hyosung süper bir malzemeden yapılmış bence honda ile kalitede yarışır . parça bulmak zor diyorsanız hondaya göre tabiki zordur ama çokta zor değildir her ilde hızla artan bir servis ve satış ağı var. üzerine bindiğinizde gözleri üzerinize toplamaya arkadaşlarınızın yanında birazcıkta olsa gurur duymaya değer bi makinadır. diğer yandan hondanın abuk fiyatını kırabilecek , piyasayı tek düzelikten kurtaran bir tasarımı var bence.
hyosung gt 250 r ye bakınca neler hissettim farları berbat ama kendine has bir imzadır ve bir kaç kere daha bakınca makinanın diğer malzemelerinde ki kıvrıkm ve serd sivri koşeler farı çok geri sıralara bıraktı. malzeme kalitesi gözle bakılanca honda ile aynı ama dokunduğunda daha sağlammış hissi verdi.
cbr nin fotolarından anladığınız gibi biraz ufak bi makina başlangıç için tercih edilebilir. ama neye başladığına bağlı mesela 15 yaşında isen ve moto gp için ideallerin varsa evet aradığın makina budur. çünkü sende deli para vardır ve sen honda nın 1000 cc lerini bile hedeflemiş sayılırsın.
aaaaammmmmmaaaaa yaşım 20 ve üstü ben artık moto gp ye ve 1000cc lik bir motora ulaşacak değilim ya bana şöyle istediğim zaman 180 km hız yapsın istemezsem de 90 la giderim yakıtı az olsun. görünüşü 600cc lik ve hatta bazısına göre 1000cc lik bi şey olsun diyorsan bence git ve kendine bir tane hyosung gt250r al.
180km ye çıkıyorsa daha ne ister bu millet