bıraz once yaşadıgım saçma olay.. motosıkletımle anayolda ılerlıyordum. kasısler e yaklaşmıştım kı hızım 30 cıvarı yanıma 3 tane yarı otomatık çın motor geldı. bırı sagdan bırı soldan geçıyor yavaşlıyor tekrar basıyor on kaldırıyor yavaşlıyor fılan. Uyma dedım kendıme.
Evde aılen senı beklıyor dıye dusundum. Daha sonra 2. vıteste gazı verınce arkada kaldılar ve motorlara yuklendıklerını gordum. Çektım sağa çıkardım kaskımı ve 155 ı arayıp durumu anlatmam 1 dk kamı aldı. Şimdi huzurluyum. Plakaları verdım emınım denk gelırler kı zaten dıkkat çekıyorlar kasksız kafaları ve neona benzetmeye çalıştıkları lambalarıyla göze batıyorlar. Allah akıl ve duşunme yetenegı versın. :farao::wiinkk:
Dostum bukadar acımasız olmasayın keşke:mrgreen: Yani bırak yapsınlar, bişi olursa kendi zararlarına. Sen normal, onlar öle sürerek zewk alıolar demek. Zaten sen 2de geçince onlar yetişmek için basarak, yırtınarak rezil rüswa olmuştur..
Bu aklıma bi anımı getirdi :queen: Bi ara Mobylette ile geziodum akşam, bi MZ gördüm, yawaş yawaş gidiodu, onra başladı yawaştan basmaya. Çok bakımlı deildi MZ. O benden 40-50mt önde bir de. 4-5sene önceydi. BEnde de alışkanlık,bastım mobylette ile MZ'e yetişmeye çalılşıodm ama dumanını bigüzel yuttum. Hatta ekzos kapağı atmıştı motorumun... Adam galiba 1TL benzine 5LT yağ koymuştu mz'ine::koop::Öyyle bi duman atıodu ki anlatamam. Tabii o zamanlar modifiyeli mobylette'lerle yarış yapıyorduk. Aksilik çıkmıştı mtrumu tamir ederken orj. mobylette ile geziyordum. O yarışlık mtrumla gezio olsaydım biliodum noolurdu ama.........
Son düzenleme: