Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

selamlar karamanlı yolların adamı yolların adamı 2 vsvsvsvs..
buda yenı nıkınmı merak ettım:)
hondada motorlar merkezden dagılır arkadasım hondaturkıye sadece konyaya yada karamana motor gondermez..
sımdı bunuda saldırırsın sen..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Konya Moto Merti aradim arkadasim onlar söyledi 7inci ayda gelme ihtimali yüksek diye istersen sende ara orayi..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaslar benim arka elcik baya cizildi de siyaha boyamayı düşünüyorum daha önce boyayan var mı hangi boya onu tutar?

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaslar benim arka elcik baya cizildi de siyaha boyamayı düşünüyorum daha önce boyayan var mı hangi boya onu tutar?

vallah kardesim benim önceki sene böyle bi durum basima geldi daha dogrusu motorun icini disini cizdik motorun rengi siyahti
siyaha boyadim ama tam tutmasini istiyorsan biraz acik siyah olsun yavas yavas yer zaten boya kendini

acik siyah iyi gider.. benden söylemesi..

Konya Moto Merti aradim arkadasim onlar söyledi 7inci ayda gelme ihtimali yüksek diye istersen sende ara orayi..

bende motoshowdan önce özen motoru aramıştım onlar bana geleceğini söylediler ama görüldüğü gibi motoru görmeden gelecek diyemeyiz yani bayilere bu şekilde inanmamalıyız:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende motoshowdan önce özen motoru aramıştım onlar bana geleceğini söylediler ama görüldüğü gibi motoru görmeden gelecek diyemeyiz yani bayilere bu şekilde inanmamalıyız:cat:

tamam kardes burda hak veriyorum sana vermiyorum demiyorum ama burdaki bayiden 2 sefer motor aldim beni iyi tanirlar .. izine gelecemide biliyorlar ve ona göre gelecek dediler ..
zaten gelmesze yalanlari ortaya cikar .:)
merak etme..

bence gelir güvencim tam ..

bekle bekle belki gelir:queen:
bu arada sen uzaklaştırılmamışmıydın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Birak böyle lüzümsüz seyleri hayatimizi yasiyalim frog kardes :)

ee baska ne var ne yok
motor varmi sende.. ?

buarada honda turkıyenın sıtesınde motor mert dıye bı servıs satıcı yok.. ozaman gızlı gızlı afacan bı sekılde getırıyorlar:D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motoru deli kulanan bir PiskopatYarasayim :)

buarada honda turkıyenın sıtesınde motor mert dıye bı servıs satıcı yok.. ozaman gızlı gızlı afacan bı sekılde getırıyorlar:D

Sana yeminle söylüyorum var.. arkadasim orasi honda saticisi degil
mondial saticisi ...
orda kawasaki , mondial , kymko , ve honda cesitlerinden bulursun az cok.. ama Mondial Saticisi oldu icin en fazla Mondial bulunuyor ..
Öteki Yerlerden Motor almaya kalktim hic inidirim yapmadilar..
gercekten motor almak isteyengelsin motor merte

KaramanliYürek70
orada honda cbr 125 ne kadariki sana cok indirim yaptılar:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motorcu..

Bak arkadasim ben Cbr 125 almadim ben Mondialden bassetim mesela iki motorumu alirken bana kask hediye verdiler felan filan en az 200 ytl ker yaptim bi motordan 2ye carp 400yüz :) :bounce:

bitanesi Mondial 150 KN ( TARLAMOTORU ICIN ALMISTIM )
ötekide Mondial 150 ZC Sehir Gezileri felan filan icin...

ama Cbr 125de tabi ucuza veriyorlar baze yerlerde konyada cok seyden tasaruf yapabiliyorsunuz giyimden tut .. donuna kadar...
Cbr 125ler varya Istanbulda , Ankarada satilan fiyatlalarin aynisindan ama Kask + Manto veriyorlar o paranin icinde..

bazen 5.500ytlden iniyorlar 200-300ytl buda senede bir - iki defa anca oluyor ..
tabi arkadaslar bu firsati degerlendirip kask - manto icinde alip kopartiyorlar 1 aylik mazot parasini..
:)

yani ben saka yapmiyorum
bazen adamlarin damarlarimi gevsiyo artik bazen kendi iclerinden veriyor kask + manto hediye..

özgür jantın sıtıkırlı resimleri warsa bizimlede paylaşırmısın?walla cok merak ettim

daha takmadım ya gorkem bugun verdi bana saolsun:)
temızledık motoru fakat vaktım yoktu bugun yola cıkcagım ıcın..
takmadım sımdılık salı gunu dondugumde takıcam nasıpse..

yeschim
Motor alacağın zaman yardımcı olmaya çalışırız :)

onr.sual
Elcik nasıl çizilir? plastik elcik çizildiyse üzerine harris elcik alabilirsin... Ha gidon ağırlığım çizildi dersen çıkarıp boya atabilirsin üzerine :)

Ha afedersin arka tutacaktan bahsetmişsin.... Onu istediğin gibi boyayabilirsin , veya krom kaplatabilirsin...

frog
Ehehehe Özgür onu düzgün çekemez birlikte çekicez :cherry:

Son düzenleme:
Bak arkadasim ben Cbr 125 almadim ben Mondialden bassetim mesela iki motorumu alirken bana kask hediye verdiler felan filan en az 200 ytl ker yaptim bi motordan 2ye carp 400yüz :) :bounce:

bitanesi Mondial 150 KN ( TARLAMOTORU ICIN ALMISTIM )
ötekide Mondial 150 ZC Sehir Gezileri felan filan icin...

ama Cbr 125de tabi ucuza veriyorlar baze yerlerde konyada cok seyden tasaruf yapabiliyorsunuz giyimden tut .. donuna kadar...
Cbr 125ler varya Istanbulda , Ankarada satilan fiyatlalarin aynisindan ama Kask + Manto veriyorlar o paranin icinde..

bazen 5.500ytlden iniyorlar 200-300ytl buda senede bir - iki defa anca oluyor ..
tabi arkadaslar bu firsati degerlendirip kask - manto icinde alip kopartiyorlar 1 aylik mazot parasini..
:)

yani ben saka yapmiyorum
bazen adamlarin damarlarimi gevsiyo artik bazen kendi iclerinden veriyor kask + manto hediye..

Bu kelimeyi forumda sadece bir kişiden duydum o da çeşitli nicklerle foruma üye oldu ya uzaklaştırıldı ya da defedildi...Yazıktır kirlilik yaratma daha fazla!!!Senin yüzünden saygıdeğer bir arkadasımız bile uzaklaştırıldı....:farao:

Karamanlı ve türevi nickleri alan arkadaş !!!

Senden 3.200 YTL'ye sıfır Honda CBR 125 R + Kask + Manto iddianı kanıtlamanı bekiyorum...

Sürekli konuşuyorsun bunun cevabını ver(e)miyorsun... ¿?¿?¿

Selam ArkadaşLar Hepinize MerhabaLar NasıLsınız BakaLım CBR cı KardeşLerim Benim Çok Uzun Zaman OLdu GörüşmeyeLi Pc Servisteydi ALLah Kahretsin Anca Bitti İşi Bakıyorum Topick ALmış Başını Yürümüş Hatta Uçmuş Süper VaLLa Görüşmek Üzere Hepinize Kazasız SürüşLer Diliyorum Bu Arada Yeni KatıLan ArkadaşLar SizLerede Hoş GeLdiniz Farınız Açık OLsun.....

Haa Bu Arada ArkadaşLar AkLıma GeLmişken 18-19-20 Mayıs TarihLeri Arasında Sakarya PoyrazLar GöLü DinLenme Ve Mesire ALanında FestivaLimiz Var Büyük Bir Organizasyon SizLeride Aramızda Görmekten Onur Duyarız Haydi CBR CıLar Sakaryaya.......

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar