Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

evet çok kötü görünüyor olabilir ama gönül rahatlığı ile binmek açısından çok da abes değil gibi :) para var imaj var ::155::

Görür görmez aklımdan sen geçtin bitanem, senin alışma dönemin için en güzel bişey bence :rendeer:

ben bunu benim titan varken yapmıştım ona birazda olsa yakışıo koruma demiri ama bu cıks olmamış :) granajlar motoru koruo zaten :) :) :)

Grenajın amacı aerodinamiktir, motoru korumak gibi bir görevi yok. Çok şık olmamış ama, cıbırın parça fiyatlarını düşününce çok kullanışlı bir parça olmuş bence. :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ertekin lpg yi ne zaman taktırıyosun?

Yeşim hayırlı olsun aldın mı cbr ı ?

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ertekin lpg yi ne zaman taktırıyosun?

Yeşim hayırlı olsun aldın mı cbr ı ?

çok az kaldı onur :) sen nerelerdesin yahu :mrgreen:

LPG takmayı düşündüm ciddi ciddi... :p

Yakıyor motor yakıyor ama hakkını vererek... :cat:

Hadi hayırlısı.... :)

Şöyle kırmızı siyah bir cıbır sana yakışır.... :rendeer:

gözüm kırmızı siyahtan başkasını görmüyo zaten ama bakalım kısmet :)

Görür görmez aklımdan sen geçtin bitanem, senin alışma dönemin için en güzel bişey bence :rendeer:

.......o kadar acemiyim senin gözünde hala yanii şaşıırrddıımm :queen:..........

Grenajın amacı aerodinamiktir, motoru korumak gibi bir görevi yok. Çok şık olmamış ama, cıbırın parça fiyatlarını düşününce çok kullanışlı bir parça olmuş bence. :)

parrra parrraaa paarrraaaa :queen: ille de parra parraa :queen:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yeşim bu aralar biraz uzak kaldım.İşlerden dolayı.En yakın buluşmaya katılmak istiyorum açıkçası( akşam buluşması :) ). Emre ile gezersiniz artık.Yetişebilirsen...

Ertekin sıralı 4 lü lpg ler var.Tam sana göre :) Tam uyar

Yeşim bu aralar biraz uzak kaldım.İşlerden dolayı.En yakın buluşmaya katılmak istiyorum açıkçası( akşam buluşması :) ). Emre ile gezersiniz artık.Yetişebilirsen...

Ertekin sıralı 4 lü lpg ler var.Tam sana göre :) Tam uyar

Aşkolsun yaa bak wallahi asabım bozuluyo gidip bi rr alıcam sonunda delirtmeyin beni yaaa :queen: Gelicem gelicem deyip sen hep kandırıyosun bilmiyorum artık :mrgreen: bekleriz illaki :)

hocam falconda deli yakıyo basınca..
(sizin şakacı motorlarınızı saymıyorum tabi)
geçen gün gri 600f gördüm..
uzaktan uzaga kesiştik..
sonra arzu ,
a-neye bakıyosun sen?
ö-gri 600f e..
a-olmaz alamazsın..
ö-her türk erkeginin bilinç altında oldugu gibi benim de bir !reyzing! kullanma isteğim var tamam mı? ama çanta takıcam alırsam(yalan) daha güzel oluyor öyle.
a-işim olmaz..

sanırım bir gün gizli gizli race alıcam..

not:cbr 600f race değildir st dir tartışmasını açmayalım:p

hocam falconda deli yakıyo basınca..
(sizin şakacı motorlarınızı saymıyorum tabi)
geçen gün gri 600f gördüm..
uzaktan uzaga kesiştik..
sonra arzu ,
a-neye bakıyosun sen?
ö-gri 600f e..
a-olmaz alamazsın..
ö-her türk erkeginin bilinç altında oldugu gibi benim de bir !reyzing! kullanma isteğim var tamam mı? ama çanta takıcam alırsam(yalan) daha güzel oluyor öyle.
a-işim olmaz..

sanırım bir gün gizli gizli race alıcam..

not:cbr 600f race değildir st dir tartışmasını açmayalım:p

tartışmaya girmeden :queen: şiddetle tavsiye ederim heleki Arzu'ya :mrgreen: artçı için en ideal reyzzz :queen: içindeki şeytanı uyandırrr özgürr :mrgreen: bu arada sakın bizimkini görmüş olmayasın :cherry:

arzu oturuş itibariyle sevmiyor raceleri..
bir de kullanan insan profilinde apaçi tayfanın yoğunluğu dolayısıyla benim de hoşuma gitmiyor ama görünce kanımın kaynaması ayrı bir konu..
neyse:)

arzu oturuş itibariyle sevmiyor raceleri..
bir de kullanan insan profilinde apaçi tayfanın yoğunluğu dolayısıyla benim de hoşuma gitmiyor ama görünce kanımın kaynaması ayrı bir konu..
neyse:)

siz bilirsiniz arkadaşım :mrgreen: biz apaçi miyiz bu arada :queen: sen fokurdayadur o zaman :queen: sana neeyyysseeee :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bize apaçi diyen arkadaş.NERDEN GELDİĞİNİ UNUTMA !!!
CBR ÖZGÜR....

yoğunluk dedim yeşim(ablacım) herkes demedim..
:)
neyse bir süre daha arazilerde gezelim..orman yollarından polonezkoye gıtmeyı deneyıp kaybolup resadıye den cıkalım fln:)

edit:eek:nur abicim yesişm ablaya yaptıgım acıklamaya senın içinde gecerli tabii ki:)

yoğunluk dedim yeşim(ablacım) herkes demedim..
:)
neyse bir süre daha arazilerde gezelim..orman yollarından polonezkoye gıtmeyı deneyıp kaybolup resadıye den cıkalım fln:)

edit:eek:nur abicim yesişm ablaya yaptıgım acıklamaya senın içinde gecerli tabii ki:)

aferim :queen: biliyorum cnm benim :mrgreen: bu arada öle her yerde abla deme demedim mi ben sana yaşımız çıkcak ortaya :queen: kayboldunuz demek şapşikler siziii :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kanıtlar konuşuyo burda arkadasım.İşte ss e apaçi diyen özgür ve repsol u

aferim :queen: biliyorum cnm benim :mrgreen: bu arada öle her yerde abla deme demedim mi ben sana yaşımız çıkcak ortaya :queen: kayboldunuz demek şapşikler siziii :queen:

Geçen akşam Garipçe' den dönerken, gece vakti ters yola girince biz de birazcık kayboluyorduk sanki, di mi ama:cherry:

abi sende ne arşivciymişsin bende bile yok bu resim:p

kaybolma konusunda ise..
ortada yol yoktu:) gps olmadan ayı izleri(attım burasını) ve traktor lastıklerının izleriyle yolumuzu bulduk..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar