Honda cbr 125r hakkında

Sevgili arkadaşlar ve büyüklerim biraz formal bir mesaj atacağım için özür dilerim aranızda yeniyim :)

Uzun zamandır motor almayı düşünüyordum fakat öğrenci olduğum için peşin para bulamıyorum (evet kredi kartım da yok :) ) ama arkadaşımın şirketinde freelance tasarımcı olarak gelir de kazanıyorum. Neredeyse bir haftadır araştırdığım fakat bir sonuca ulaşamadığım bir konu var. Senet ile 1. yada 2. el Honda cbr 125r almak istiyorum 24 ay vadeli gibi. Bana bir yol gösterin lütfen :)

Şimdiden teşekkürler.

Özhan.

Sevgili arkadaşlar ve büyüklerim biraz formal bir mesaj atacağım için özür dilerim aranızda yeniyim :)

Uzun zamandır motor almayı düşünüyordum fakat öğrenci olduğum için peşin para bulamıyorum (evet kredi kartım da yok :) ) ama arkadaşımın şirketinde freelance tasarımcı olarak gelir de kazanıyorum. Neredeyse bir haftadır araştırdığım fakat bir sonuca ulaşamadığım bir konu var. Senet ile 1. yada 2. el Honda cbr 125r almak istiyorum 24 ay vadeli gibi. Bana bir yol gösterin lütfen :)

Şimdiden teşekkürler.

Özhan.

bana sanki bu basligi kilitlerler gibi geldi ama buyrun buradan yakiniz..

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/25266-honda-cbr-125r.html

Shakulin

teşekkürler :) de benim sorunum istanbul içi senetle bana satış yapacak bir yer bulmam da. Bankaların kredi vereceğini sanmıyorum çünkü maaş bordrosu gösteremem.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
umarım bulursun araştır biraz

benzer birşeyde ben sormak istiyorumm
2. el kredi bir tek akbank veriyormuş
peki 0 ile 2. el arasında faiz oranları nasıl
fark nedir
senetle satış yaptıklarında nasıl bir faiz oranı belirliyorlar???

ARkadaslar ben oyakbank'a başvuruda bulunacağım bugün belgeleri hazırladım yarın başvuracağım...12ay'a çok uygun faiz oranı gidin öğrenin 3000ytl'ye kadar kefilsiz...Ben sölemeyeyim oranı burada kendiniz öğrendiğinizde feci şaşıracaksınız...Ama maaş bodrosuz nasıl olacak bilmiyorum doğrusu...

Bir yakınınız veya tanıdığınız üzerinden,hülle ile kredi veya motor almayı denedinizmi?

Bir yakınınız veya tanıdığınız üzerinden,hülle ile kredi veya motor almayı denedinizmi?

Son noktayı Orhan abim koymuş...:queen: :queen:
Şimdi olaya gelelim...Anlatayım kredi olayını.oyak banka gidin 3000ytl'ye tek kişi üstünden 12aya 1.22 faiz oranı 24ay'a 1.55 faiz oranıyla kredi başvurusunda bulunun...3000ytl 12*274ytl
3000ytl 24*156ytl

Benim çekeceğim kredi bu şekilde olacak...Aynı motordan istiyoruz ayrıca ben motoru da buldum hayırlısı ile inş.Motorun üstünü tamamlayacağım.Bu arada 3500civarı temiz bir cıbır bulabilirsin.Ben buldum...:bounce:

Ama şöle bir durum var.ekipmanları sakın unutma onlara da bi 500ytl ayırman gerekebilir...:cat:

Örneğin Vakıfbankın öğretmenlere neredeyse bedava kredileri var.:cat:
Yokmu tanıdık bir öğretmen.:wiinkk:

ultraukala msn e ekledim kabul edersen bir kaç sorum olacak :)

ihtiyar (Orhan abi diyecek kadar samimi değilim daha ayıp olmasın kusuruma bakmayın :) ) sizin bahsettiğiniz hülle ile kredi olayını anlamadım. eğer çevremden para bulmaksa bu çevremden para isteyemem öyle diyim banka kredisi yada senet ama resmi olarak maaş beyan edemem :) parayı ödemek sorun değil yoksa :)

ultraukala msn e ekledim kabul edersen bir kaç sorum olacak :)

ihtiyar (Orhan abi diyecek kadar samimi değilim daha ayıp olmasın kusuruma bakmayın :) ) sizin bahsettiğiniz hülle ile kredi olayını anlamadım. eğer çevremden para bulmaksa bu çevremden para isteyemem öyle diyim banka kredisi yada senet ama resmi olarak maaş beyan edemem :) parayı ödemek sorun değil yoksa :)

Hülleden kastım,maaşı olan bir tanıdığınız kredi alır siz ona ödersiniz,eğer güveni yoksa ruhsata rehin veya ortaklık şerhi koydurursunuz,siz o şahıstan habersiz motoru satamazsınız.

teşekkürler yardımınız için gidişat aynen öyle olacak galiba pek istemedeiğim bir yöntemdi ama bakalım yapcaz bi şekil :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Şimdiden teşekkürler.

Özhan.

Senetle almayı düşünüyosan motosiklet aşkın iyice kabarmış demektir. Ama bence şu anda acele ediyosun herşey motosikletle bitmiyor bunun başka masrafları da var. Korumalar iyi para tutuyo bence motor aldınmı kasko da yaptırmalısın sen baskasına çarpmasan bile başkası sana çarpabilir. Bu arada ehliyetin varmı o da önemli. Bence sen biraz daha sabret paranı biriktir öyle al bunu kabullenmenin zor olduğunu biliyorum ama bence en akıllı hareket bu olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar