selam arkadaşlar bugün ilk kazamı yaptım cbr ımla...ellerim soyuldu ve sağ bacağım da aynı şekilde soyuldu...kemik sızlıyor birazsağ en üst grenaj kırıldı farla birleşen ufak grenaj ve sol ayna debriyajın olduğu yerden kırıldı yani dökümden kırıldı ve direksiyon biraz yamuk, ama direksiyon düzeltilir mühim değil...fakat diğer parçalar ne tutar onu bilmiyorum
çok çok geçmiş olsun dostum :rendeer: .. topiğin ilk sayfalarında benimde böyle kaza yazılarım vardı sen de sadece soyulma var yani ufak bişeymiş canın sağolsun... eldiven yoktu heralde eller soyulduğuna göre .. ben iki kez kaza yaptım eldivenler sayesinde ellerime bişey olmadı hamdolsun .. gelelim motoruna direksiyonu düzeltmek için ön tekeri demir bir kapının arasına sıkıştır ve bisiklet tekerini düzeltir gibi var gücünle it o düzelir .. kırılan parçalara gelince aynanın dip parçası yedek var 19 ytl olması lazım bende değişmiştim ismide ayna kütüğü .. grenajın o parçasıda değişebilir 90 ytl olması lazım ama benimki kırılmıştı ama dağılmamıştı pattex ile bi güzel yapıştırdım sonra üstünü folyo ile kapadım kötü durmuyo anlayacağın şayet çok kırılmamış ise çatlak var ise öyle yap motora nazarlık olur ... tekrar geçmiş olsun canını sıkma olur böyle şeyler :cat:
alın size bir kaç resim
whele denemem

stopie denemem

buda van gölü manzaralı bir resim

buda ben ve motorum

motorumla şelalede

Son düzenleme: