ertekin abi sen cıbır 600 rr mı aldın benden habersızz ??:silent:
Kusura bakma abi haber veremedim... :mrgreen:
:cherry::queen:
ertekin abi sen cıbır 600 rr mı aldın benden habersızz ??:silent:
evet çok kötü görünüyor olabilir ama gönül rahatlığı ile binmek açısından çok da abes değil gibipara var imaj var ::155::
ben bunu benim titan varken yapmıştım ona birazda olsa yakışıo koruma demiri ama bu cıks olmamışgranajlar motoru koruo zaten
![]()
![]()
![]()
Yeşim sen CıBıR'ına kavuştun mu????
Ertekin lpg yi ne zaman taktırıyosun?
Yeşim hayırlı olsun aldın mı cbr ı ?
geri sayım başladıkredi onayı bekliyoruz
![]()
Ertekin lpg yi ne zaman taktırıyosun?
Yeşim hayırlı olsun aldın mı cbr ı ?
LPG takmayı düşündüm ciddi ciddi...
Yakıyor motor yakıyor ama hakkını vererek... :cat:
Hadi hayırlısı....![]()
Şöyle kırmızı siyah bir cıbır sana yakışır.... :rendeer:
Görür görmez aklımdan sen geçtin bitanem, senin alışma dönemin için en güzel bişey bence :rendeer:
.......o kadar acemiyim senin gözünde hala yanii şaşıırrddıımm :queen:..........
Grenajın amacı aerodinamiktir, motoru korumak gibi bir görevi yok. Çok şık olmamış ama, cıbırın parça fiyatlarını düşününce çok kullanışlı bir parça olmuş bence.![]()
LPG takmayı düşündüm ciddi ciddi...
Yakıyor motor yakıyor ama hakkını vererek... :cat:
Yeşim bu aralar biraz uzak kaldım.İşlerden dolayı.En yakın buluşmaya katılmak istiyorum açıkçası( akşam buluşması). Emre ile gezersiniz artık.Yetişebilirsen...
Ertekin sıralı 4 lü lpg ler var.Tam sana göreTam uyar
hocam falconda deli yakıyo basınca..
(sizin şakacı motorlarınızı saymıyorum tabi)
geçen gün gri 600f gördüm..
uzaktan uzaga kesiştik..
sonra arzu ,
a-neye bakıyosun sen?
ö-gri 600f e..
a-olmaz alamazsın..
ö-her türk erkeginin bilinç altında oldugu gibi benim de bir !reyzing! kullanma isteğim var tamam mı? ama çanta takıcam alırsam(yalan) daha güzel oluyor öyle.
a-işim olmaz..
sanırım bir gün gizli gizli race alıcam..
not:cbr 600f race değildir st dir tartışmasını açmayalım![]()
arzu oturuş itibariyle sevmiyor raceleri..
bir de kullanan insan profilinde apaçi tayfanın yoğunluğu dolayısıyla benim de hoşuma gitmiyor ama görünce kanımın kaynaması ayrı bir konu..
neyse![]()
yoğunluk dedim yeşim(ablacım) herkes demedim..
neyse bir süre daha arazilerde gezelim..orman yollarından polonezkoye gıtmeyı deneyıp kaybolup resadıye den cıkalım fln
editnur abicim yesişm ablaya yaptıgım acıklamaya senın içinde gecerli tabii ki
![]()
aferim :queen: biliyorum cnm benim :mrgreen: bu arada öle her yerde abla deme demedim mi ben sana yaşımız çıkcak ortaya :queen: kayboldunuz demek şapşikler siziii :queen: