Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

1.85 boyum var ve 80 kloyum cogu arkadaş soruyor altımda cok mu kücük durucak diye ben fotoyu koyuyorum karar sizin ayrıca motorumu bugun aldım ilk vitesler beni biraz zorladı hiç vitesli kullanmadıgım için ama 1 saate tamamen söktüm yeni alıcaklara şimdiden hayırlı olsun ...
dsc02553fw8.jpg

dsc00006ik4.jpg

1.85 boyum var ve 80 kloyum cogu arkadaş soruyor altımda cok mu kücük durucak diye ben fotoyu koyuyorum karar sizin ayrıca motorumu bugun aldım ilk vitesler beni biraz zorladı hiç vitesli kullanmadıgım için ama 1 saate tamamen söktüm yeni alıcaklara şimdiden hayırlı olsun ...
dsc02553fw8.jpg

dsc00006ik4.jpg

o kadarda abartlı durmuyor arkadaşım ya :)
Boy sorunu yapanlar piskolojik baskı herhalde :p

hayırlı olsun hüseyin güle güle kullan.
bende sıfır alsaydım kırmızı alcaktım ama neyse artık repsolde güzel :p

selam arkadaşlar bugün ilk kazamı yaptım cbr ımla...ellerim soyuldu ve sağ bacağım da aynı şekilde soyuldu...kemik sızlıyor biraz :) sağ en üst grenaj kırıldı farla birleşen ufak grenaj ve sol ayna debriyajın olduğu yerden kırıldı yani dökümden kırıldı ve direksiyon biraz yamuk, ama direksiyon düzeltilir mühim değil...fakat diğer parçalar ne tutar onu bilmiyorum

selam arkadaşlar bugün ilk kazamı yaptım cbr ımla...ellerim soyuldu ve sağ bacağım da aynı şekilde soyuldu...kemik sızlıyor biraz :) sağ en üst grenaj kırıldı farla birleşen ufak grenaj ve sol ayna debriyajın olduğu yerden kırıldı yani dökümden kırıldı ve direksiyon biraz yamuk, ama direksiyon düzeltilir mühim değil...fakat diğer parçalar ne tutar onu bilmiyorum

Dostum geçmiş olsun...
Allah daha beterinden korusun...

geçmiş olsun. ayna 50 ytl olması lazım onu biliyorumda grenajlar hakkında bi fikrim yok.olsun hepsi tamir edilir sana bişey olmasın.:rendeer:

blacklove16 Geçmiş olsun...Ufak tefek kazalar olmuyor deil sana daha kötüsü olmaması sevindirici...Huzur bozucu şeyler kazalar.Bir miktar kullanımında tedirginlik yaşayabilirsin kazadan sonra bir süre sora tamamen normale dönersin ;)

sağolun arkadaşlar...ben düşerken o sırada oradan bi aile geçiyodu...hemen adam koştu geldi bişi oldumu diye ilk sözüm ''beni boşver abi motora bişi olmasın dedim'' söylediğim lafa bak yaa...motoru kaldırdım baktım ufak hasar var hemen devam ettim arkadaşın evine , allahtan onda tam techizat varmış baticon gazlı bez pamuk bant filan orada pansuman yaptık...ama şu an motoru düşünüyorum kaç lira tutar die...sağ en üst grenaj farla birleşen yani ve aynalar...sol ayna debriyajın oradaki dökümden kırıldı...

arkadasım oncelıkle gecmıs olsun allah beterınden korusun :cat: motora gelınce dert etme sakın kırılan parca duruyormu arkadasım yaz bana

Blacklove16
Geçmiş olsun. Motoru dert etme motor düzelir sana birşey olsa kolay kolay düzelemezsin..
Soldaki devriyaj ve aynayı tutan parçanın fiyatı 56ytl... Aynayı da orjinal almana gerek yok çok daha ucuza daha estetik naked aynaları bulabilirsin...
Yeniden geçmiş olsun.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun arkadaşım en yakın zamanda iyileşirsin inşallah.Ya bence cbr 125r cıyım ama motorum yok hayaliyle yaşıyorum.Olsun ama parayı ve yaşımı ayarşıyınca onlarda hallolcak.Şimdilik hayellerim yeter bana:)

sağolun arkadaşlar çok teşekkür ederim aynayı öğrendim bide grenajı öğrensem ii olacak...bu arada keser kırılan parça sadece ayna duruyor grenaj kırılınca bende yerinden kıra kıra çıkardım sinirlendim...neyse herkese selam be işe gidiyorum ii geceler...

İnşallah olur benm az akldı sayılır.

bu devirde sıfırmı avantajlı 2.elmi?

sağolun arkadaşlar çok teşekkür ederim aynayı öğrendim bide grenajı öğrensem ii olacak...bu arada keser kırılan parça sadece ayna duruyor grenaj kırılınca bende yerinden kıra kıra çıkardım sinirlendim...neyse herkese selam be işe gidiyorum ii geceler...

çok geçmiş olsun kardeşimnormsldir sonuçta 2 teker yani kırılan çizilen parçaları değştirirsin sen kendın iyileşmeye bak;);)

sağolasın beyfa allah kimseye kaza bela vermesin ...şu grenajın fiyatını bana söleyecek biri yok mu hala arkadaşlar bi zahmet sağ en üst küçük grenaj....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar