bu kış alayım diye düşünüyorum ama muhtemelen ybr de duracak. hal böyle olunca bütçem de fazla elvermiyor. 9000'e çıkınca 4 silindirliler de menzile giriyor. hayırlısı bakalım.
bu kış alayım diye düşünüyorum ama muhtemelen ybr de duracak. hal böyle olunca bütçem de fazla elvermiyor. 9000'e çıkınca 4 silindirliler de menzile giriyor. hayırlısı bakalım.
krd kardeş,hayırlı olsun.:cat: resimleri bekliyoruz.
speedygogo acele etme,cbf ten de vazgeçme derim.:wiinkk:
doğru söylüyorsundur, henüz ilanlardakileri dolaşmadığım için yorum yapamıyorum. bütçe olarak 7-8 bin arası düşündüğüm için 9000 tl bana fazla geldi. belki zamanla alışır ben de yükseltirim bütçeyi. biraz daha para biriktirmek lazım bu durumda, ya da ybr'yi satmak
sabah o sağanak yağışta 1. köprüden geçip maslak'a geldim. benden başka 2-3 tane de kurye vardı sadece piyasada motosikletli olarakyani cbf'i alırsam onu zor şartlar da bekliyor olacak
![]()
Hayırlı olsun.:wiinkk: Geçen hafta ben de CBF 1000'e taktırdım Hugger'i.arkadaşlar merhaba,
motoruma yeni bir aksesuar taktım. ilginizi çekeceğini düşünüyorum.
linkte detaylarını bulabilirsiniz.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/78678-cbf-500-camurluk.html
ya arkadaşlar bu motor hakkında bilgisi olan var mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cbf-500-cbf-500-naked-34112513/detay
fiyatı diğerlerine oranla çok ucuz rengi de tam sevdiğim renk..
ama bu kadar ucuz olması beni biraz şüphelendirdi..
Bu motor en az 2-3 yıldır sahibinden.com da satılmayı bekliyor. Hep düşüktü fiyatı. muhakkak vardır bir şey. yoksa şimdiye kadar çoktan satılırdı. ve üzerindeki boya orjinal değil, egsoz orjinal değil, sinyaller orjinal değil, aynalar yine orjinal değil. gidonda büyük ihtimal orjinal değil. km'nin orjinal olup olmadığı meçhul zaten. iyi bir kaza yapmış gibi. resimlerde bu kadar kusur varsa yanına gidince daha çok kusuru çıkar onun.
almayı düşünebilirsin ama masraf çıkarabilir sana.
ben Esengül'dekine baktım. rengi nedeniyle almadım ama temiz ve bakımlı. isterseniz bi görüşün. değişenleri var ama sıkıntısız bir alet.
esengüldekini ben aldım![]()