Sadece benim yazımı koymuşsun, nedeni nedir merak ettim...Arkadaşlar ben kendi msn spaces alanımı biraz doldurdum bakın bakalım güzel olmuş mu
H@S@N' Alıntı:Abi sizde şaka maka iyice alıştınız haa tartışmaya falanmerak etmeyin buraya yazılmıyo artık direk topick açıyolar :mrgreen:
CBR125R'ın nasıl iyi bir makina olduğunu söylediysem, bu konuda da açık açık düşüncelerimi söyleyeceğim. Ehliyet olmadan motosiklet kullanılmasına kesinlikle karşıyım. Ehliyetiniz cüzdanınıza girene kadar ehliyetsiz sayılırsınız, isterseniz ehliyet sınavını geçin hiç farketmez. "ehliyeti alınca daha iyi motor kullanıyoruz sanki" düşüncenizden bir an önce vazgeçin derim. Bir aracı kullanmak için onun kullanabilir belgesini almanız gerekiyor. Bu bütün dünyada böyle. Ehliyet aracı daha iyi kullanmanızı sağlamaz ama o aracı kullanabilir olduğunuzun resmi belgesidir. Ehliyetsiz birine çarpıp öldürdüğünüzde hayatınız kayar, ne olursa olsun %100 hatalı hüküm yersiniz. Ehliyetli çarpıp öldürürseniz, eğer yayada hata varsa yırtarsınız. O yüzden lütfen bu konuda tartışmayın...hasan geçmiş olsun, o polisleri de kınıyorum, adam ehliyet alacak zaten, affedilebilirdi. zaten ehliyet alma işi devleti kalkındırmaktan başka işe yaramıyor. ehliyeti alınca daha iyi motor kullanıyoruz sanki...
Abi hem senin tecrüben var hemde yazı çok hoş olmuş.. Başka cbr 125 hakkında kaynak resim bilgi milgi ne varsa söyleyin ekleyelim, spacesim benim gözüme çok hoş gözüktüboy' Alıntı:@SAKAL
Sadece benim yazımı koymuşsun, nedeni nedir merak ettim...
evet boy sana katılıyorum neden bu ehliyeti bu kadar saçma bişey gibi görüyolar anlamıyorum arkadaşlar ehliyetsiz birine çarparsanız veya o size çarparsanız yine size olan olur herkes evrakları tam gezsinboy' Alıntı:@zeronero
CBR125R'ın nasıl iyi bir makina olduğunu söylediysem, bu konuda da açık açık düşüncelerimi söyleyeceğim. Ehliyet olmadan motosiklet kullanılmasına kesinlikle karşıyım. Ehliyetiniz cüzdanınıza girene kadar ehliyetsiz sayılırsınız, isterseniz ehliyet sınavını geçin hiç farketmez. "ehliyeti alınca daha iyi motor kullanıyoruz sanki" düşüncenizden bir an önce vazgeçin derim. Bir aracı kullanmak için onun kullanabilir belgesini almanız gerekiyor. Bu bütün dünyada böyle. Ehliyet aracı daha iyi kullanmanızı sağlamaz ama o aracı kullanabilir olduğunuzun resmi belgesidir. Ehliyetsiz birine çarpıp öldürdüğünüzde hayatınız kayar, ne olursa olsun %100 hatalı hüküm yersiniz. Ehliyetli çarpıp öldürürseniz, eğer yayada hata varsa yırtarsınız. O yüzden lütfen bu konuda tartışmayın...
şana katılıyorum kanka keşınlıkle haklışın mademmaınalarımızı bukar şeviyoruz ve kullanmadan gun geçmiyorşa herkez alşın ehllıyetini cebine :cat:BLACK_ICE' Alıntı:evet boy sana katılıyorum neden bu ehliyeti bu kadar saçma bişey gibi görüyolar anlamıyorum arkadaşlar ehliyetsiz birine çarparsanız veya o size çarparsanız yine size olan olur herkes evrakları tam gezsin
Hayırlı olsun,ARCHANGEL' Alıntı:Arkadaşlar motorum geldi, bahçelievlerde ama benim sürüş deneyimim olmadığı için eve getiremiyorum:mrgreen: amcanın artık insafına kaldık ,nezaman canı isterse motoru getirir artık.Çevremde motor kullanmayı bilen bir o var:salut: