Adana İl Temsilcisi
bu konuda kesinlikle yanılıyorsunuz. 7500-10000 arasında cbf 500 alınabiliyor. ortalama 8500-9000 diyelim. alacagınız motosiklet işletim maliyeti düşünüldügünde gsr600 den daha ekonomik olacaktır. 10000 e buldugunuz gsr 600 ne kadar güvenilir olacaktır. kmsi düşürülmüş oynanmadık yeri kalmamış bir motosiklet olacaktır. araştırmaya başladıgınızda temizini 12000 den aşagı alamayacaksınız. hal böyle oluncada arada oluşacak 3000-3500 gibi rakam iyi paradır.
birde işin diger yönünden bakalım. gsr 98 hp 4 silindir mermi gibi makina. yakıt olarak 1000 cc lerle aynı yaktıgı söylenmekte. cbf 500 çok daha dengeli bir motosiklet. ybr den sonra 600 cc risk oluşturur.
son olarak piyasada temiz er5 ler 7000 gibi rakamlara satılıyor. gs 500 ler de 6-7 binlere alıcı buluyor. cbf 500 her iki modeldende daha üstün daha güçlü ve tasarım olarak konfor olarak frenler olarak iki modeldende üstün konfor olarakta çok daha başarılı. motor ömrü olarakta sorunsuz bir model. bakımları yapılmış bir cbf 500 20 yıl sonrada piyasada saat gibi çalışır vaziyette dolaşacaktır. haliyle bence fiyatı çok degil. zaten cbf 500 kullanıcıları genel anlamda aklı başında insanlar. yani bu motosikleti keyf için alıyorlar. dolayısıyla kullanıcıları bilinçli ve belli kültür seviyesine sahip.
her kelimesine katılıyorum.ben,şimdiki CBF 500 den önce,GSR 600 kullanıyordum.tamam çok iyi makine,ivmelenme,gücü,sürati.ama bakım masrafları ve yakıtı CBF le kıyaslanmaz.4 silindirle 2 silindirin yakıtının aynı olması mümkün değil.CBF karbüratörlü olmasına rağmen,5 lt.civarında yakıyor.GSR nin bu şekilde yakması mümkün değil.biri 98 hp.,diğeri 57 hp.ne kadar yakıt,o kadar güç ve sürat.bunu unutmayalım arkadaşlar.