Honda CBF150 Fiyatı

Bu fiyatın tek açıklaması bu motorun piyasadaki tek rakibi olan YBR 125 ile rekabet edebilmesi. O yüzden yaza kadar 4000 YTL falan olamaz, olursa da alacak olan YBR alır. Olaya "Honda ucuz motor veriyor bunun altında mutlaka bir bit yeniği vardır" diye yaklaşmamak lazım.

Kesinlikle öyle bi yaklaşım göstermedim saygıdeğer arkadaşım, aynı zamanda YBR125cc CBF150cc bunun farkı olarak adamlar 600tl istertler doğaldır. Benim yandığım nokta yukarda daha iyi okusan anlardın kanaatimce bu kadar ucuza maledilebilirken neden fazla paralara satıyorlar? neden böyle 3 4 model daha yapıp bize kaliteli mal kullanma fırsatı vermiyorlar.. Bir şeyi iki kere yazmaktan nefret ediyorum :mrgreen:

acaba motosiklet çindemi,hindistan damı üretilmiş fiyatı düşük tuttuklarına göre ya kar marjından feragat etmişler yada çok uzuca mal etmişler acaba hangisi merak ettim :silent:

EDİT: arkadaşım cevabını vermiş:
http://world.honda.com/motorcycle/report/2006/
Burada yazdığına göre Çin'de üretiyorlarmış, 2006 temmuzunda da piyasaya sunmuşlar. "Elde kalanlar" teorim de elimde kaldı

çin'de üretildiğini biliyordum. başkası söylesin diye sordum. :) sağolun...

şimdiii...;
ybr'ye, "çinde üretiliyor, o da çin malı" diye mok atanlar, neredeler bakalım???

murat bunu bi araştırıp, çıkaralım :bounce: :p

http://world.honda.com/motorcycle/report/2006/
Burada yazdığına göre Çin'de üretiyorlarmış, 2006 temmuzunda da piyasaya sunmuşlar. "Elde kalanlar" teorim de elimde kaldı :)

http://www.mouthshut.com/product-reviews/Honda_Unicorn_150_cc-925046904-page-9.html
Bu da Honda CBF150 (Unicorn) üzerine görüşler.

kütük kardeşim bende onu demek istdim dedim ya 2006 da üretime başlandı deniyordu ne zaman eskidide 2007 sini düşünüyoruz demiştimm..
üzüldüm senin a dına teorinin e linde kalmasına... :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
taze teori varrr 2006 teorileri varrr elimizde kalan teoriler uygun fiyatdan v erilecektir...:queen: :queen: :queen: :queen:

Motosikleti
Mondial Virago 50i
bu fiyat politikasının iki açıklaması olabilir...

1- pazara giren çin malları ile rekabet edebilmek için markanın ismini kullanıp kalitesi düşük bi alet yaparsak milleti çekeriz ...zatenm hiç bir müşteri şikayeti bize gelmesin diye mail adresimizide vermiyoruz ..sorun yok bize ulaşamazlar nasılsa
veya
2-bu güne kadar cg olsun diğer modeller olsun ballı karı yaptık artık reel değerler üzerinden para kazanma zamanı geldi ...şimdiye kadar honda alanlar yansın derdine

Yiğidi öldürelim ama hakkını yemeyelim Honda'da Hyosung kadar saygıyı hakediyor bu sitede, lütfen. Telefonunu veren adam e-posta adresini vermiyorsa başka bir sebebi vardır. Üstelik form yoluyla şikayetleri almak sadece Honda'nın yaptığı şey değil (Nokia'da :farao:) aynı yöntemi uyguluyor. :)

http://www.honda.com.tr/motosiklet/pages/?page=bizeulasin

Motosikleti
Forza 250
Bence gayet güzel bir fiyat.
Hiç sanmıyorum fiyatı ucuz diye malzeme kalitesi düşük olsun..
Sadece piyasaya girmek ve cinlilerle rekabet amacı ile belirtilmis süpriz bir fiyat.
Yeni motora başalayanlar icin bicilmis kaftan

Motosikleti
Forza 250
Yiğidi öldürelim ama hakkını yemeyelim Honda'da Hyosung kadar saygıyı hakediyor bu sitede, lütfen. Telefonunu veren adam e-posta adresini vermiyorsa başka bir sebebi vardır. Üstelik form yoluyla şikayetleri almak sadece Honda'nın yaptığı şey değil (Nokia'da :farao:) aynı yöntemi uyguluyor. :)

http://www.honda.com.tr/motosiklet/pages/?page=bizeulasin

Ben o iletisim formunu doldurdum ne zaman satışa cıkacagını sormusdum
bir gun sonra satış temsilcisi bir fanımefendi aradı.

cok sevindim acıkcası.
Honda / kawasaki / yamaha üçlüsünden vazgecmemek lazım.

Çin'de üretilmese bu fiyata satılması imkansız!
Tabi ki Çin'de üretiliyorsa da Honda'nın fabrikasında üretiliyordur. Bu motora Çin malı damgası yapıştıramayız.
YBR de Çin'de üretiliyor ama kalitesine diyecek yok.
Tek temennim, YBR gibi kaliteli bi motor olması. İnşallah öyle çıkar.
Fiyatı da çok iyi, tebrik ederim Honda'yı.

hım ben bu konuda bir duyumu soyliyim.. cbf150 antakyaya geldi ve deneme sürüşlerine çıkarttılar,antakyada yamaha bayiisinin unlu motorcu oglu.. kendine dizmiş oldugu racing tipli ybr si ile kapıştıgını soylüyorlar .. ve 2 motor başa baş gittigini okulda soylüyorlardı... bu yazdıgım onümde konuşulan bi diyalok ta geçti dogruluk derecesini bilmiyoruumm:wiinkk:

şimdiden alacaklara hayırlı olsun arkadaşlar

Ama benim anlamadığım bu motorun çinlileri nasıl bitireceği.

şimdi commuter tarzı ucuz ama kaliteli bi motor arayanlar cbf150 yi kaçırmayacaktır

Amma, ucuz olsun ama şöyle 130 arka lastikli,önde yaylanan sis farları, arkasında deri çantaları, elciklerinde püskülleri rüzgarda dalgalanan bi chopper tutkunu bunun yerine gidip jinlunun zealsunun herkin chopperını alacaktır. hemde cbf150 fiyatına.

iki ay önce ben böyle yaptım. sırf chopper görünümlü bi motor kullanmak istiyorum diye 2150 ytlye herk 250 cpr aldım.
bugün ise tarzım bu diil diye chopperımı verdim zealsun gs200 alıp race sınıfına giriş yaptım.

ama asla cbf150 almayı düşünmedim.
benim gibi bi çok kişi motoru ulaşım ya da iş amaçlı diil zevk amaçlı kullanıyo. görünüm açıkçası benim gibiler için dayanıklılıktan falan da önde geliyo.
ben sırf daha kaliteli daha sorunsuz daha dayanıklı, firma güvencesi çok iyi diye tarzım olmayan, üstüne binince kendimi ait hissetmeyeceğim bi motora binmem.

japonların çinlileri bitirebilmesi için başlangıç race ve chopper fiyatlarını 3000-3500 YTL fiyatına çekmesi lazım. bu da olamayacağı için çinliler daha çookkk yaşar memleketimizde bence.

cbf150 segmentindeki çinlileri 2000 ytl altı fiyatlara alma imkanı olduğu müddetçe eminim bu durum böyle gider.

herkese kazasız sürüşler...

bugün bir bayiyle konuştum yılbaşında zamlancakmış nekadar olur bilemeyeceğim ama yavaş yavaş fiyat arttırcaklar gibi görünüyor 4000liraya kadar yolu var bence...

alkışlar hondaya ybr den 100-200 ytl pahalı olur sanıyordum ama fiyat politikası harika olmuş bence ybr den ucuz bravo hondaya genelde yapmazlar ama:)titanlar satılmayınca onlarda akıllandılar fiyat beni mutlu etti baya:) :)

abiler ben yarın bi gidip yakından göricem kısmet olursa da alıcam hayırlısı artık çinden bi darbe yedik bi daha yemeyiz heralde çünkü arkasındaki isim büyük honda hayat onda

Bu gün HONDA ile görüştüm ay sonunda ellerindeolacakmış bayilerin hiç boşuna aramasın gözleriniz...

süper bir fiyat. almayı düşünenler hiç beklemesin. bu fiyatta uzun süre kalacağından şüpeliyim. yinede 4000 ytl olacağını sanmıyorum.

Kesinlikle öyle bi yaklaşım göstermedim saygıdeğer arkadaşım, aynı zamanda YBR125cc CBF150cc bunun farkı olarak adamlar 600tl istertler doğaldır. Benim yandığım nokta yukarda daha iyi okusan anlardın kanaatimce bu kadar ucuza maledilebilirken neden fazla paralara satıyorlar? neden böyle 3 4 model daha yapıp bize kaliteli mal kullanma fırsatı vermiyorlar.. Bir şeyi iki kere yazmaktan nefret ediyorum :mrgreen:

İkinci kez yazmana gerek yoktu zaten. Ucuz malı fazla paraya satma konusuna katıldığım için cevap yazmadım. Bayilerin fiyatının artacağını söylemeleri sadece satış politikası. Bu motor 4000 YTL olduğu anda müşterilerin çoğu YBR'ye kayar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar