Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar. Bende 1 adet cbr125r orjinal arka lastik var, ilk motorumdan kalma. 1-2 hafta kullanılmış. 0 gibi.

Motoru satalı 1 sene olacak, ama lastik bende kaldı...

Para istemiyorum, gerçekten ihtiyacı olan özelden mesaj atsın vereyim..

ben yokuş yukarı bir gün çıkarkene öyle kaldım 10 dakika hiç birşey yapamadım frene dahi dökünamadım sanki kayacaktı motor .. neyseki biri geldi bir şeyler dedi ve o şeyi yaptım kendimi çok ama çok kötü ve rezil hissettim :)

ben yokuş yukarı bir gün çıkarkene öyle kaldım 10 dakika hiç birşey yapamadım frene dahi dökünamadım sanki kayacaktı motor .. neyseki biri geldi bir şeyler dedi ve o şeyi yaptım kendimi çok ama çok kötü ve rezil hissettim :)

Ne dedi naptın ya öyle kapalı kutu gibi yazmışsın mesajı:mrgreen:

millet yanlış anlıcak tabiki, motorun üstündeyken motoru çalıştırıp 1. vitesle kalktım yani o şeyi o an yapamadım o yüzden moralim bozuldu demek istedim :p

hee :mrgreen: heheh benim de başıma geldi ona benzer bişi.daha ilk aldığım gün.geçen ay yani.tam döndüm sokakta.tabi gaz debriyaj ayarlayamadım istop etti.baktım karşıdan 5-6 kız geliyor.şimdi çalıştırsam ya çalıştıramayıp rezil olurum diye bi tereddütte kaldım.sonra durdum öyle çalıştırmadan.Çalıştırırım da çalıştırmak istemiyorum havalarında gibiydim:queen: kızlar anlamış acemi olduğumu.Sardılar etrafımı :mrgreen:
Akılları sıra benle makara yapacaklar.Kızın biri geldi diyo bak benim arkadaşım acemi ona öğretsene.Dedim bende acemiyim geze geze öğreniyoruz :mrgreen:
Diğeri diyor oooo simsiyah ne güzel motor.
Öteki diyor numaranı versene falan.
Baktım bunlar sardı gitmiyorlar.hafifte meyilli yol.Kızın biri arkadan tuttu motorun ittireyim mi dedi.Bende baktım bunlar gitmeyecek şöyle şekilli bir laf koydum bunlar tırs tırs uzaklaştılar :) lafta küfür hakaret falan yoktu merak etmeyin.Yakışmaz bize öyle şeyler.Bende ki de şans ya gele gele 12-13 yaşında kızlar geldi :D
Gelse ya 20 yaşında kızlar da muhabeet falan etsek:mrgreen:
Daha ilk aldığım günden ufaklıkların dalga konusu oldum kısacası.
Olsun güzel bir anı oldu bana hatırladıkça gülüyorum:p

arkadaşlar bende yeni aldım bir cbr 125 2 gün oldu fazla sürüş tecrübemde yok aslında ama
yav bu makine çok kayıyor lastiklerdenmi acaba. lastiklerde fena değil gibi yoksa bu aletin huyumu budur anlamadım.
Bende motoru yeni aldım virajlarda dediğin gibi kayıyordu.Durmadan lastiklere bok atıyordum.Sonra baktımki lastik havaları azmış.onları hallettim ve orantısız arka fren yapıyordum.ayağını fren pedalının ustune koysan yetıyor.Ve motoru sadece frenle durdurmaya calısma motor frenı kullan yoksa durmuyo meret ilk gün kamyona 1o cm kala durunca bunu anladım.Allah'tan heycan yapmadımda kurtardık :p
aynen bende hergun korkuyorum yatırcam diye cnku bızım buralar rampa hep bayır aşağı doğru inerken kesin arka kayıyor ister istemes bı bakıyorum arka taraf yanıma gelmiş :D ALLAH göstermesin dua ile biniyorum motora ama elbet yatırcaz bi gün gibime geliyor ::karma::
Aman dikkat et Salih viraja girmeden hızını düşür.KırmızıLar affetmez :bounce:

hee :mrgreen: heheh benim de başıma geldi ona benzer bişi.daha ilk aldığım gün.geçen ay yani.tam döndüm sokakta.tabi gaz debriyaj ayarlayamadım istop etti.baktım karşıdan 5-6 kız geliyor.şimdi çalıştırsam ya çalıştıramayıp rezil olurum diye bi tereddütte kaldım.sonra durdum öyle çalıştırmadan.Çalıştırırım da çalıştırmak istemiyorum havalarında gibiydim:queen: kızlar anlamış acemi olduğumu.Sardılar etrafımı :mrgreen:
Akılları sıra benle makara yapacaklar.Kızın biri geldi diyo bak benim arkadaşım acemi ona öğretsene.Dedim bende acemiyim geze geze öğreniyoruz :mrgreen:
Diğeri diyor oooo simsiyah ne güzel motor.
Öteki diyor numaranı versene falan.
Baktım bunlar sardı gitmiyorlar.hafifte meyilli yol.Kızın biri arkadan tuttu motorun ittireyim mi dedi.Bende baktım bunlar gitmeyecek şöyle şekilli bir laf koydum bunlar tırs tırs uzaklaştılar :) lafta küfür hakaret falan yoktu merak etmeyin.Yakışmaz bize öyle şeyler.Bende ki de şans ya gele gele 12-13 yaşında kızlar geldi :D
Gelse ya 20 yaşında kızlar da muhabeet falan etsek:mrgreen:
Daha ilk aldığım günden ufaklıkların dalga konusu oldum kısacası.
Olsun güzel bir anı oldu bana hatırladıkça gülüyorum:p
Heyt bea Çapkın Motorcu seni.Ben kaskı takınca kimse tanımıyor.O yüzden yokuşta kalkamamıştım.4-5 kere denedim kaldıramamıştım.Uğraş uğraş kaldırdım.Ama artık alıştım:p
günaydın herkese
Sanada :)

ben kask kullanmıyorum herkes tanısın diye diyecem de kimse yemeyecek :queen:

Son düzenleme:
ben kask kullanmıyorum herkes tanısın diye diyecem de kimse yemeyecek :queen:
Kullanmıyordun abi yeni aldın kaskını.:p
Geçen gün bitane scooter gördüm aralardan geçip duruyo.Agreşif hareketler lan inş. üstüne birde artçısı var.kask felan hiç birşey yok dedim İnş. Düşersinde adam olursun demeye kaldı 10 metre sonra yerde genede insanlık bizde kalsın diye gittim yardım ettim.Böyleler yüzüne motorun adı kötüye cıkıyor :farao:

Aman aman sakın bizimle ilgili beddua etme :queen:
Motoru aldığımda eski sahibi idare etmelik bi kask vermişti sercan beyyyy:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:00 ----------

Neyse ben derse oturuyorum görüşmek üzere kazasız sürüşler.

Aman aman sakın bizimle ilgili beddua etme :queen:
Motoru aldığımda eski sahibi idare etmelik bi kask vermişti sercan beyyyy:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:00 ----------

Neyse ben derse oturuyorum görüşmek üzere kazasız sürüşler.

hadı öyle olsun :p

vites 1'de hafif gaz ver az gitsin motor debriyajdan elini tam çek bu sırada gaz'ı koklercesıne ac heralde kalkar :D ( Tecrübem yok tahmın ediyorum :) ) Güzelim cbr 125 le ön kaldırma yav yatar falan kıyamam ben o motora :salut:

kilon ağırsa, dengene güveniyorsan ayaklarını arka peglere koyup dene. düşersen karışmam. hala kalkmıyorsa lastiklerin havasını azıcık indirebilirsin.

bu motorla tek teker nasıl yapıorz bilen varmı

En kolay teker için arkana 50-60 kg civarı birisini al. Motor 1. viteste hareket halindeyken rolanti devrine kadar yavaşla. Sonra 5. bine kadar hızlan, 5 bin olduğu zaman gazla oynamadan, debriyajı sık bırakma:p:p Ön havadayken dikkatli olun diycem yapıcak fazla bişey yok aslında. En iyisi böyle hareketlerden uzak durmak.

Fakat ben 110-80 lastik aldıktan sonra motorun arkası biraz havalandı. Eski lastikle çok kez denememe rağmen arka kaldıramıyoken, şimdi acayip şekilde kaldırabiliyorum. Üstelik iki kişiyle bile 15-20 cm civarı kaldırdım geçenlerde.

araba bulursam birazdan efe plazaya 2010 cbr lere bakmaya gitcem acaba onlar bizim adımıza kredi başvurusu yapabilir mi ya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar