şimdiden alacaklara hayırlı olsun arkadaşlar
Ama benim anlamadığım bu motorun çinlileri nasıl bitireceği.
şimdi commuter tarzı ucuz ama kaliteli bi motor arayanlar cbf150 yi kaçırmayacaktır
Amma, ucuz olsun ama şöyle 130 arka lastikli,önde yaylanan sis farları, arkasında deri çantaları, elciklerinde püskülleri rüzgarda dalgalanan bi chopper tutkunu bunun yerine gidip jinlunun zealsunun herkin chopperını alacaktır. hemde cbf150 fiyatına.
iki ay önce ben böyle yaptım. sırf chopper görünümlü bi motor kullanmak istiyorum diye 2150 ytlye herk 250 cpr aldım.
bugün ise tarzım bu diil diye chopperımı verdim zealsun gs200 alıp race sınıfına giriş yaptım.
ama asla cbf150 almayı düşünmedim.
benim gibi bi çok kişi motoru ulaşım ya da iş amaçlı diil zevk amaçlı kullanıyo. görünüm açıkçası benim gibiler için dayanıklılıktan falan da önde geliyo.
ben sırf daha kaliteli daha sorunsuz daha dayanıklı, firma güvencesi çok iyi diye tarzım olmayan, üstüne binince kendimi ait hissetmeyeceğim bi motora binmem.
japonların çinlileri bitirebilmesi için başlangıç race ve chopper fiyatlarını 3000-3500 YTL fiyatına çekmesi lazım. bu da olamayacağı için çinliler daha çookkk yaşar memleketimizde bence.
cbf150 segmentindeki çinlileri 2000 ytl altı fiyatlara alma imkanı olduğu müddetçe eminim bu durum böyle gider.
herkese kazasız sürüşler...