Vay Salih kardeşim Bize Kırmızı çoook yakışıyor.Birde kırmızı montlarımızı aldık mı tmmdır.Hayırlı uğurlu olsun.Allah asfalt yüzü göstermesin.
Burak abi gitmişin İstanbulun bir ucuna yakın olsa 3-4 qunde bir gider marşlardım ben.Ama az kaldı 1 aya biter senin okulda![]()
Bu hafta son sercan okul.ya babam da var çalıştırır da apartmanda çalıştırınca bi de yankı yapıyor acayip ses yapıyor.millet laf edecek diye çalıştırmamış babam.geçen gittiğimde sölemiştim çalıştır diye.
valla apartman vakıflar lojmanışimdi bana kalsa herkese gider yaparım da annemin iş arkadaşları hepsi.eşleri anneleri falan evde gündüz.şimdi biri çıkar bişi der falan o yüzden çalıştırmamış babam.zaten evdeyim artık 1 hafta kaldı okulun bitmesi.artık süreceğimden öyle bir sıkıntımız kalmadı :mrgreen:
Vay Salih kardeşim Bize Kırmızı çoook yakışıyor.Birde kırmızı montlarımızı aldık mı tmmdır.Hayırlı uğurlu olsun.Allah asfalt yüzü göstermesin.
aynen kardeşim bize kırmızı cok yakışıyor evet araştırıyorum mont alcam 1.5 haftaya bgn şifayı kaptım 3 4 gundur geze geze hastayım :S yatıyorum :mrgreen:
Ben prohelin bir montunu almayı düşünüyorum.2oo TL magazada deniycem güzelse sende ondan alırsın :cat:aynen kardeşim bize kırmızı cok yakışıyor evet araştırıyorum mont alcam 1.5 haftaya bgn şifayı kaptım 3 4 gundur geze geze hastayım :S yatıyorum :mrgreen:
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=44841
beykurt bu aktiflikle sınavlar kötü geçecek, kendini yollara vuracaksın![]()
osmaniyeli içimizi bi kararttın bi kararttın denir mi öyle yaale:
Bunları düşünmek bile o ihtimali arttırır.
Kaza yapmayacakmış gibi kendinizden emin olun ki ani bir durumda soğukkanlı bir şekilde kurtarabilme ihtimali artsın.
Kendini bi zaman gelecek düşücem piskolojisiyle kafasını kaska sokan adam ani bir durumda o anın geldiğini düşünüp kitlenir.
En azından ben böyle düşünüyorum ve mantıklı geliyor bana.
Tedbiri alıcaz ve kaza yapmayı akıldan çıkarıp yolumuza koyulucaz.
Dediğin gibi gaz verdikçe gidiyor aletler.(bi yere kadar tabi).o yüzden ayarı bilmek gerekiyor.
ben motosiklet kullanmayı öğrenmeye başlarken, çok yetenekliyim hemen öğrendim filan diyordum hatta düşmeyen motorcu yokmuş peeh ben hiç düşmeyip efsane olucam filan sanıyordum. 1 sene olmadan patladım:mrgreen: