cbfler genelde dinlenmeden yapılan uzun soluklu sürüşlerde her motor kadar yorucu oluyor..yani öyle çok abartılacak bişeyi yok.ben biraz kiloluyum sölemesi ayıp

onun için bence sürekli mola verip devam etmek daha uygun oluyor bana göre..ben bir günde en fazla 550km gibi bi yol yaptım ara ara dinlenerek ve gerçekten yorucuydu arkamda artçım ve yükümüzde vardı..ama sen arada 1 gün mola vereceksen rahat rahat gidersin..
bu arada ben uzun yolu sevdiğim için motoru biraz daha uzun yola göre dizayn etmeye çalıştım..uzun yola göre aksesuarlar taktım..
ön camı taktıktan sonra inanın motosiklet kullanamk daha kefiyli olmaya başladı..artık ne boynum ağrıyor,ne göğsüme kafama rüzgar geliyor,ne de yüksek hızlarda motora yapışmak zorunda kalıyorum..uzun soluklu ve yüksek tempolu sürüşleri sık sık yapıyorsanız bence kesnlikle cam lazım derim..
topcase im diğer motorumdan kalmaydı..biraz daha büyüğü olsa çok daha mutlu olacağım aslında

belki bu yaz değiştiririm..
ayrıca şunu söylemeyi unuttum: kısa sürede o kadar yol yapmanın motora hiç bi zararı olmaz merak etme..
istediğin gibi kullan motorunu,doya doya kullan istesende istemesende o motor eskiyecek