Honda Cbr 125 120 km/h zor yapıyor Yardım..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kaç yapmasını bekliyorsun demişsinde kardeşim 150lik scooter çin malları 120 130 vuruyo bunu göz önüne alırsak 5 vitesli HONDA 120 az :) saygılar...

1. Çin malı motorların kadranlarında görünen süratler aldatıcıdır, sapma vardır. Misal, sen 120 zannedersin ama aslında 100'le gidiyorsundur. Honda'nın kadranında görünen sürat gerçek sürattir.
2. CBR125'de 5 değil 6 vites vardır. :)

arkadaşlar ben 135 gördüm düz yolda bu motorla bence 120 km bu motor için az.filtrelerini bi kontrol et, tıkanma olabilir:cat:

arkadaşlar konu dışı ama sıfır motorda rodaj nasıl oluyor ? yani rodaj bitince hızı iyi olması için nasıl kullanmak gerek ?

kusura bakmayın hiç sıfır motorum olmadı inş olacak onun için soruyorum :)

Son düzenleme:
Bir kac kez kullandim cbr 125 i , zaten 120 kmh havada karada yapiyor ve o 120 kmh süratiyle 140 yapan cinlilerin hepsinide sollar buna eminim.
Birde bende söyle bir izlenim birakti 6. vitesi ___ sanki over drive gibi calisiyor büyük ihtimalle japon mühendisler devir düsürmek ve motoru rahatlatmak maksatli yapmis olmalari muhtemel. kücük bir hiz artisi oluyor tabiki ama bence iyide olmus yakit sarfiyatida minimuma iner. Keyifli kaliteli motor, aman aman performans beklememek gerek neden 120 degilde 140 yapmiyor diye, arkadaslarin dedigi gibi rodajin büyük rolü var kesinlikle. (ha birde sürekli ayni petrolden takilin derim ;)

6. vites bu motorun en güzel özelliğidir :p

Uzun yola mı çıktın? Yol dümdüz... Takarsın 6'ya , 7.500 devir , hız sabit 90'da...

Sonra benzinle çalıştığını unutup benzinciye uğramazsın.
Depoyu unutup yolda kalma olasılığın da var :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar