honda cbr 125 mi yoksa yamaha rx 115 mi geçer

uzun yolda rx ancak ek bir depo ve hava sıçaklığı 0-5c arasında ise alır... ama 10-15 km yolda parayı rx e yatırırım ki cbr 125 kullanıyorum...

bencede Rx alır orası tartışılmaz bile 2 zamanlı lar cok seri oluo bende yamaha Rxim ile 150 görmüştüm iki kişi ile öyle 25 km kadar gittim 150den düşmedi yokuslarda 140 oluodu oda olsun o kadar bence CBR cok toz duman yutar. Rx 'e güvenim sonsuz ;) bn olsam Cbr ile oynardım :) en basta bırakrm gecsin biraz sevinsin sonra bi basarm adam neye ugradıgını sasırsın :D

rx 115 geçer geçer siz geçersiniz bu polimlere neden giriliyo anlamadım geçersin sen pış pışlamak lazım biraz :mrgreen:

cbr kullandığım halde söylüyorum.
rx dağıtır da gider.bana biri söyledi hadi kaldıralım die yanaşmadım.sonucu biliyorum:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Slm arkadaslar Bana yamaha RX 115 lazım bana yardımcı olurmusunuz
Antalyadayım Msn adresım [email protected]
mesaj atarsanız sevınırım. Birde Alanyada bunun parçalarını bulabılırmıyım
yamaha RX 115

Slm arkadaslar Bana yamaha RX 115 lazım bana yardımcı olurmusunuz
Antalyadayım Msn adresım [email protected]
mesaj atarsanız sevınırım. Birde Alanyada bunun parçalarını bulabılırmıyım
yamaha RX 115

usta keske daha önce söylesydin bende vardı mavi resimleri sitede mevcut ama sattım malesef 1.400 e verdm ben al derim cok güzel makina valla ben hala hayranıyım bir bucuk ay kullanabildim sadece babam sattırdı :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende zaten rx güveniyorum + 95 değilde 97 oktan koyarsam motorun gidişinde bi değişiklik olurmu

Sürücüye bağlı.

[not] Forum içerisinde , kural dışı sokak yarışına davet veya özendirici mesaj yazmak yasaktır. [/not]

Yahu neden soruyosunuz ki rx geçer tabiki..
Rxle uzun yolada çıktık durmadan yaz sıcağında anasınıda ağlattım ama hiç şişme yapmadı :)
Eski model jawa değil bunlar arkadaşlar iki zamanlı deyince hemen aklınıza jawalar mz ler gelmesin :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
kuşkusuz rx 115 alir

Forumdan Uzaklaştırıldı
susturucuyu çıkartırsam + 97 oktan benzin koyarsam performans daha artarmı

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben de rx güveniyorum en kralına kafa tutuyorum bu cbr 125 mi geçemiycem
jawa 350cc , çin malları , cbf 150 , ybr 125 , bunların hepsini tozduman ediyorum ve şimdi sıra cbr 125 te:D

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende cbr125 kullanıcısıyım kesınlıkle cbr125 onermem sıze fabrika ayarlarında 120 yapıyor ek bişiler takarsan 160 ı görüyor bızzad kendmce denenmıstır fabrika ayarlı bişey beceremez fakat ek bişeyler takıldıgında CBR 125R derım hea tabikide rx115 ses yönünden olsn tip hız tabi güzel motordur uzun yolda CBR 125R derm

neyi tartışıyoruzki bu konunun ikinci sayfya taşması bile hata yamahanın efsanaleri rx serisi neden üretilmiyor ölümler peşpeşe geldi belki şu an üretilse millet simi yazdırıp sıraya geçer plazların önünde o kadar çok almak isteyen varki bende cbr kullandım ama aklın gönlüm hep rx serisinde kaldı duruşu ses uzayışı tek kelime efsanedir...tartışılmaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar