Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Gelir gelmez yollardayiz.
Ister kar yagsin ister dolu
ben motorumu cok ozledim.
Ve tabiki beraber yaptigimiz
gezileri.
Bu sefer tekirdag koftesinin,
bursa kebabinin daha bir
anlami olacak benim icin. Et
konusunda iyi bir memleket
olmasina ragmen heryerde
domuz satiliyor. Onun da
tadini ben pek sevmiyorm.
Ama bugun dana kymasyla
bi kofte yapmisim...
Neyse konu dagilmasin :p
Burasi cbr topici arkadaslar
lutfen!

Akin ben 3 subata kadar
orada olucam kesin
goruselim!
Bu arada iclik konusunda ,
istanbulda besiktasta
kanyon diye bir magaza var.
Iclikleri kendileri uretiyor.
Bayagi da basarililar. Ben su
an o icliklerden
kullaniyorum. Burasi henuz
-3 civari ama daha da
dusecek. Iki kat iclik
uzerine ince bir kazak ve
polar giyiyorum. Monta
gerek kalmiyor :) Iclik
hemen edin tavsiye ederim.
Seral sen de kendine ya cok
iyi korumali tekstil yada
deri bir mont edin derim. :)
seni de mezun ettik cibir
grubundan :p
Ozgur nerelerde ozledim
keratayi..?

Görkem bakalım hayırlısı ile bir gel de..Yağmur çamur farketmiyor benim için sadece evdekilerle tantana yapıp da çıkıyorum evden o kadar :) Şimdi baktım kanyon'a internet sitesi de var...BAkalım bugün gidip sağlam bir kışlık eldiven ve pant alacağım.Senin eldivenlerden bulamadım daha :)YAzlıkların üstüne polarları geçirip yola çıkıyorum ama yine de donuyor ellerim...

Ayrıca seral motoru mu deiştirdin ben orasını kaçırdım da sanırsam...Hiç de haber vermiyorsun...Ben de son zamanda bir takas yapacaktım ama motor konusunda bahtım hiç açık deil onu farkettim...Kısmet önümüzdeki motorlara bakalım...

Bu arada... Yeni kasa cbr
gelmedi mi hala Turkiyeye?
Burada sanirim satiliyor.
Fiyati 4650$ , eski kasa
fiyati 3990$. Fakat nedense
burada cok az motor var.
Neredeyse yok...
Honda magazasina bu
haftalarda ugramayi
dusunuyorum. Yeni kasa
varsa bol bol foto cekerim...

feysbukuna yazdım napıyon dıe cevap vermedın lem:))
ben ıse gırdım yıne ama bu sefer ertek gıbı olucam sanırım
yani oralarda bı yerde oldugumu bıleceksınız ama benı gormenız zor olucak bıraz:)
9 dan 7 e haftada 5 gun + 2 haftada 1 cumartesileri:(
neyse eger tutturursam su ısı yaza belkı ama belkı bi ihtimal ufaklıgı degıstırebılırım..

benım bı sorunum var belkı de kuruntu..
motor yavaslarken yanı durma noktasına gelmek uzereyken one kendını cok atmaya sılkelenmeye basladı..
bi ara servise gıdebılırsem kı gıtmem gerek tek uzun farla gıdıyorum hala(aslında gozum alıstı cenon dıyorum ben ona:))

szr

Arkadaşlar , 2006 model bi Cbr125 in noter devir teslim, ruhsat değişimi ve trafik sigortası masrafı yaklaşık ne kadar olur ?

slm arkadaşlar benim cbr'ın göstergenin ordan ses geliyor bir zızıltı gibi onu nasıl gidere bilirim bir bilgisi yada bir önerisi olan var mı :rendeer:

yeniden selamlar! cızırtının sebebi göstergelerin iç kapak kısmından geliyor arkadaşım bu problemi yaşamayan yoktur diye umuyorum.kafa grenajının üs widasıyla yanlardan 2 şer vida tutuyor onları cök çıkar sonra yapabileceğin en mantıklı girişim alt ve üst kısmın temas eden yerlerine (cızırtının geldiği yerleri dinle ve tespit etmelisin) çit tarafı yapışkanlı bantlar var onları dışarıdan gözünü rahatsız etmiyecek çekilde (ben fazla titizim :)yapıştır ... ben aynı şekilde çare buldun o derdime...kolay gelsin dostum...

bu arada ilginize çok teşekkür ederim arkadaşkar...ama umduunuz gibi maşalarımda ve aksamlarında problemim yok çok şükür.gidonumdaysa dediiniz gibi sadece borudan yamuldu (yukarıya kaldırılacak) birkaç motorcu arkadaşım la iyice inceledik ön çamırluktaki çatlağı şimdilik japon yapıştırıcısı ile birleştirdim oje ile ince bir lokal attım sorun kalmadı... tek problemim aynalar.(aynasızlık çok kötü) sol kütükten kırıldığı için yenisini almalıyım.kaynak ta yapılabilir ama içime sinmiyor açıkçası.we en önemlisi kafa grenajına ayna takmayı kafaya koydum dostlar bu konuda yardımınızı istiyorum yaşadıgı şehirde bizimkilere uygun kafa grenajına takılabilecek tarzda ayna bulan beni haberdar ederse minnettar kalırım.ayrıca [email protected] ekleyin arkadaşlar. unutmadan İZMİRDE CBR125 süren arkadaşlar birbirimizden haberdar olalım ve bir gezi yapalım istiyorum ilgilenenler 0535 371 07 85 tel numaram ben güzelyalıda oturuyorum başka şehirlerde ikamet eden arkadaşlarımızda vakitleri olursa inşallah gelebillirler. ALLAH KAZA BELA VERMESİN DOSTLARIM (dua lara ihtiyacımız var :cat:

Son düzenleme:
gt250 süper ma ön far daha iyi olabilirdi

abi km saatinin yanından geliyo ben sesi kestim

black_dog_rr arkadaşım çift taraflı bantla o ses kesilir

Son düzenleme:
Arkadaşlar , 2006 model bi Cbr125 in noter devir teslim, ruhsat değişimi ve trafik sigortası masrafı yaklaşık ne kadar olur ?

250 ye yakımn gider. 2005 in noter satışı 150 ytl tutmuştu sigorta 24 ytl bide ruhsat işlemleri gene 200 250 arası gider..

black_dog_rr

arkadaşımız açıklamış anca bir yer daha olabilir kafa grenajını farın altında çevreleyen ir plastik var bunun vidalarınada bak derim. benimki oradan yapoıyodu.

o ses kesilse bile yine geliyo gorkem kac kere yaptı onu
azalttı ama hıc kaybolmadı:))

akın a noldu..
nıye uzaklastırıldı

Şaka mı yaptın ciddimisin bilmiyorum ama yaptığının çok ayıp olduğunu söleyebilirim:farao: motosikleti sevmiyosan topickine girip cevap yazmak zorunda değilsin :farao: :farao:

Herkez istediği bi yazıyı yazar istediği soruyuda saorar bursası bir formdur tartşılır ve sonuçlar elde edilir vb.Senın anı çıkış yapmana gerek yok burda zaten cezayı werecek kişilerde bulunur Yeterki bizler akıllı olalalım:bounce:

Ohoo arkadaşım geç kaldın o mesaj motosiklet icat edildikten hemen sonra yazılmıştı...

Bende Şubat Mart gibi CBR125 almayı planlıyorum. O zamana kadar anca okurum burdaki mesajları :D

Slm arkadaslar,bugun ben de sizler gibi bi Honda Cbr'ci oldum Allah'a sukur:)2006 model,motor 8400de,kirmizi siyah modeli,3000 ytlye aldm:)Werdiim para son kurusuna kadar helal olsun:)
beni de eklemeniz dilegiyle [email protected]
:):) honda I luv you:D

benim biraz farklım gelmş nik acısından:)
listeyı duzenleyen ark fazla gıremıo nete su anda zaten o liste hic mi hic guncel deel..
sevgiler
iyiseneler..

yaza alıcaz galıba bı dane falcon:)))
öğrenci adamız zor oluyo..
yeni iş=yeni motor denklemine bakarsak
yeni iş elimizde var:)
sıra motor ıcın para bırıktırmek..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar