km de kaç kuruş yakar:silent:
km de kaç kuruş yakar:silent:
bence uzun süreli yarişta cbr daha avantajli su sogutmali+4 zamanli kısa mesafede draqta sen avantajli olabilirsin ama yol uzadimi cbr da uzar![]()
alakası yok rx 115 her şekilde geçer merak etmeyin:queen:
bence çk alaksız bı konu birisi 4zamanlı birisi 2zamanlı her ne olursa olsun sonuç bellı tabıkıde 2zamanlı alıcak buarada 115 150km hız yapmaz orjınal motorsa ınanmıyorum atmasyon bı söylem ınanmayalım:mrgreen:ayrıyeten 2kişi hiç ınanmadımne bu 115 kendını 135kınglemı karışdırdı yoksa
bende 135 war her ıkı motorunda nasıl duğunu çk ıyı blıyorum buarada dediğim gıbı 115 her şartda alır çunku ıkımazanlı bı makına dınlermı hiç
![]()
rx 115 hakkında bilgi mi istiyorsun ben bildiklerimi yazayım sanaBu motor hakkında bılgı verecek yok mu_?
bende almak ıstıyorum. son 4 gun!!
parça fiyatları, km. de kac kurus yakar_?
genel olarak bılgı verirsenız sevınırm
rx115 le şaka olmaz cbr125 resmen kaşınmış tozuna yetişemez mütevazi olamayacağım öyle şişer mişer falan gülerim, adamlar öyle bi yapmışki bu rx115 i agustos sıcağında 2 kişi nerelere gittik banamısın demedi
http://www.motosiklet.net/forum/mot...gt250r-mi-lutfen-cvp-verin-4.html#post1579303
Örnek topic.......
Bu yarış asla bitmeeeez..... :queen::queen:
aynen katılıyorum.RX115 bi efsane 2 zamanlının krallarından biri.160 giden var Edirne de.