Gidon topuzları titreşimde bir fark yaratıyor mu?sanırım yaratmıyordur.Plakayı kesmek illegal bir durum yaratıyor mu?Birde plakanın altındaki plastik plakayıda çıkarmışsın galiba titreşim tıkırtı vs oluşturuyor mu?
gidon topuzları hiç bir fark yaratmıyor orjinal nasıl ise buda aynı.
plaka ise bir çok polis kontrolü oldu fakar hiç paroblem olmadı.
plakayı tutan plakalık ise tam tersi onu çıkarmadan önce daha fazla titreşim yapıyordu plastik tutucu fazlalıktan başka bir şey değil.
çıkardım kafam rahat etti hiçbir titreşim yok sorunsuz sadece 2 vida tutuyor diğer kısımları temas bile etmiyor tavsiye ederim.
bu fotoya hasta oldum bana repsolu sevdirdi diyebilirim gercekten akınında tugperinde motorları cok guzel ya akında bana maviyi sevdirdi

yokmu kırmızı maviyi sevdirecek olan

(ya ben bu rengi hiç sevmiyorum)
çok teşekkürler arkadaşım ne renk olursa olsun biraz özen gösterip temiz bakınca hoş oluyor umarım sevdiğin bir rengi alırsın.:rendeer:
bomba bomba bomba 35000 km dekı motoru bukadar tertemız bakmak gercekten helal sana tam bır motor sevgısı gercekten tebrık ederım helal olsun sana harıka yapmıssın ellerıne saglık benımde mavı cbr 125 ım var aslında rapsollerı hıc begenmezdım ama tebrıkler bakımına
teşekkürler ben severek aldım bu rengi replica hastasıyım stickerlardanda belli:queen:
sende daha nice km lerde bakımlı ve temiz sorunsuz kullanırsın inşallah:rendeer:
tuğper motorun cok güzel
Gerçekten bende repsol hiç sevmezdm bana sevdirdin repsol rengini de ya

Bu kadar kmdeki motora Böyle temiz helal olsun Motorcu kardeşim yaa
çok teşekkür ne mutlu bana bu kadar repsol rengini sevmeyene bu renkleri aşıladım

sende umarım uzun yıllar temiz ve kazasız belasız kullanırsın:rendeer:
Tuğper Türkiye ve cıbır camiası seninle gurur duyuyor :mrgreen: Allah nazardan saklasın cnm bnm :rendeer: Ben de sevmezdim repsol ama seninki başka yaa :cherry:
Gööörrrrkkkeeeemmmmm :rendeer:
çook teşekkürler ben başta severek aldım. turuncu ile repsol renkleri arasında kararsız kalmıştım fakat sonunda repsol aldım,1000RR alsam gene repsol olur:wiinkk:
600rrhannspree de çok fena.bakalım bize büyük cc kısmet olana kadar daha ne race replica renkleri çıkacak:cat: