- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba beyler Honda cbr 125 im var ve bunun sımdıye kadar en fazla yaptıqı suraat 120 dir motordamı bi problem var.. yardım edermısınız. şimdiden tyy
Merhaba beyler Honda cbr 125 im var ve bunun sımdıye kadar en fazla yaptıqı suraat 120 dir motordamı bi problem var.. yardım edermısınız. şimdiden tyy![]()
Motoru sıfırmı aldın sıfır aldıysan rodajını iyi yaptınmı 2.el aldıysanda rodajı iyi yapılmışmı acaba:silent: Rodaj önemli çünkü benim bile Cbf 150 ile 120 ye çıktığım oluyor rodajına dikkat etmiştim çünkü:cat: Ayrıca motorun bakımlı bir motormu rutin bakımlarını yapıyormusun:silent:
Cbr 125 in 140 lara çıktığı söyleniyor
Merhaba beyler Honda cbr 125 im var ve bunun sımdıye kadar en fazla yaptıqı suraat 120 dir motordamı bi problem var.. yardım edermısınız. şimdiden tyy![]()
bende 5. ve 6. vitesler arasında 5 veya 10 km fark ettıgını biliyorum,
hatta,
''Bu Motora 6.Vitesi Boşuna Koymuşlar Yahuu''
diyen tanıdıklarım dahi var...
4 silindirli 600 cc bir motosikletin 280 km hız yaptığını varsayarsak silindir başına 70 km hız düşer senin motosikletin bence gayet hızlı gidiyor)