Honda Honda CBF500 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ben şimdiye kadar en fazla 180 kmh hıza çıktım daha çıkarmıydı bilmiyorum tırstım ve kaz kestim çünkü rüzgara artık karşı koyamıyordum. ayrıca ön frenin tek disk olması bence dez avantaj yüksek hızda frene basıldığında motor sağa çekiyor.
Alper bir gün toplanalım yine yeni CBF500 cü arkadaşlarla tanışalım

valla bana uyar abı cep no yuda vereyım sana 0533 689 34 71. ara bır bulusma ayarlayalım.

@erdoo
HONDA olsun kardesim o bile yeter:mrgreen::cherry::cat: Eee hadi sohbet edelim ha bu arada bu aksam istanbula dogggruu yola cikiorum 3 gun kalcam...
motorumdan uzak:salut:

slm arkadaslar arklima bisi takildi hemde muhabbet olsun die sorim dedim , gecen bizim honda dayken arkadasn cbr600 u war da xenon taktrmis motora dedi sennkinede takalm , bnde yak bakalm fari nasilmis dedim , cok ta hosuma gitti wala aydinlatma super , fakat onun kendi isiticisi motoru fln oldugundan akuye yada elektrik aksama zarari olrmu die biraz tereddutum war acaba siz ne dersnisiz taktiraniniz warmi bu konu hakknda ki grsleriniz nelerdir:silent:

sheltox forumda senden başka cbf 500 kullanıcısı yok sanırsam:mrgreen:

Bundan sonraki hedefim CBF 500. İnşallah 2-3 sene sonra. Önce bir araba lazım bize.

Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > Moto Sohbet
CBF500 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Konu yanlış yerde...bunuda doğru yere MOTOSİKLET MODELLERİNE alırsanız sorun kalmaz...topiği açan arkadaşın hatası yok aslında...bu dağınıklık sorun..istisna diyelim..

güzel makina:).siz cevap vermeye üşensenizde ben aldım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:06 AM ----------

ve sorunsuz olduğu içinde kimse yazacak birşey bulamıyor sanırım.bende anlatim diyorum ama şikayet edecek yada soracak birşeyi yok:)

ben bu topiği o kadar aradım ama bulamadım. şimdi görüyorum sonunda. demirgüzel sana teşekkür ediyorum. sen bulup yazmasan ben hala bulamayacaktım bu topiği. gerçi bende geçen hafta kendim açtım bu topiği ona bakacaktım yazan olmuşmu diye.. dediğin gibi gerçektende sorunsuz bir makine. kimsenin problemi olmayınca yazan da olmuyor ;)

ben bu topiği o kadar aradım ama bulamadım. şimdi görüyorum sonunda. demirgürsel sana teşekkür ediyorum. sen bulup yazmasan ben hala bulamayacaktım bu topiği. gerçi bende geçen hafta kendim açtım bu topiği ona bakacaktım yazan olmuşmu diye.. dediğin gibi gerçektende sorunsuz bir makine. kimsenin problemi olmayınca yazan da olmuyor ;)

:cat: şu an kullanıyorsun sanırım.
yani bişeyler yazim istiyorum ama rahatlığından başka yazacak bir şey yok:cyclopsan, ne yapabilirim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:23 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:22 AM ----------

neyse bi ara resimler eklerim, canlansın topic

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar