öncelikle hoşgeldin..
anlamadım hangi yazdıklarım..Bayadır bu konuya cevap yazmıyordum
valla ben motor sevdalısıyım doğal olarak öğrenciyim ailemden
CBR için sıfır 5500ytl alamam..2.si 3500 ytl de zaten benim için yüksek rakam
Motor o fiyata değer mi..DEĞER niye değmesin kaliteli motor
Ama Honda'nın türkiye yaptıkları stratejisi böyle işte Yedek parça fiyatlarını
belki bilmiyorsundur araştırırsan öğrenirsin..Yaz'ın gelmesini bekliyorum
Cıbıra lafım yok yani..
http://www.sahibinden.com/acilWQQaXQQ3849367WQQpXQQdisplayitem
Slm arkadaşlar cuma günü bunu almaya karar verdim yorumlarınızı bekliyorum
Bide alım satım hakkında bilgisi olan varsa yapmam gerekenler hakkında ön bilgi
verirse sevinirim
http://www.sahibinden.com/bayandan_cok_temiz_cbr_125_repsolWQQaXQQ5061334WQQpXQQdisplayitem
buda var ama sanki bu makina dışarıda kalmış hep, paslı gibi parçaları birde fiyat
alım satım dahil 4000 civarı olabiliyo o nedenle bu ikinci planda kalıyo benim için
Selam arkadaşlar ehliyeti almama 2-3 ay kadar bi zaman kaldı(dahada az olabilir)ben de racinglere merak salıyorum yaklaşık 5-6 aydırda araştırmaktayım herşeyi şimdi kanun vs.de var motor kullanımım cok az 2-3 km yi bulmaz oda dayımın suuzki gsx600r ıidi,şimdi kafamda para problemi olmadıgından kawasaki 250r var ancak kafam feci şeklde cbr 125dede kalıo siz ne önerirsiniz ilk acemi oldugum için cbr ile mi başlamalıyım?.Yoksa yetenek vs. demi diorsunuz
saygılar
Yokmu Ya Bi Görüş Belirticek ?ale:
Selam arkadaşlar ehliyeti almama 2-3 ay kadar bi zaman kaldı(dahada az olabilir)ben de racinglere merak salıyorum yaklaşık 5-6 aydırda araştırmaktayım herşeyi şimdi kanun vs.de var motor kullanımım cok az 2-3 km yi bulmaz oda dayımın suuzki gsx600r ıidi,şimdi kafamda para problemi olmadıgından kawasaki 250r var ancak kafam feci şeklde cbr 125dede kalıo siz ne önerirsiniz ilk acemi oldugum için cbr ile mi başlamalıyım?.Yoksa yetenek vs. demi diorsunuz
saygılar
görki sen gel de egsozu beraber takıcaz(nası olcak bılmıyorum ama![]()
olm hele bi gel ya..