım saatlik bir konuşma yaptım motorcu bir beyle endrosu var omm ile ilgileniyor.İlk defa süreceğimi söylememe rağmen bana dediği şu oldu;"bu kısa sohbetimizde anladım ki siz çabuk gaza gelme eğiliminde olmayan bilinçli bir insansınız.Güvenlik ekipmanlarına gereken önemi gösteriyor ve en önemlisi artçınızın hayatına daha çok önem veriyorsunuz(eğitimm vermeden kimseyi motoruma bindirmem demiştim de)bu yüzden siz 600cc ile de başlayabilirsiniz.."

bilgi güçtür... bilinçli,olgun ve bilgili olduğun sürece ailen arklanda olacaktır.Sadece bunları görmeleri gerekli.

saygılar

Son düzenleme:
zincir sorunumu yazmıştım daha önce. Ankara yıba çarşısından aldığım 40 YTL lik Kore malı o-ring zinciri taktırttım cıbıra. ses seda kalmadı. gayet memnunum. bilginiz olsun zinciri eski olan arkadaşlar :)

görkem nasılsın ya epeydir yoksun oratalıklarda hayırdır umarım bi sorun yoktur dostum

bu yüzden siz 600cc ile de başlayabilirsiniz.."

Nasıl yani???

yani 600cc alıp bastıkmı kontrolden çıkıp kaza yapma oranımız daha yüksek..
ehliyeti yeni alan biri gidip mini cooper kullanabilir ki 170bg civarındadır.. illa serçeden başlayıp sonra kartal sonra toyota corolla sonra cooper olmak zorunda değildir manasında demek istedim:cat:

kişinin gelişim hızına ve yeteneklerine bağlıdır.ne kadar hızlı tecrübe kazandığına

yani 600cc alıp bastıkmı kontrolden çıkıp kaza yapma oranımız daha yüksek..
ehliyeti yeni alan biri gidip mini cooper kullanabilir ki 170bg civarındadır.. illa serçeden başlayıp sonra kartal sonra toyota corolla sonra cooper olmak zorunda değildir manasında demek istedim:cat:

kişinin gelişim hızına ve yeteneklerine bağlıdır.ne kadar hızlı tecrübe kazandığına

bunu araba olarak kıyaslama.Motosikletle viraja girdin diyelim gidonu sağa çevirip sigaranı yakıp teyibi açabilir misin:p
araba örneğine de çevirebilirsin bunu.Hiç araba kullanmamış bi adama tır ver bakalım ne oluyor:)

Beyler Bu bizim motorlara iLLa servisten mi ampül almak gerekiyor.. Bugün 12-35 W ampül taktım ; üzerindekinin aynısı ; Aküm bitti..
Ayrıca Motorum 19 000 km oldu ve yağını değiştik bugün ; Ve ve ; Motorumun Benzin göstergesine bişi oldu ; Göstermiyo :silent: Neden ???
Çekişten de düştü :silent:

cako ben demiştim sana yuandan sonra cbr almak hataydı, direk hyo yla uzucaktın caddelerde.....

sende bi yerden bitme bisiklet görünümündeki motor hastalığını atamadın....

melocann
Ukraynaya geri dondum.
Yazmiyorum ama takip ediyorum neler olup bitiyor...

cako ben demiştim sana yuandan sonra cbr almak hataydı, direk hyo yla uzucaktın caddelerde.....

sende bi yerden bitme bisiklet görünümündeki motor hastalığını atamadın....

senin övdüğün hyo 3 sene sonra dökülürken 2005 model cbr 125 ler hala piyasada olucak sende bunu unutma :cherry::cherry::cherry::wiinkk:

bunu araba olarak kıyaslama.Motosikletle viraja girdin diyelim gidonu sağa çevirip sigaranı yakıp teyibi açabilir misin:p
araba örneğine de çevirebilirsin bunu.Hiç araba kullanmamış bi adama tır ver bakalım ne oluyor:)

doğru söylüyorsunuz.bende başlangıç olarak 125 düşünüyorum ama 0 km alacağım için satıcı dedi ki boşuna 125 e verme para iyisini al kaybın az olsun.

doğru söylüyorsunuz.bende başlangıç olarak 125 düşünüyorum ama 0 km alacağım için satıcı dedi ki boşuna 125 e verme para iyisini al kaybın az olsun.

Sen hiç bir zaman satıcılara bakma kardeşim.125'in sıfırına para verilmemesi doğru.Sonuçta bu motora alışmak için bineceksin.Temiz düşük km uygun fiyatlı 2. el al bi cbr125.Bi 10.000 km devir ve büyüt:cat:

Sen hiç bir zaman satıcılara bakma kardeşim.125'in sıfırına para verilmemesi doğru.Sonuçta bu motora alışmak için bineceksin.Temiz düşük km uygun fiyatlı 2. el al bi cbr125.Bi 10.000 km devir ve büyüt:cat:

insanların nasıl kullandıklarını bilmediğim bir ürünü almayı pek tercih edemiyorum ne yazıkki..200km e kadar sorun yok :p

ayrıca 4-5 ay değil 3-4 yıl kullanmayı düşündüğüm bir alet cbr 125 bu yüzden de 0km almak mantıklı geliyor.Söylediğinizde çok haklısınız 2.el alırsam zarar etmem 0km de 2. ele düşünce en az 1.500 ytl zarar a uğruyor alet.Ama ne yapalım.. 2.el e güvenemiyorum hiç bir ürünü 2.el almadım şimdiye kadar..Hafif bi paranoya boyutunda:p

bakire olmalı :cat: İlk ben motoru çalıştırıp o sesi duymalıyım..

Makineyle insan arasındakş mistik bir bağlantı oluşması(bkz.transformers):queen:

siteye yeni üye oldum. bulamıyorum:mrgreen:

http://www.motosiklet.net/forum/tes...-cbf-150-yi-bizzat-kendim-denedim-[test].html

buyrun

Son düzenleme:
insanların nasıl kullandıklarını bilmediğim bir ürünü almayı pek tercih edemiyorum ne yazıkki..200km e kadar sorun yok :p

ayrıca 4-5 ay değil 3-4 yıl kullanmayı düşündüğüm bir alet cbr 125 bu yüzden de 0km almak mantıklı geliyor.Söylediğinizde çok haklısınız 2.el alırsam zarar etmem 0km de 2. ele düşünce en az 1.500 ytl zarar a uğruyor alet.Ama ne yapalım.. 2.el e güvenemiyorum hiç bir ürünü 2.el almadım şimdiye kadar..Hafif bi paranoya boyutunda:p

bakire olmalı :cat: İlk ben motoru çalıştırıp o sesi duymalıyım..

Makineyle insan arasındakş mistik bir bağlantı oluşması(bkz.transformers):queen:
Bu konuda sana katılıyorum.Eğerki kullanacağın zaman dilimi 1 yıldan fazla ise direk sıfır al bence de.Ben 4-5 ay kullanacaksın diye öyle söyledim.İkinci el konusunda da haklısın adamın nasıl kullandığını bilemezsin.Fakat güvenilir bir ustan varsa gösterirsin.O motorla yapılan her türlü fantaziyi sana söyler:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar