Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

selam arkadaşlar bugün ilk kazamı yaptım cbr ımla...ellerim soyuldu ve sağ bacağım da aynı şekilde soyuldu...kemik sızlıyor biraz :) sağ en üst grenaj kırıldı farla birleşen ufak grenaj ve sol ayna debriyajın olduğu yerden kırıldı yani dökümden kırıldı ve direksiyon biraz yamuk, ama direksiyon düzeltilir mühim değil...fakat diğer parçalar ne tutar onu bilmiyorum

çok çok geçmiş olsun dostum :rendeer: .. topiğin ilk sayfalarında benimde böyle kaza yazılarım vardı sen de sadece soyulma var yani ufak bişeymiş canın sağolsun... eldiven yoktu heralde eller soyulduğuna göre .. ben iki kez kaza yaptım eldivenler sayesinde ellerime bişey olmadı hamdolsun .. gelelim motoruna direksiyonu düzeltmek için ön tekeri demir bir kapının arasına sıkıştır ve bisiklet tekerini düzeltir gibi var gücünle it o düzelir .. kırılan parçalara gelince aynanın dip parçası yedek var 19 ytl olması lazım bende değişmiştim ismide ayna kütüğü .. grenajın o parçasıda değişebilir 90 ytl olması lazım ama benimki kırılmıştı ama dağılmamıştı pattex ile bi güzel yapıştırdım sonra üstünü folyo ile kapadım kötü durmuyo anlayacağın şayet çok kırılmamış ise çatlak var ise öyle yap motora nazarlık olur ... tekrar geçmiş olsun canını sıkma olur böyle şeyler :cat:

alın size bir kaç resim
whele denemem

stopie denemem

buda van gölü manzaralı bir resim

buda ben ve motorum

motorumla şelalede

Son düzenleme:
bizden özür dilemene gerek yok sonuç olarak düşersen senin kafan patlıcak;)

sağol @hmedim allah kimseye kaza bela vermesin...nerde satılıo o ayna kütüğü 19 ytl ye çok merak ettim...ve motorla güsel hareket yapmışsın..ön fren balataları ne marka senin ya çok merak ettim :)

Blacklove 16 geçmiş olsun dikkat et...Anladığım kadarıyla birkaç koruman eksikmiş...Dizlik ve eldivenlerin de ne kadar önemli olduğunun farkına yaşayarak varmış oldun:pale:

tşk ederim sağol SHRIEKER koruma yoktu ve gideceğim yer yakın olduğu için kullanmadım...ama bundan sonra OK.. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun Blacklove 16 :pale: düşe kalka öğreniliyo işte üzme kendini :rendeer:

teşekkür ederim yeschim....şu grenajı bi öğrenemedim hala yaa...kim satar (honda servisi dahil değil ucuz bulana kadar :)) 2. el çıkma bulabilir miyiz...bildiğiniz biri var mı..ve sol ayna kütüğü

hmm ii de sen bursadasın :silent: :)

tamam o zaman bi araştıralım..

tşk yeschim ben şimdi yatıyorum gece işe gidicem...(bu arada sanki motorum ortadan 2 ye ayrıldı o kadar kafam bozuk ya..allah korusun.. ) aşağı inip arasıra motora bakıyorum sanki bana küsmüş gibi duruyor...önceden hadi çıkar beni gezelim redline yapalım der gibiydi...of of...neyse bulacağız bir çaresini...gerekirse hafta sonu mesayi ye kalacağım ama yaptıracağım blacklove ımı....sevgiler :)

bu arada @hmedim bi ses ver şu ayna dibi nerede satılıo 90 ytl ye nerde grenaj ? hadi ben yattım byee...

Son düzenleme:
ayyy yazık sana yaaa anlıyorum seni küsmez o sana korkma :) herkes küser o küsmez :cat:

sağol @hmedim allah kimseye kaza bela vermesin...nerde satılıo o ayna kütüğü 19 ytl ye çok merak ettim...ve motorla güsel hareket yapmışsın..ön fren balataları ne marka senin ya çok merak ettim :)

orjinal balatalarım hiç bakmadım markası ne diye

bu arada @hmedim bi ses ver şu ayna dibi nerede satılıo 90 ytl ye nerde grenaj ? hadi ben yattım byee...

ya dostum kusura bakma işim vardı anca yazabildim ben geçen yıl almıştım kütüğü 19 ytl ye mototal den ...:cat:

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
blacklove16; sağ üst kafa grenajı,sinyalin orası deiğlmi:silent:,yarın ben sorarım orjinal fiyatını yazarım buraya :cat:
orjinal fren balatalarının markası nissin buarada.

Son düzenleme:
tşk yeschim ben şimdi yatıyorum gece işe gidicem...(bu arada sanki motorum ortadan 2 ye ayrıldı o kadar kafam bozuk ya..allah korusun.. ) aşağı inip arasıra motora bakıyorum sanki bana küsmüş gibi duruyor...önceden hadi çıkar beni gezelim redline yapalım der gibiydi...of of...neyse bulacağız bir çaresini...gerekirse hafta sonu mesayi ye kalacağım ama yaptıracağım blacklove ımı....sevgiler :)

İstersen seninle Bursa'da buluşalım grenajını tamir ettirebiliriz.Tanıdık çok samimi olduğum bir yer var...

ultraukala buluşsak ta faydası yok artık çünkü parçayı yerinden sökerken sinirden pense ile kırarak çıkardım....duran kardeşleri aradım 105 ytl çektiler...çüşşşş diyemedim....(ama içimden dedim :)) kazalı bi cbr yok mu sökelim üstünden..verelim ne kadar isterse...elbet vardır bi yerde ama...

bikepics-1164861-full.jpg

http://www.micronexhausts.com/product-details.html?autoid=38

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bi mikron eksikti bu motosiklete.O da geldi tam oldu :):)

Görkem senin kadar araştırma yapan yoktur kardeş.Helal olsun ne diyim..

race tipi bi motora yakışmamış bence...scooter a daha ii gider honda today e mesela :) ama koltuk altı çamurluk çok ii yakışmış..o çamurluk biraz daha uzunu olsa alırım ve plakalığı sökerim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar