ya bn motor alıcam yha cbf 500 yada hornet ikisinn arasında bariz guc farkı var ee tabi yakıtıda yansıor cbf 500 ne yakıo hornet ne yakar ??
sanırım İzmit'teki arkadaşla görüşmüşsünüz. bana açıkçası fiyatlar fazla gelmeye başladı. eylülde 7250'ye zorla satılan temiz motorları duydukça yavaş yavaş vazgeçmeye başlıyorum. benim nazarımda ederi 7500 hadi bilemedin 8000 lira. onun da masrafı olmamak kaydıyla. 9000 verilir mi, veren verebilir tabi. ama dediğim gibi, bütçe meselesi biraz da.
Arkadaşlar biz arkadaş için baktığımız motoru bulduk. Araştırırken bir çok motor gördük. Ama içlerinde temiz olarak gördüğüm ve şu an almaya karar verdiğimiz makine ile arasında seçim yapmakta zorlandığım makinenin ilanını da cbf500 araştıranlara yardımcı olur diyerek paylaşayım istedim;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-model-cok-temiz-bakimlari-tam-29940360/detay
hayırlı olsun. ne kadara aldınız peki?
bu linkteki arkadaşı ben de aramıştım. ama dediğim gibi, fiyat beni biraz aştığı için gidip bakmadım.
not: bir de lastiklerinin değişmediğini söylemişti arkadaş. lastik masrafı da var bu aletin.
hayırlı olsun. ne kadara aldınız peki?
bu linkteki arkadaşı ben de aramıştım. ama dediğim gibi, fiyat beni biraz aştığı için gidip bakmadım.
not: bir de lastiklerinin değişmediğini söylemişti arkadaş. lastik masrafı da var bu aletin.
valla benim bulduğum motorun ekstradan 33 litre kappa çanta ve çanta demiri olması ve daha temiz görünmesi bizim için cazip gelmişti. ama bizim tercih ettiğimiz motoru 2. sahibinden alacaz. ve bakımları servis bakımlı değil. bu bahsettiğim motor ilk sahibinden ve full servis bakımlı.
valla ben yardımcı olmak istedim. adamı ara görüş istersen. pazarlığını git motor başında yap eğer alacaksan. sonuçta ne motor benim ne de benim bu işten karım var..
Merhabalar,
Bu aralar bende cbf 250 motorumu satmak üzereyim çok olumsuz yorumlar okumuştum ama severek bindim neredeyse satmaktan vazgeçeceğimbir tane müşterisi var yarın gelip bakacak muhtemelen verecez ne zamandan beri hayalım cbf 500 de ama olumsuz yönlerini anlatan... tamam bu kadarı yeterli diyebileceğim bir topic bulamadım sizlerden ricam size göre artı ve eksi yönlerini yazabilirmisiniz