Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

öncelikle hoşgeldin..
anlamadım hangi yazdıklarım..Bayadır bu konuya cevap yazmıyordum
valla ben motor sevdalısıyım doğal olarak öğrenciyim ailemden
CBR için sıfır 5500ytl alamam..2.si 3500 ytl de zaten benim için yüksek rakam
Motor o fiyata değer mi..DEĞER niye değmesin kaliteli motor
Ama Honda'nın türkiye yaptıkları stratejisi böyle işte Yedek parça fiyatlarını
belki bilmiyorsundur araştırırsan öğrenirsin..Yaz'ın gelmesini bekliyorum
Cıbıra lafım yok yani..

sıyah motor ıcın yazdıklarına yazdım mıllete fıkır verın dedıgın halde verılen fıkırlere rağmen hala motor ıı demene garıp dedım fıyatlardan haberım var 3500 ytl olabılır bende 3000 ytl ye aldım kardeşim kazasız ve 11000 km de neyse umarım hayalettıgın motoru bulrusun..

http://www.sahibinden.com/acilWQQaXQQ3849367WQQpXQQdisplayitem

Slm arkadaşlar cuma günü bunu almaya karar verdim yorumlarınızı bekliyorum
Bide alım satım hakkında bilgisi olan varsa yapmam gerekenler hakkında ön bilgi
verirse sevinirim

http://www.sahibinden.com/bayandan_cok_temiz_cbr_125_repsolWQQaXQQ5061334WQQpXQQdisplayitem

buda var ama sanki bu makina dışarıda kalmış hep, paslı gibi parçaları birde fiyat
alım satım dahil 4000 civarı olabiliyo o nedenle bu ikinci planda kalıyo benim için

bence ıkıncısını al kardeşim fazla arada fark yokkk modell ıcın deger 1 yıl fark var satısın toplam masrafıı 300 ustu ona gore ayarla kendını vekalaetle dahı satmak farkedıyorr ondan rakam net dıyemedım sımdıden hayırlı olsun

Son düzenleme:
selam şuan cıbırım 650 kmde servise kaldı 350km 1000km bakımına kac para alıyolar bılgısı olan varmı ?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ilhan1154;
yağ değişecek,birde rutin bir kontrol olur 30 civarı olabilir.

bende biraz resim ekleyeyim bugün 2.senesi motorun :)

Üzerinde birkaç değişiklik var onlarıda bir yazayım…
honda-Yüksek ve bombeli ön cam.
Yoshimura gidon topuzları
Harris elcikler
Mavi far ampülleri
Plaka lambası ve ön park lambası mavi
Sinyal kapaklarını beyaz olanları ile değiştirdim
Plakayı kestim ve mavi tr yazısı yerine kırmızı tr ve ay yıldız sticker’ı yapıştırdım.
Tankpad
Jant şeridi,artanını yan şase kısmına yapıştırdım
Ve stickerlar biraz sticker seviyorum repsol’de o yüzden aldım zaten aldığım aksesuarların stickerlarınıda ihmal etmeyip hemen yapıştırdım.
Ve birde nazar boncuğu tabi.
Ve fotoğraflar;
83735720qr7.jpg

42854979fh5.jpg

23432829wo8.jpg

23432829wo8.jpg

59961475tc9.jpg

95121978tq3.jpg

77772397ns6.jpg

13735424qj8.jpg

18325750yy3.jpg

10bn8.jpg

11cs0.jpg

12eu9.jpg

13iv6.jpg

14eb3.jpg

15dy4.jpg

bir kaç karede önceki resimlerden ekledim;
16cl8.jpg

17qy0.jpg

18ss2.jpg

19pc5.jpg

20eb7.jpg

Tuğper çok şık motorun var :)
Benim de yapacağım çok şey vardı ama... hayırlısı...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok teşekkürler Görkem satma bak gelince takacağız sanada harris ona göre:)
hayırlısı olsun:cat:

Selam arkadaşlar ehliyeti almama 2-3 ay kadar bi zaman kaldı(dahada az olabilir)ben de racinglere merak salıyorum yaklaşık 5-6 aydırda araştırmaktayım herşeyi şimdi kanun vs.de var motor kullanımım cok az 2-3 km yi bulmaz oda dayımın suuzki gsx600r ıidi,şimdi kafamda para problemi olmadıgından kawasaki 250r var ancak kafam feci şeklde cbr 125dede kalıo siz ne önerirsiniz ilk acemi oldugum için cbr ile mi başlamalıyım?.Yoksa yetenek vs. demi diorsunuz

saygılar

Tuğper bence turuncu şerit daha hoş duruyor ama zevkler tartışılmaz tabi.Birde artan jant şeridini şasiye sıvaman:p değişik olmuş ama o bölge çok yoğun olmuş sanki çıkar bi de onlarsız haline bak istersen.Birkaç tanede sorum var:

Gidon topuzları titreşimde bir fark yaratıyor mu?sanırım yaratmıyordur.Plakayı kesmek illegal bir durum yaratıyor mu?Birde plakanın altındaki plastik plakayıda çıkarmışsın galiba titreşim tıkırtı vs oluşturuyor mu?

Görkem seninde motorun kuyruğuyla ve plakalıkla cebelleşmeni yakından takip etmiştim.Bende plakalık için satılan kitleri düşündüm.Çok ince ve şık kitler var ama hatırladığım kadarıyla komple sökmek gerekiyordu o kısmı.O kitleri bzm makinelere uygulamak için sanırım yarım kesip yere dik duran kısma montelemek gerek.Hoş duracağından emin deilim:pale:

Bir sorum daha var racinglerin yan kısmına takılan topuzlar bizim makinelere takılabilir mi?Ya da takan var mı?

Son düzenleme:

bu fotoya hasta oldum bana repsolu sevdirdi diyebilirim gercekten akınında tugperinde motorları cok guzel ya akında bana maviyi sevdirdi:)
yokmu kırmızı maviyi sevdirecek olan:p(ya ben bu rengi hiç sevmiyorum)

Selam arkadaşlar ehliyeti almama 2-3 ay kadar bi zaman kaldı(dahada az olabilir)ben de racinglere merak salıyorum yaklaşık 5-6 aydırda araştırmaktayım herşeyi şimdi kanun vs.de var motor kullanımım cok az 2-3 km yi bulmaz oda dayımın suuzki gsx600r ıidi,şimdi kafamda para problemi olmadıgından kawasaki 250r var ancak kafam feci şeklde cbr 125dede kalıo siz ne önerirsiniz ilk acemi oldugum için cbr ile mi başlamalıyım?.Yoksa yetenek vs. demi diorsunuz

saygılar

Yokmu Ya Bi Görüş Belirticek ? :pale:

bomba bomba bomba 35000 km dekı motoru bukadar tertemız bakmak gercekten helal sana tam bır motor sevgısı gercekten tebrık ederım helal olsun sana harıka yapmıssın ellerıne saglık benımde mavı cbr 125 ım var aslında rapsollerı hıc begenmezdım ama tebrıkler bakımına

Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 7 Misafir).

Dünyanın en misafir perver topiği seçiyorum bu topiği

saygılar

Eğer maddi sıkıntın yok ise hiç düşünme ninja al... O kadar da zorlanmayacaksın...
Eğer zorlanırım dersen önceden küçük bir eğitim al , o senin işini görecektir.

görki sen gel de egsozu beraber takıcaz(nası olcak bılmıyorum ama:p
olm hele bi gel ya..

Hele bir gel,uzaklar sana gelir,
Sen hele bir gel,bütün dertler bitiverir.
Hepseni bulur,uzun zor sıkıcı günler,
Yazık olur,hadi gel kurtar bizi... :p

ah be özgürüm herkesi heryeri çok özledim... :salut:

Son düzenleme:
arkadaşlar daha öncede sormuştum..ben 1.90 boyundayım acaba cbr bana küççük gelir mi? eğer benim boyutlarımdfa olan birisi varsa motorun üstündeyken bi fotosunu çekip koyarsa çok iyi olur..benim durumumdakilerde bu konuda aydınlanmış olurlar..

tuğper motorun cok güzel
Gerçekten bende repsol hiç sevmezdm bana sevdirdin repsol rengini de ya :)
Bu kadar kmdeki motora Böyle temiz helal olsun Motorcu kardeşim yaa :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tuğper Türkiye ve cıbır camiası seninle gurur duyuyor :mrgreen: Allah nazardan saklasın cnm bnm :rendeer: Ben de sevmezdim repsol ama seninki başka yaa :cherry:
Gööörrrrkkkeeeemmmmm :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar